Şimdi Ara

İphone 4 Uyumlu Nokia Bh 503 İncelemem

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.638
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Sevgili dostlar, abilerim, kardeşlerim ;

    Geçen gün açtığım konuda kimsenin Nokia Bh503 ve iphone uyumuyla ilgili bilgisinin olmadığı kanısına vardım veya yardımını esirgeyenler oldu. Bu sebeple dün itibari ile almış olduğum kulaklığın bir incelemesini yapmak istedim. Ürünün iphone4 uyumlu olması ve İphone 4 'üne Bluetooth kulaklık alacaklara faydalı olması için bu iphone bölümünde açtım.

    Ürünü Bağdat Cad. Nokia bayisinden aldım tam 200 tlye.(siyah renk)

    Kutuyu ilk açtığımızda karşımıza: Kulaklık, kullanım kılavuzu ve şarj aleti çıkıyor. Zaten başka birşey yok tüm kutu içeriği bu.
    Neyse, eşleme olayına gelelim arama tuşuna uzun süre basıyoruz kendisi şifre istemeden direk eşlendi bende. Hem iphone 4 hem Sony vaio laptop hemde ps3' üme gayet sorunsuz bir şekilde baglandım.
    Şarj yaklaşık 10-12 saat (tam kullanımda) gidiyor. 1.5 saat sarj süresi bekleme süresininde 200 saat civarı oldugu söyleniyor. Artı yönü çok fazla ses güzel, batarya iyi uyumluluk sorunu yok vs. Eksi yönleri;
    - Batarya daha uzun süreli olabilirdi
    - Tek bir boyutu var eğer kulak ve kafa yapınız küçükse (benim gibi) çok uzun süreli(3-5 saat) kullanımda şöyle bir 10 dk ara vermenizi tavsiye ederim rahatsız etmemesi açısından.

    Ancak bunları bulabildim, kesinlikle ve kesinlikle tavsiye ediyorum, bana göre mükemmel bi alet diyebilirim. Sorularınızı burdan iletebilirsiniz, en azından bir teşekkürü çok göremeyin,
    Saygılar, sevgiler

    Kendi Resimlerimi koyamıyorum hepsine çok büyük diyor,



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi silencer1227 -- 12 Temmuz 2011; 13:09:49 >







  • Hizliresim.com dan yukleyebilirsin
  • Saolun erhan bey, ama konum insanları pek ilgilendirmedi galiba pekde önemli değil
    İlginize teşekkürler
  • hocam o başlıkta da söylemiştim orijinal kulaklığa o kadar para vermenize gerek olmadığını. o fiyata 4 tane alabilirdiniz dealextreme den yazık olmuş paranıza
  • bh-503 kulaklığı ben de çok beğenmiştim ve almıştım zamanında. Uzun bir süredir elimde bulundurmaktayım ve yakında bir iphone 4 alıyorum bir aksilik olmazsa. En çok merak ettiğim şeylerden birisi buydu; bh-503ün iphone4 ile uyumlu olup olmadığı. Bu konuyu açtığın ve bilgilendirdiğin için çok teşekkür ederim, umarım iphone 4 elime geçtiğinde aynı sendeki gibi bir problem çıkmaz ve söylediğin şekilde yaparak ben de bh-503ü iphone4e bağlayabilir ve rahat rahat her yerde müzik dinleyebilirim. Konuyu açarak çok iyi yapmışsın.. ;):)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.