Şimdi Ara

IPHONE 4 MÜ SAMSUNG GALAXY S Mİ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
117
Cevap
0
Favori
10.092
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Şöyle bir gerçek var;

    Eğer "All in One" bir smartphone arıyorsan ve "Ben çok sabırlı biriyimdir." diyorsan; Galaxy S al.
    Eğer ben bir "fenomen" arıyorum diyorsan iPhone 4 al.

    Zira iPhone 4 bir telefon veya bir smartphone değildir, o bir dünyadır...

    Saygılar...
  • İnsanlar ikiye ayrilir;

    1-)iphone kullananlar
    2-)iphone almak isteyenler
  • Bu ivme ile kimse Apple'ın karşısına çıkamaz artık Google bile Android'li telefonlarının satışınu durdurdu.Gelişse kaç yazar,sadece zorluktan başka bir işe yaramaz.
  • Sana şöyle söyleyim.Bende 2 ay önce senin gibiydim. Videolar ve özelliklere bakınca tamam kesinlikle samsung galasy S alacağım dedim.

    AAMMAAAA bir Turkcell bayisinde ikisini yanyana tutunca olayın hiç de öyle olmadığını gördüm

    1. Öncelikle super amoled ekran tam bi traş ." Mavi tonlar "bütün ekran da ağırlıklı.Mavimsi bir görüntüsü var.Bu konuda forumlarda şikayet çok. iphone la onun parlaklığını sona getirdik İphoneNUN yanInda çok sönük duruyor.
    2. İphone daki malzame kalitesinin yanından geçemez.İphonu eline alınca bu alet 1500 lira eder diyebiliyorsun.Galaxy sanki çocuklara satılan oyuncak telefon gibi.Full plastik.
    YANİ EN BÜYÜK EKSİĞİ KALİTELİ TELEFON HİSSİ ASLA VERMİYOR.
    3.galaxy nin GPS sinin düzgün çalışmaması.

    ZEVK MESELESİ DİYECEKSİNİZ AMA İKİSİNİ YANYANA TUTAN BİR İNSAN ÇOK ZOR GALAXY Yİ SEÇER.
    - KARAR VERMEK İÇİN MUTLAKA İKİSİNİDE ELİNE AL KARŞILAŞTIR.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi L.o.T.u.S -- 24 Ekim 2010; 23:26:34 >




  • Ben kısaca şöyle bir genelleme yapayım:

    Internete gireceksen Galaxy s.

    Oyun oynayacaksan iPhone 4 al.

    Galaxy s'in tek sevmediğim yanı kamerasında flaş olmaması.
  • bu konuyu açan 12315 kışısınız tebrıkler
  • samsung galaxy s i alırsın sonra samsung yıl sonunda gelmesi beklenen android 3.0 ı çıkarsın diye 6 ay beklersin. ha çıkarmı bilinmez. samsung olduğunu düşünürsen çıkmaz gibi geliyor. android li bi telefon kullanmış bir insan olarak android de IOS gibi tek düze bir sisteme oturmadan android li cihaz almak mantıklı değil. ilerde IOS 5 de çıksa biliyoruz ki ip4 bunu destekler. aynı IOS 4 ü 3Gs in desteklediği gibi. ama android de google yeni sürümü yayınlıyor markalarda kendi telefonlarından istediğine uyguluyor istemediğini uygulamıyor. gameloft oyun çıkarıyor ama siz telefonunuzun versiyonu yetmediği için indiremiyorsunuz. çok saçmaaa... (bunu yaşadığım için rahatlıkla soyleyebilirim çok can sıkıcı) android bu sistemi değiştirmeden IOS a rakip olamaz benim gözümde... arkadaşın sorusuna gelirsekde eğer sıksık telefon değiştiriyorsan ikinci elde değer kaybına ugraması çok önemli değilse galaxy s gerçekten alınabilir. çünkü zaten seneye değiştireceksindir işletim sistemin çok geri kalmayacaktır. ama 1500 tl vericem en azından 3-4 yıl beni götürsün teknolojik olarakda geride kalmasın çok eskimesin dersen tek seceneğin iphone dur. ne samsung nede başka bi marka.




  • İphone ve rakipleri arasında kıyaslama yaparken kagıt üzerindeki üstünlüklere bakmıycaksın çünkü eline aldığında kullanım rahatlığı estetik olarak hepsini unutturur artı galax s kullandım manu klavye bir çok şeyi iphone dan çalıntı ama aslını aratıyor bence kesinlikle iphone 4 al zaten galax tutulsaydı o yok satardı sadece türkieyede değil tüm dünyada iphone4 yok satıyor
  • quote:

