Şimdi Ara

iPhone 4s iTunes/USB Ekranında kaldı. (Apple Bayi Bile Açamadı)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.590
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar 8.1 jb li iphone 4s i dün sıfırla seçeneğini kullanarak sıfırlamayı denedim. Elmada kaldı ve altında bulunan ilerleme çubuğunda herhangi bir değişiklik olmuyor. Geri yüklemeyi denedim ama kabul etmedi. En son 8.3 e güncellemeyi denedim fakat güncelleme en sona geldiğinde "iPhone" adlı İphone'a geri yüklenemedi. Bilinmeyen bir hata oluştu. (-1) şeklinde bir hata çıkıyor. Geri yükleme yaparken de bu yazının aynısı ama sonunda ki numara farklı olan hatalar veriyordu. 2009 ve 3194 gibi. Güncelleme yapamıyorum, DFU moda aldığımda sıfırlamada yapmıyor.
    Konya Kent Plaza Gürgeçler Apple Bayiye götürdüm. 25 TL karşılığı rom atarız dediler. Telefonu verdim 1 saat kadar uğraştılar ama ne gelen var ne giden. Çözüm yolu üretebilecek var mı?

    Not: Garantisi yok ve bahsi geçen bayii bu nedenle teknik destek vermiyor.



  • sonuç ne oldu hocam çözebildinizmi durumu. aynı olayla karşı karşıyayım. telefon iptal şu an
  • Ya abicim jbliyken ayarlardan sıfırla denirmi ya jbyi silmek isiyorsan itunesten dfu moda alıp güncelle dicen veya jb deposundan impactor du yanlış hatırlamıyorsam onu indirip o şekilde sıfırlayabilirsiniz apple zaten jb garanti dışı bırakcağını belirtiyor ilgilenmez bişey olsa bile ki olmuş zaten

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.