Şimdi Ara

İphone 4[s] Yardımm!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
325
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba yeni bir iphone 4s 8gb aldım ve itunes ile eşzamanlama yaptıktan sonra others diye bir bölüm meydana çıktı baya araştırma yaptım ama her sitede aynı şeyler yazıyor. Bu konuya bi açıklık getirelim. Size uyguladığım adımları yazacağım ve bu sinir bozucu şeyi yok etmenin bir çaresini bulalım.

    1. telefonda iOS 7.0.6 yüklüydü (jailbreakli) yanlışlıkla cydiadan bir şey silince telefon kafayı yedi. Malum appledaki amcalarda imzaları kapatınca hiçbir şekilde ios 7.0.6 restore yapamadım. İphoneu sil seçeneğinide denedim. Ama olmadı.
    2. Kafam attı ve iOS 7.1'e geçtim. (Birazda telefonu orjinal kullanalım demi) Neyse geçtim ama bu others bölümünden kurtulamadım.
    3.Tekrar iphonu sil dedim ve yeni bir iphone olarak ayarla dememe rağmen others bölümü silinmedi.
    4.iFUN boxlada taradım tongbuylada taradım 25pp ilede taradım 0 veri gözüküyor ancak itunesda veya bu programlarda others bölümü 2gb olarak görünüyor.
    5.O kadar saçma bir işki akıl sır erdiremedim. Bende donanımhaberin sevgili ve değerli üyeleriyle bu işi çözmek için bu konuyu açtım.

    Şimdi birkaç sorum var (vede denemediğim yöntemler var)
    1.Ben 7.1'e geçerken telefonu ne restore moda aldım nede DFU moda acaba bunlardan birini yapmadığım içinmi others silinmedi?
    2.Birde iOS 7.1'i yüklerken itunes kendi indirdi ipswsini. Ben bu ipsw dosyasını kendim indirip telefonu DFUya alıp içine atıversem acaba others bölümü silinirmi?

    Evet arkadaşlar sorunlar ve sorular bunlar gelin hep beraber bu işe kafa yoralım eğer tecrübe sahibi arkadaşlarımız varsa yazsınlar ve şu sorun ortadan bi kalksın ve herkes rahat bir nefes alsın. Şimdiden herkese teşekkürler...

    Aşağıyada resmini ekledim arkadaşlar
     İphone 4[s] Yardımm!!!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dogi_1905 -- 11 Nisan 2014; 1:20:10 >







  • Bence sonda soyledigin gibi indir kendin, al DFU'ya yap temiz kurulumu daha rahat oluyor. Ben hep boyle yapiyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün deniyeceğim cevabınız için teşekkürler...
  • Arkadaşlar bugün İphonumu DFU moda alıp recovery dosyasını kendim indirip itunes ile recovery yaptım. Fakat others bölümü silinmediği gibi 600mb civarlarına indi. Hala 600mb lık alanı silemedim. Yardımlarınızı bekliyorum. Teşekkürler...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.