    Orijinalden alıntı: wardak

    samsung galaxy s i alırsın sonra samsung yıl sonunda gelmesi beklenen android 3.0 ı çıkarsın diye 6 ay beklersin. ha çıkarmı bilinmez. samsung olduğunu düşünürsen çıkmaz gibi geliyor. android li bi telefon kullanmış bir insan olarak android de IOS gibi tek düze bir sisteme oturmadan android li cihaz almak mantıklı değil. ilerde IOS 5 de çıksa biliyoruz ki ip4 bunu destekler. aynı IOS 4 ü 3Gs in desteklediği gibi. ama android de google yeni sürümü yayınlıyor markalarda kendi telefonlarından istediğine uyguluyor istemediğini uygulamıyor. gameloft oyun çıkarıyor ama siz telefonunuzun versiyonu yetmediği için indiremiyorsunuz. çok saçmaaa... (bunu yaşadığım için rahatlıkla soyleyebilirim çok can sıkıcı) android bu sistemi değiştirmeden IOS a rakip olamaz benim gözümde... arkadaşın sorusuna gelirsekde eğer sıksık telefon değiştiriyorsan ikinci elde değer kaybına ugraması çok önemli değilse galaxy s gerçekten alınabilir. çünkü zaten seneye değiştireceksindir işletim sistemin çok geri kalmayacaktır. ama 1500 tl vericem en azından 3-4 yıl beni götürsün teknolojik olarakda geride kalmasın çok eskimesin dersen tek seceneğin iphone dur. ne samsung nede başka bi marka.


    az önce buna benzer bi yorumu aynı soru olan başka bi forumda yaptım. yalnız bazı yorumlarda gerçeği aşıyor. aşağı yukarı bütün popüler oyunların çoğu her iki cihaz içinde var. angry birds buna bi örnek. ekran olayına gelince evet iphone 4 ün ekranıda bana göre daha güzel fakat. şöyle bi durum var amoled ekranın ne olduğunu bilip ona göre kıyaslama yapmak gerekir. amoled ekran daha parlak gösterecek diye bişi yok. amoled ekran en güzek siyah rengi verir.




  • İkiside güzel telefon çoğu arkadaş abartarak yorumlar yapmış bazı arkadaşlarda güzel hakikatten dürüstçe fanatiklik yapmnadan yorumlamış bana sorarsan galaxy s internette daha hızlı flash desteği var micro sd kart desteği artılarından biri dosya alıp göndermek çok kolay vs vs iphone tamamen kalite kokan süper bir telefon ama çoğu özelliğin kısıtlı olması can sıkıcı yinede uygulamaları piyasadaki popülerliği ve karizması o biçim karar senin
  • Ben Samsung'a Omnia HD ve Jet ile yaşadığım tecrübeler neticesinde bir daha dönmemek üzere güle güle dedim. Samsung Türkiye'nin yazılım ile alakalı adımları çok geç atması yada hiç atmaması gibi bir durum hep var. Omnia HD'yi doğru düzgün kullanabilmek için aylarca yazılım bekledik(bir forumuna göz at yeter), hadi dedik modelde sıkıntı vardır fakat şimdi Galaxy S forumuna da bakıyorum onlarda yine az da olsa yazılım sorunları ile boğuşuyorlar, yok ROM yükle yok 3 tuş bilmemnesi.. 1 dünya ıcnık cıncık iş.

    iPhone'da bu tür sorunlar yok, kaya gibi sağlam bir işletim sistemi mevcut, jailbreak yapmak çok kolay....Samsung dedimmi ben 5 kere düşünürüm, cihazları çok güzel ama arka planda yazılım desteği rezalet...(en azından Samsung TR bu durumda)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tube Screamer -- 25 Ekim 2010; 11:38:13 >




  • Uzun süre HTC HD2 kullandım. iphone4 aldıklatan sonra huzura erdim. Öyle ki yeni çıkan cihazların hiç birinden haberdar değilim. Araştırmıyorum
  • Bu full donanım honda civicle audi a4ün baz modelini kıyaslamak gibi.. tabiki audi A4, tabiki iPhone 4
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Erasmus78

    Şöyle bir gerçek var;

    Eğer "All in One" bir smartphone arıyorsan ve "Ben çok sabırlı biriyimdir." diyorsan; Galaxy S al.
    Eğer ben bir "fenomen" arıyorum diyorsan iPhone 4 al.

    Zira iPhone 4 bir telefon veya bir smartphone değildir, o bir dünyadır...

    Saygılar...


    +1500
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Erasmus78

    Şöyle bir gerçek var;

    Eğer "All in One" bir smartphone arıyorsan ve "Ben çok sabırlı biriyimdir." diyorsan; Galaxy S al.
    Eğer ben bir "fenomen" arıyorum diyorsan iPhone 4 al.

    Zira iPhone 4 bir telefon veya bir smartphone değildir, o bir dünyadır...

    Saygılar...


    + 999999999999999999
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Brainy
    iPhone 4.

