Şimdi Ara

Iphone 3G ekranın altına toz girme sorunu...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
3.096
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar. Bugun ekranı silerken farkettim ekranın sol ustunde kucuk 1 tane toz var. Toz olduğu belli ölü piksel değil. Bu sorunla yurtdısında karsılasan cok ama türkiye'de daha tanık olmamıştım bende çıktı. Var mı başka benim durumumda olan? Ne yapmamı önerirsiniz. Yarın Genpa Etilere götürmeyi düşünüyorum. Yurtdısında bu sorunla karsılasanlara anında yenisini vermişler ama burası Türkiye daha yeni alıştım telefona aylarca serviste de kalmasını istemiyorum açıkcası..



  • Sorunun içinde cevabın gizli :) burası Türkiye 1 tane toz için değmez.. çok kafana takma bence
  • Minnacık bir toz için teknik servise mi vereceksin?
    OCD var mı sizde?
  • hocam aynı olay bnm başıma geldi ekranda bi tane toz var artık ne yapayım böyle kalacak en azından tozu kenara çekebilsek iyi olacak elektriklenme ile falan ne bileim blki vardır bi çözümü
    quote:

    Orjinalden alıntı: firfirdolan

    Merhaba arkadaşlar. Bugun ekranı silerken farkettim ekranın sol ustunde kucuk 1 tane toz var. Toz olduğu belli ölü piksel değil. Bu sorunla yurtdısında karsılasan cok ama türkiye'de daha tanık olmamıştım bende çıktı. Var mı başka benim durumumda olan? Ne yapmamı önerirsiniz. Yarın Genpa Etilere götürmeyi düşünüyorum. Yurtdısında bu sorunla karsılasanlara anında yenisini vermişler ama burası Türkiye daha yeni alıştım telefona aylarca serviste de kalmasını istemiyorum açıkcası..
  • @say , @TuVNeRa
    Arkadaslar minnacık tozdan dolayı tabiiki servise verme dusuncem yok. Cok cok dikkatli bakınca belli oluyor telefon bekleme konumundayken oda. Kullanımı rahatsız edicek birşey söz konusu değil. Benim kafamda bu toz alma derdi 1 parcayla değil de devamı gelirse diye bir soru işareti var. Benim asıl derdim bu..

    yani OCD yok bende TuVNeRa :) o kadar kafaya takan biri değilim..
  • walla bende 1 degil 50 tane toz parçacıgı var genpaya verdim normal dedi tabi bu sadece türkiyede olur genpayı mahkemeye verecegim bu arada 1400tl verdim telefona insanları keriz yerine koyuyorlar genpaya
  • quote:

    Orjinalden alıntı: firfirdolan

    Merhaba arkadaşlar. Bugun ekranı silerken farkettim ekranın sol ustunde kucuk 1 tane toz var. Toz olduğu belli ölü piksel değil. Bu sorunla yurtdısında karsılasan cok ama türkiye'de daha tanık olmamıştım bende çıktı. Var mı başka benim durumumda olan? Ne yapmamı önerirsiniz. Yarın Genpa Etilere götürmeyi düşünüyorum. Yurtdısında bu sorunla karsılasanlara anında yenisini vermişler ama burası Türkiye daha yeni alıştım telefona aylarca serviste de kalmasını istemiyorum açıkcası..

    hocam aynı sorun bende de var bende gecen gun konu actım ama caresı nedır bende bılemıyorum genpaya goturmek benımde aklımdam gectı ama adamların fazla sallamıcagını dusundum
  • Herkese merhaba,
    Aynı sorun bende de var. Hem de öle 1 tane falan değil ekranın her yerinde 50 - 60 tane falan toz var.
    Kışın güneş olmadığı için belli olmuyordu herhalde. Güneşte bakınca acayip belli oluyor ve insanı son derece rahatsız ediyor.
    Ben Turkcell kampanyasından aldım Suadiye Turkcell'den, oraya goturmeyi dusunuyorum.
    Daha once goturupte sonuc alabilen var mı acaba?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zora -- 13 Nisan 2009; 13:24:07 >
  • bu toz olayına bende akıl erdırmıs degılım..

    gecen hafta vodofone kampanyasından bende bır cıhaz aldım ve aksamına ekranda olu pıxel oldugnu gordum.

    ertesı gun gıttım cıhazı gostermeye.degısklık olacak dedıler..dedım eyvallahh.cuma unu yenı cıhazı almaya gıttım.

    ve verdıklerı cıhaza bı baktım ıcınde tozlar var ve ayrıyetende ses acma kpama dugmesının uzerınde ezıkler var.

    dedım bu cıhazıda ben kabul etmıyorum.bu nasıl ıs ? sımdı bugun normalde yenısını gene verecekler.dedım ben

    verecegınız cıhazın kutudan cıkarken gormek ıstıyorum dıyorum adamlar bana sıstemımız bole ıslemıyor dıyor.

