Şimdi Ara

Iphone 4 Ekran Problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
793
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar,

    Yaklaşık 2 yıldır sahip olduğum Iphone 4'ün ekranı biraz önce birden bire monochorme bir görüntü verdi. Eski fotoğrafları hatırlayanınız varsa dialara benzer bir görüntü var şu anda telefonumun ekranında. İlginç olan telefon kapanıp açılırken siyah ekran ve beyaz elma logosu çıkarken, açılmadan hemen önce siyah kısım beyaza dönüşüyor. İşin kötüsü ekranın fotosunu çekip bir başka telefona whatsapp'dan yolladığımda görüntüler normal gözüyor. Korkarım donanımsal bir sorunla karşı karşıyayım... Benzer bir problem yaşayan veya bir çözüm önerebilecek var mıdır?

    Şimdiden teşekkürler...



  • Ne olduğunu tam anlamamakla beraber eğer bu resimdeki gibi olduysa ayarlar-genel-erişebilirlik siyah üzeri beyaz seçimini değiştirerek düzeltebilirsiniz.  Iphone 4 Ekran Problemi
  • İtunes dan mevcut güncel backup varsa ondan geri yüklemeyi deneyin, yada dfu mode dedikleri bir mode var, home ve acma kapama tuşuna birlikte basarak oluyor öyle yaparak restore edin birde. Yazılımsal gibi bence. Bendeki ipad donmuştu açma kapama bile çalışmıyordu, home ve açma kapama tuşuna birlikte basarak kapatıp açınca düzelmişti. İlk bunu deneyin restore dan önce.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.