Şimdi Ara

iphone 4 etkinleştirme problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
898
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar mrb türkcell bayisinden yaklaşık 10 ay önce almıştım ama kampanya dahilinde deyil benim sorunum şuydu ilk öncelikle cıhazımde bir akşam gri ekranda büyük bir iphone yazısı çıktı etkinleştirme istedi bande manyadı die kapadım tekrar açtım sonra elma logosusunda takılı kaldı acamadım sonra menü tuşuyla basılı tutarak açtım bi süre kullanmaya devam ettim son arayla tekrar etkinleştirme istedi ama etkinleştirmesi acıp kapatınca düzeldi kullanmaya devam ettim son bir kaç gündür çok sık yapmaya başladı şebeke gidip geliyodu sonra acıp kapatınca etkinleştrme istiyodu ama bi türlü aktivasyonu olmadı sonra tlfnu kenara braktgmda bakıyodum şebeke gelmiş oluyodu sonra sonra yine aynı bu gün defalarca tekraladı bende geri yuükleme yaptım there is no sim card installed in the iphone you are attempting to activate yazıyo itunes ekranında telefonum ipod a döndü ne yapmam gerekiyor yani tlfonu bayiden aldım faturası falan var simkilitli olma ihtimali varmı 10 aylık kullanım sürecimde birçok güncelleme yapmıştım ama böle olmamıştı son sürüm 5.1 yüklüydü jb hiç yapılmamıştı cıhaza aydınlatrsanız sevinirim..







  • henüz kimse bişi sölemedi ama arkdaşlar ümidi kesmiştim kenara braktım cihazı bi baktım şebeke gelmiş there is no sim card installed in the iphone you are attempting to activate yazısıda itunes'ten kayboldu bu neye işarettir anlamıyorum şimdi tekrar gitti şebeke ama menü gözüküyo i tuneste there is no sim card installed in the iphone you are attempting to activate yazısı cıkmadı tekrar :S çıldırdım yardım lütfen..
  • Arkadaşlar bugün birisinden iphone 4s aldım.. adam evkurdan almış.. ben peşin paraya ucuza aldım.. ama faturasında ''taksitli satın aldığınız ve yukarıda imeili belirtilen cep telefonunuzun taksitleri ödenmediği taktirde kullanıma kapatılacaktır yazıyor'' eğer adam taksitleri ödemezse,böyle bir hakları var mı.. yada ben başka bi yoldan bu telefonu açtırabilirmiyim tekrar? acill
  • yokmu beyler yardımcı olabilcek kimse..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.