    İyi post kasıyorsunuz, tebrik ederim.
  • malzeme kalitesi , uygulama zenginliği , yazılımsal destek , kamera : İphone 4

    kişiselleştirme , internet deneyimi ve flash desteği , fiyat : Android (Nexus One , Htc Desire)

    Android 2.2 güzel olmuş. 3.0 ile çok daha iyi olacaktır.Android alacaksanız nexus one ve desire 'den şaşmayın.
  • ben galaxy s alacağım gün iphone 4 çıkması ile vazgeçtim
    neden mi?
    1450 TL olan fiyatı iphone un 1600 Tl ile çıkmasıyla tamamen fiyasko haline dönüştü.çünkü ben iphone için 2 ve üstü fiyat düşünüp 500 TL fazla para vermenin saçma olacağını düşünüyordum
    şimdi iyi ki iphone almışım diyorum uygulamalar yeterli bence bu düşüncemi sağlamakta.görünüşü de cabası
    samsung teknik destek konusunda çok sıkıntılı bir firma bunu da unutmamak gerekiyor
    ve en önemli konu
    galaxy s daha yayılmadan yeni modelleri duyurmaya başladı resmen elinizdeki telefonu çöpe attırıyor size
    üst model bir telefon çıktıysa 1 sene üstü çıkmayacak çıkarsa o üst model bir telefon değildir bence




  • Açıklama ve fikirleriniz için teşekkürler arkadaşlar
    anlaşılan o ki beklemeye devam ediyoruz
    işallah yakın zamanda gelirde ıphonemize kavuşuruz
    selametle
  • quote:

    Orijinalden alıntı: oktayakgoz


    quote:

    Orijinalden alıntı: wardak

    samsung galaxy s i alırsın sonra samsung yıl sonunda gelmesi beklenen android 3.0 ı çıkarsın diye 6 ay beklersin. ha çıkarmı bilinmez. samsung olduğunu düşünürsen çıkmaz gibi geliyor. android li bi telefon kullanmış bir insan olarak android de IOS gibi tek düze bir sisteme oturmadan android li cihaz almak mantıklı değil. ilerde IOS 5 de çıksa biliyoruz ki ip4 bunu destekler. aynı IOS 4 ü 3Gs in desteklediği gibi. ama android de google yeni sürümü yayınlıyor markalarda kendi telefonlarından istediğine uyguluyor istemediğini uygulamıyor. gameloft oyun çıkarıyor ama siz telefonunuzun versiyonu yetmediği için indiremiyorsunuz. çok saçmaaa... (bunu yaşadığım için rahatlıkla soyleyebilirim çok can sıkıcı) android bu sistemi değiştirmeden IOS a rakip olamaz benim gözümde... arkadaşın sorusuna gelirsekde eğer sıksık telefon değiştiriyorsan ikinci elde değer kaybına ugraması çok önemli değilse galaxy s gerçekten alınabilir. çünkü zaten seneye değiştireceksindir işletim sistemin çok geri kalmayacaktır. ama 1500 tl vericem en azından 3-4 yıl beni götürsün teknolojik olarakda geride kalmasın çok eskimesin dersen tek seceneğin iphone dur. ne samsung nede başka bi marka.


    az önce buna benzer bi yorumu aynı soru olan başka bi forumda yaptım. yalnız bazı yorumlarda gerçeği aşıyor. aşağı yukarı bütün popüler oyunların çoğu her iki cihaz içinde var. angry birds buna bi örnek. ekran olayına gelince evet iphone 4 ün ekranıda bana göre daha güzel fakat. şöyle bi durum var amoled ekranın ne olduğunu bilip ona göre kıyaslama yapmak gerekir. amoled ekran daha parlak gösterecek diye bişi yok. amoled ekran en güzek siyah rengi verir.


    aynı sizin verdiğiniz örneği vereyim. angry birds android için ilk cıktığı zamanlarda hatta yine donanımhaberin "haftanın en iyi 5 android oyunu" köşesinde görerek telefonuma indirmek istemiştim. htc marka bir androidli telefon kullanıyordum barkodu okuttum ama bana bu oyun telefonunuzla uyumlu değildir gibisinden bir uyarı verdi. uyumlu versiyonunuda markette veya başka bir yerde bulamamıştım. angry birds ve benzer keliteli oyunlar var android de ama telefonunuza uymayabiliyor yada daha güncel işletim sistemi isteyebiliyor.(güncel işletim sistemi istemesi güzel tabi ama telefon için resmi olarak bu güncellemeler herzaman çıkmıyor) hatta navigasyon içinde başıma gelmişti. igo yu kurdum çalıştırdım ama ekranda 4de1 ini görebiliyorum. ekran çözünürlüğü tutmuyormuş. kısacası demek istediğim android gelişmek, IOS a rakip olmak istiyorsa standartlarını oturtmalı. tek bir arayüz ve donanımı yeten her telefona eşit güncelleme gibi. ekran konusundada iphone un renkleri daha dogal geliyor bana. ama samsungun super amoled ekranıda biraz daha canlı gibi geliyor. benim için çok büyük bi fark yok iki ekran arasında.




  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.