Şimdi Ara

İphone 3G ölü piksel (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
4.831
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • JB Şart o program şart
  • Bundan 2 hafta önce iphone da ölü pixel var demiştim kimse inanmamıştı hatta dalga geçenler bile olmustu herneyse ben genpa ya gonderdim cihazı onlarda tespit etti ölü pixeli ve apple a mail attılar apple da cihazı değiştirin demiş ve bugun beni aradılar bu hafta ici gelio cihaz kargoya vermişler yani cihaz değiştirildi arkadaşım sende gönder garantili ise cihazı apple bu konuda yardımcı oluyor...


    Bu arada önceden açtığımız link ölü pixel


    bu arada bu linkteki mesajda dalga geçen arkadaşlara duyrulur demekki iphone dada ölü pixel çıkabiliyormuş..........................



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi port_fire -- 26 Ekim 2008; 4:20:36 >




  • quote:

    Orjinalden alıntı: ankara1234

    PixelChecker programı var cydia da onu kur...Testlerini yapabilirsin oradan....


    PixelChecker programını yükledim ama açılmıyor ''The application PixelChecker cannot be opened'' diye hata veriyor
  • Peki "port_fire" sendeki ölü pikselmiydi yoksa stuck pikselmiydi. yani Aleti kapadığında ekranda görmeye devam ediyormuydun yoksa sadece ekran açıkken siyah ekranda mı beli oluyordu.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ohann -- 26 Ekim 2008; 20:33:19 >
  • Ekran kapalı ikende gözüküyordu sanki toz varmış gibi görünüyordu ama değilmiş gerçi ne olduğunuda söylemediler..
    Değişim belgesine ayıplı cihaz yazmışlar okadar..
  • us store da free olarak flashlight isimli programı indirip kontrol edebilirsin, bende şimdi forumu okuyunca programı indirip kontrol ettim..
  • bu arada aklıma bi fikir geldi eğer gerçekten ölü pixel varsa çokta rahatsız etmiyorsa değiştirme
    portfire değişdirdiğpini yazmış... eger portfire değiştirdiyse seninkide değişir.
    nasıl olsa iki yıl garantisi var

    bence telefonu 6 ay felan daha kullan onda sonra değiştir...
  • Valla o söylenen bütün programları denedim hiç biri işe yaramadı sadece siyah ekranda görünen yeşil bir stuck piksel zaten telefonu jailbreak yaptım. benden 1 hafta sonra arkadaşım aldı turkcellden yine 16 gb onunkindede sağ alt en köşede benimki gibi yeşil bir stuck piksel var alıştım hiç rahatsız etmiyor garantiye verip günlerce beklemek istemiyorum telefonun keyfini çıkarıyorum
  • zaten jailbreak yapınca garanti iptal oluyor diye biliyorum... rahatsız etmiyosa sorun yok ama yinede gıcık bi durum :)
  • Açıkçası jailbreak olmadanda iphone pek zevk vermiyor doğrusu
  • slm millet bende geçen hafta iphone aldım önceden yoktu ama sonradan akranımda telefonu kapatıp açarken farklı renkte iki tane nokta gördüm bunu siz ölü pixel diye tabir ediyosunuz ben ne olduğunu burda öğrendim garantide kesin olarak değiştirirlermi tamir istemediğimizi söylesek,yada zaman la artarmı hiç götürmesek ve son bir şey garanti bunun için şu kadar ölü pixel olursa değiştiririz gibi bir şart koşuyormu?acil yardımm çok huzursuzum jeilbreak te yaptırmadım telefonuma
    telefonu kapatırken çıkan siyah ekranda çok net belli oluyor ve açarken renkli resimlerde de çok dikkatli bakınca görünüyor..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serseri_kowboy -- 1 Kasım 2009; 16:49:48 >
  • Arkadaşlar benimde abimin touchda var açıkken siyah zeminde kırmızı renkli gözüküyor. Renk farklılaşabilir fakat genelde siyah zeminde belli olurlar. Garanti kapsamında diye biliyorum ama yanılabilirimde.
  • Pixelmetrist diye bi program var ölü pixelleri bulmaya yarıyor ve isterseniz düzeltmeye çalışıyor. Ölü pixel sorunu olanların denemesinde yarar var.
  • ne çok ölü pikselş varmış
  • quote:

