Şimdi Ara

iPhone 4 ilginç kamera problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
3.034
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar 1 ay önce Turkcell'den aldım. Çok ilginç bir problemim var nerede arattıysam bulamadım sorunu. Kameraya yada Fotoğraflara girmek istediğim zaman şöyle birşey diyor "ARŞİV GÜNCELLENİYOR". Bunu dedikten 2 sn sonra masaüstüne atıyor. Hiç bir şekilde fotoğraflarıma ulaşamıyorum ve kamerayı açamıyorum. Cihazı Reset yaptım , Restore yaptım sorun çözülmedi.



  • yaklaşık 25 tane farklı iphone 4 aldım tanıdıklarım için ama hiçbirinde böyle sorun olmadı 18 tane bestbuy diğerleri net.
  • malesef son 2 gündür böyle kamerayı ve albümümü kullanamıyorum. cihazı servise vericem sanırım çünkü internette buna dair hiç birşey yok
  • resimlerin fazlaligindan ola bilirmi? eger oyle degilse yeniden restore yap ve back up i yukleme yeni iphone olustur
  • 60 kadar resim var. denedim hepsini fakat aynı problem yine devam ediyor. Genel'den Duvar Kağıdı'na girdiğimde resimlerimi görebiliyorum hatta duvar kağıdı yapabiliyorum. Ayrıca WhatsUpp'dan da kişi listeme albümdeki resimleri atabiliyorum.
  • yeniden restore yap ve backupi yuklemeden yeni iphojne olustur sadece resimleri yaz bak gor aciliyormu yani bu sorun herhansi bir app ile cakisma sonucunda oluyor yani donanimsal bir probleme benzemiyor
  • tamam deniycem şimdi back up ı yüklemeden. eski bilgilerimi nasıl alıcam peki geri?
  • aynısı bende de oldu arkadaşım önemli bişey değil. cihaz sync i tam bitirmeden çekince öyle oluyor. tak tekrardan müzikleri felan sync et geçer. benmki böyle geçti.
  • arkadaşlar sorun restore edince çözülüyor fakat içindeki tüm bilgiler gidiyor iphone'un. Sıfırdan iphone yaratıyorum restore from backup dediğimde yani bilgilerimi geri aldığımda yine o sorun başlıyor kamera çalışmıyor. bana kişi listem geri gelsin yeter. sıfır iphone yarattığında sadece (SADECE) kişi listesi nasıl geliyor?
  • Ayni problem bir baska sekilde benim basima geliyordu. Fotograf cekiyordum fakat fotograflari gormeye calistigimda siyah gorunuyordu. Yeni bir iPhone olustur secenegiyle olay cozulse de bu sefer de bilgilerimi alamiyordum. Backup`imi yukledigimde de ayni sorun devam ediyordu. Anladim ki problem backup`imda. Cozum olarak da bozuk olan backup`i tekrar yukledim, sonra iTunes uzerinden kisilerimi, takvimi, notlari tumuyle Google Contacts ile senkronize ettim. Problem cozuldu. Sonra tumuyle duzeldikten sonra onun yedegini aldim.
  • evet sorun çözüldü zaten bendede . buna benzer birşey yaptım. turkcell yedekleme diye bir apps var onunla kurtardım ama yapana kadar canım çıktı. geri yükle restore yap bidaha yukle listeyi al bidaha restore yap sonra appleri sync yap falan 2 saatim pc başında geçti malesef
  • bende de guncelleme dedi ama 1kez soyle ki

    telefonu formatlamadan once, dcim ve photodata klasorlerinin yedegini aldım ve restore ettikten sonra tekrar yukledim o sırada yaptı guncellemeyi o kadar
  • apocalypse807 ' in de dediği gibi sorunun backupta olduğunun kesin kanısına vardım. yeni bir iphone oluşturup tüm bilgilerimi tek tek attım sorun çıkmıyor. fakat restore from backup yaptığımda aynı problem devam ediyor. yani buradan herkese tavsiyem mutlaka ama mutlaka contact listinizi Outlook,Google Contacts veya herhangi biyere yedekleyin. gördükki backup bile başımızı derde sokuyor. "Amaan nasıl olsa backup yaptım" diyip geçmeyin. Herkesin İlgisi için teşekkür ederim.
  • Oncelikle herkese merhabalar

    ben bu yil amerikadan 4.0.2 iphone aldim simdiye kadar unlock ile kullandim sorun yoktu fakat guncellemeden midir anlamadim sadece kamerada sorun var!

    sorun kamera acilmiyor siyah yerde takilip kaliyor restore filan demisler acikcasi anlamadim?

    bisi olmasindan korkuyorum ne yapmaliyim
    EGER AYRINTILI SEKILDE YAZARSANIZ SEVINIRIM.....

    TESEKURLER
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.