    ben sımdı nereden bıleyım verdıkelrı cıhazın sıfır oldugunu acılmamıs oldugunu.toz gorunce aklıma dırek tamır

    gormus cıhaz oldugu aklımda olustu.cunku fabrıkandan cıkan cıhazın ıcınde nasıl toz olur ona akıl erdıremıyorum.

    bu tur kampanyalara bole telefonlarmı ıtelıyorlar acaba.hasta oldum ya...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mantaboy -- 20 Nisan 2009; 10:43:43 >
  • s.a öncelikle vallahi bendede bu ölü pixel var:) ama Allah'a Şükür app store logusunu altnda neredeyse gözükmüyor görmek için dikkatli bakmanız gerek....ama yinede biraz daha kullandıkdan sonra GENPA'ya götürüp cihazı değiştiricem ve Herşeyini kendim açmak istiycem bu arada değişim yapan arkadaşlar kutulu mu değişim yapıyorlar yoksa sadece cihazı mı değiştiriyorlar>İstanbul AVcılar-Bakirköy'de Genpa Teknik servis bilende varsa bana Ö.M atarsa sevinirim;)
  • kutusuz degisim yapılıyor..
    kullanılmamış cihazla tabiki..
    paranoyak olmayın..
  • ߀nim sorum cevabını verdigin için ty :) Kutusuz değişimde cihazda sorun olmuyor dimi çizik cüzük vs?
  • quote:

    Orjinalden alıntı: TheMarjinaLs

    ߀nim sorum cevabını verdigin için ty :) Kutusuz değişimde cihazda sorun olmuyor dimi çizik cüzük vs?


    valla benım basıma geldı ses acma duymesınde ezık vardı oyuzden degısm talebını yenıden ıstemıstım.bugun yenı cıhazı aldım.en ınce ayrıntısına kadar ınceledım.Allahtan bırsey cıkmadı.yanı yenı cıhazı alırken ıyıce kontrol edın orasını burasını..
  • toz benimkinde de var. 1-2 taneydi yavaş yavaş artıyor sanırım sim kart yuvasından gidiyor tam emin değilim. keşke şu genpaya şöyle okkalı bi dava açsa birileri
  • kardeş genpaya dava açmak için sağlam bir cukkaya ihtiyacın var eğer varsa zaten sen de el üstünde tutulursun yoksa da iki de bir uğraşırsın
  • ahauhauhs saka gıbı arkadaslar 1 hafta ıcınde degısen 3cu telefon ve an ıtıbarıyle ekranda 4 tane cok net degıl ama olu pıxel var..nasıl ıs bu yaa pıxel olayını takmayan bır ınsan olarak su telefonda hırs y aptım yaa..nedır bu ısın gercegı yaa..ıphoneların yuzde 90 nında varmı bole bır dudukluk yoksa banamı deng geldı.genemı gotureyım ben bunu servıse yoksa bıraz kullanayımmı.sonradan alırlarmı bu telefonu..sıkılmaya basladım bu ıphonedan.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mantaboy -- 21 Nisan 2009; 1:17:38 >
  • umudum giderek azalıyor benim bu yazilanlar ustune..
    Toz miktarı giderek artıyor, gunes varken telefonu cebimden cıkarmak istemiyorum..
    benim bildigim bir tane kutulu degisim yaptiran var ama sorun toz veya olu pixel degildi ahizesinde problem vardi.
  • 3G lerde oldukça fazla problemler çıkıyor ve sanırım devamda edecem.2G lerde ise bu sorunların ya olmadığını yada çok ufak bir kısmında olduğunu görüyorum.Çok ilginç sorunlar ama burası maalesef Türkiye burada bu gibi sorunlarda yapılabilcek fazla bişey yok.Adamlar ürünü satana kadar müşteriye hertürlü yalakalık-yağcılık ve peşkeşi çekiyor sonrasında ise ürün satılıyor herhangi bir sorunda müşterinin anasını ağlatıyorlar başını ağrıtıyorlar.

    Bu zihniyette satış yapan firmaların hepsinin köküne kibrit suyu çakacan ama burası türkiye burada it iti ısırmaz ülkemizin yegane ve vazgeçilmez KURALI...
  • Meraba arkadaslar benim cihaziminda icinde birkac toz var ekran altindan goruluyor bu olsa iyi ekranin ustundeneredeyse boydan boya hava kabarcigi var ust yanlardada ufak ufak kabarciklar var altada yeni yeni baslicak belli ediyor kendini cok dikkat etmedikce ustundeki kabarciklar haricbelli olmuyor ama yakinda olur cihazim 3gs 32gb turcelden aldim daha 5 aylik degil servise versem ne yaparlar yenisinimi verirler yoksa temizleyipmi verirler ve ne kadar zamanda neticelenir?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.