    Orijinalden alıntı: soberlight

    Pixelmetrist diye bi program var ölü pixelleri bulmaya yarıyor ve isterseniz düzeltmeye çalışıyor. Ölü pixel sorunu olanların denemesinde yarar var.

    peki jealbreak li telefonlar için mi yoksa hepsi için mi geçerli
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bcanpolat

    zaten jailbreak yapınca garanti iptal oluyor diye biliyorum... rahatsız etmiyosa sorun yok ama yinede gıcık bi durum :)


    jb yap bi sorun oldugunda restore yaparsın bi sorun olmaz garantide.
    yazılımsal değişiklik garantiden cıkarıyorsa tekrar orj yazılımını yuklersin olur biter :)
  • arkadaşlar bende turkcellden aldığım iphone 3G 16gb beyaz var yaklasık 1 aydır bendede ekranda ölü piksel şeklinde bir nokta beliriyordu ancak bu piksel sorunu bazen kayboluyodu bazen cıkıyordu bigün fark etimki ekrana biraz fazla sert basınca bu piksel ya cıkıyor ya kayboluyor bazende sagında solunda zemını farklı renklerde 2-3 tane daha çıkıyordu ayrıca arka kapakta şarz soketinin üstünde çatlak ve kapak üstünde kılcal çatlaklar vardı. hepsi için dün genpaya gittim ve cihazı teslim ettim 1 hafta içinde bana bilgi vereceklerini söylediler sizce cihaz komplemi değişir? yoksa tamirmi yaparlar?

    bu arada kapagı parayla yapılırsa diye fiyatını sordum 470TL dediler. ben o paraya evime çelik kapı takarım ya :)))
  • walla arkadaşlar hafta sonu benı aradılar benden 500TL istediler. karşılıgında bana yenı cıhaz vereceklermiş. bende kutusunda faturalımı dıye sordugumda hayır sadece cıhaz dedıler. bende kabul etmedım benım cıhazım faturalı kutulu full bu şekil en az 750 TL eder 500TL'de üstüne koysam 1250TL eder bu fıyata sıfır 2 yıl garantılı yenısını alırım ayrıca ekrandakı olu pıkselden dolayı degıl arka kapagın cok deforme olmasından dolayı bu parayı ıstıyolar ben dıyorumkı kapak umrumda degıl ekranımı tamir edin. olmaz felan dedıler. ozaman dedım bedavaya degiştirin cihazı onada yok dedıler. ozaman bana yetkılıyı baglayın sızın bana faydanız yok dedım. yetkılı p.tesi gelir suan yok dedıler. bende cıktım bugun GENPA'ya gittim müşteri temsilcisine bi sinirle cihaz takip numaramı soleyınce bı dakka dedıler gıttı geldı cıhazın ekranı tamir edilmiş. konuşturmadılar bile. :)) ancak cihazı alalı tam 4 saat oldu sındıde ekranın başka yerınde minicik bir ölü piksel gördüm çıldırtcaklar benı tekrar götüreceğim yarın bı aksılık cıkmazsa. bakalım nedıyecekler bu sefer dılekce yazıp onunla teslim edicem .

    adamların matıga bakın faturasız kutusuz cıhaza 500TL vericem. satmak ıstesem maxsımum 600TL edecek ee benım en az 750TL eden faturalı kutulu full aparatlı cıhazın ne olacak gıttı 750TL dıyorum bana 3GS verin ustune vereyım 350-400TL yok ozaman bana full faturalı kutulu sıfır 3G verin vereyim 350-400TL onada yok KISACA BUNLAR MUHTEMELEN BENIM GIBILERIN CIHAZLARINI ALDIKTAN SONRA TAMİR EDEBİLDİKLERİNİ MÜŞTERİYE SIFIR DIYE VERİYOLAR. Kendı paramızla rezıl oluyoruz böyle terbıyesızlık olurmu ya.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: erguder82


