Şimdi Ara

iPhone 4 almayı düşünüyorum sizce de en doğru kararmı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
624
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar, bundan tam 1 sene önce hayatımın hatalarından birini yapıp Sony Ericcson Xperia Arc S aldım 1300 liraya turkcell'den. İlk aldığım günün hevesiyle ve iphone 3g nin ios 4.2.1 sürümündeki ağırlığından sonra iyi bir karar yaptığımı düşünüyordum ve çok geçmeden pişmanlık başladı. Neyse 12. taksidimi de ödedim ve kurtuldum taksit derdinden. Şimdi diyorum ki 0 bir iphone 4 aliyim hem whatsapp'a kasmadan girerim mesaj yazarken kasma yaşamam gelen aramayı donmadan cevaplarım ve şarjımda 1 günden fazla dayanır. Cpu isteyen bir işlem yapıcağımda çantamdaki ipad minimden geri kalanları hallederim. 950 lira 12 takside takılma derdinden kurtulurum en azından. Gerektiğinde tetheringi açarım ipadi öle kullanırım. Sizce de mantıklı bir karar mı veriyorum? Açıkçası bir daha telefona 1000 lira üzerinde vermek istemiyorum 4s o yüzden listem dahilinde değil. Yorumlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler.

    *Edit: bu arada appstore dan aldığım yüzlerce uygulama var ipad de kullandığım ve iphone 3g zamanında alıp iphone uyumlu olup ipadde kullanmadığım. onları da kullanmış olacağım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cengoli -- 6 Haziran 2013; 21:30:44 >







  • Bence mantıklıda 950 pahalı şuan en fazla 2 aya heryerde 799 tl olur az daha bekle yada kampanyalarla 850 tl civarına denk getirmeye çalış. Ayrıca 4 o kadarda kötü bir telefon değil cpu yu anca 1 gblık oyunlarda ister ufak tefek takılmalar olur o kadar. Onun dışında bütün işlerini halledersin ipad miniye gerek kalmaz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sonuçta 8 gb hafızanın 4 4.5 gb si kullanılabilir olucak hiç oyun yüklemem belki sırf kelime avı yüklerim ipadde gta modern combat filan hepsi halihazırda bekliyor zaten birde sporda dinlemek için 2 3 albüm atarım bitti gitti bakiyim bayi tanıdık 950 12 ye bölüyo direk 900 bölerim derse alırım yok vallaha çok fena durumda telefon kafasına esiyor ötmüyor bile problemler çıkıyo sonra başıma :)
  • Bence,şu zamanda ve uzun vadede,durum da müsaitse en düşük 4s alınmalıdır,
    Bu telefon 3-4 sene her işinizi görecektir,
    İphone 4 ios 7 de kasacaktır,
    Tabi ben alır 1 yıl sonra satarım derseniz 4 alınabilir.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • dostum sıfır iphone 4 alana kadar üstüne birazcık eklesen çok temiz tr garantili 4 5 aylık bir 4s alabilirsin ve inan 4s 4'den çok daha uzun ömürlü olucak
  • 2.el iphone 4s al bence
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Cengoli

    Merhaba arkadaşlar, bundan tam 1 sene önce hayatımın hatalarından birini yapıp Sony Ericcson Xperia Arc S aldım 1300 liraya turkcell'den. İlk aldığım günün hevesiyle ve iphone 3g nin ios 4.2.1 sürümündeki ağırlığından sonra iyi bir karar yaptığımı düşünüyordum ve çok geçmeden pişmanlık başladı. Neyse 12. taksidimi de ödedim ve kurtuldum taksit derdinden. Şimdi diyorum ki 0 bir iphone 4 aliyim hem whatsapp'a kasmadan girerim mesaj yazarken kasma yaşamam gelen aramayı donmadan cevaplarım ve şarjımda 1 günden fazla dayanır. Cpu isteyen bir işlem yapıcağımda çantamdaki ipad minimden geri kalanları hallederim. 950 lira 12 takside takılma derdinden kurtulurum en azından. Gerektiğinde tetheringi açarım ipadi öle kullanırım. Sizce de mantıklı bir karar mı veriyorum? Açıkçası bir daha telefona 1000 lira üzerinde vermek istemiyorum 4s o yüzden listem dahilinde değil. Yorumlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler.

    *Edit: bu arada appstore dan aldığım yüzlerce uygulama var ipad de kullandığım ve iphone 3g zamanında alıp iphone uyumlu olup ipadde kullanmadığım. onları da kullanmış olacağım.

    bu çok zor işte gelen aramaların %60'ında çağrıya cevap veremiyorsun,bu iphone 4s'tede oluyor




  • sahibinden sitesinde bakin uygun fiyata ip5 de bulabilirsiniz.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.