    walla arkadaşlar hafta sonu benı aradılar benden 500TL istediler. karşılıgında bana yenı cıhaz vereceklermiş. bende kutusunda faturalımı dıye sordugumda hayır sadece cıhaz dedıler. bende kabul etmedım benım cıhazım faturalı kutulu full bu şekil en az 750 TL eder 500TL'de üstüne koysam 1250TL eder bu fıyata sıfır 2 yıl garantılı yenısını alırım ayrıca ekrandakı olu pıkselden dolayı degıl arka kapagın cok deforme olmasından dolayı bu parayı ıstıyolar ben dıyorumkı kapak umrumda degıl ekranımı tamir edin. olmaz felan dedıler. ozaman dedım bedavaya degiştirin cihazı onada yok dedıler. ozaman bana yetkılıyı baglayın sızın bana faydanız yok dedım. yetkılı p.tesi gelir suan yok dedıler. bende cıktım bugun GENPA'ya gittim müşteri temsilcisine bi sinirle cihaz takip numaramı soleyınce bı dakka dedıler gıttı geldı cıhazın ekranı tamir edilmiş. konuşturmadılar bile. :)) ancak cihazı alalı tam 4 saat oldu sındıde ekranın başka yerınde minicik bir ölü piksel gördüm çıldırtcaklar benı tekrar götüreceğim yarın bı aksılık cıkmazsa. bakalım nedıyecekler bu sefer dılekce yazıp onunla teslim edicem .

    adamların matıga bakın faturasız kutusuz cıhaza 500TL vericem. satmak ıstesem maxsımum 600TL edecek ee benım en az 750TL eden faturalı kutulu full aparatlı cıhazın ne olacak gıttı 750TL dıyorum bana 3GS verin ustune vereyım 350-400TL yok ozaman bana full faturalı kutulu sıfır 3G verin vereyim 350-400TL onada yok KISACA BUNLAR MUHTEMELEN BENIM GIBILERIN CIHAZLARINI ALDIKTAN SONRA TAMİR EDEBİLDİKLERİNİ MÜŞTERİYE SIFIR DIYE VERİYOLAR. Kendı paramızla rezıl oluyoruz böyle terbıyesızlık olurmu ya.



    hayır dostum yanlış düsünüyorsun...
    o kutusuz dedigin cihazlarda sıfır...amerikadan özel olarak teknik servislere yollanan yedek cihaz onlar...
    bir problem oldugunda senden eskisini alıp yenisi ile degistiyolar...
    adı "swap cihaz"....
    tabiki kutusuz vercekler... cünkü sende ilk aldıgın zamanki kutun kulaklıgın sarj cihazın var...
    sen sadece cihazı veriyosun onlarda yerine sadece cihaz veriyo...

    ben ilk 3Gmi aldıgımda sinyal problemi vardı...turkcell hat sinyalini kacırıyodu cihaz bazen...
    benimkini direkt degistirdiler (ekstra bir ücret odemedim)...
    kutusuz sıfır yedek cihazı verdiler...(normal olanda o)
    garantiside aynen dewam ediyo...
    1 yıldır nazar degmesin problemsiz kullanıyorum...
    hem ayrıca 2.verilen cihaza güvenmedin diyelim
    gene bir problemle karsılastın tekrar onu
    teknik servise verebiliyosun...
    forumda 3-4 kere telefonu degisen insanlar oldu...
    bende yedek sıfır cihazımı aldıgımda görevli
    içiniz rahat olsun ilerde bu cihazdada bişi farkedersiniz
    gene değişebilir 3 kere degişim hakkınız var demişti...
    (benim teknik servis teleservice'di genpa degil)

    senden para istemeleri ayrı konu... demekki ücretli bir tamir yada ücretli degişim kararı cıkmıs...
    bu karar'de tam bi piyango... teknik servislerin tavrına düsüncesine göre degişiyo...
    şans işi...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [ReNoVaTiO] -- 17 Mayıs 2010; 20:15:39 >




  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.