Şimdi Ara

IPHONE 3G`DE DOSYA SILMEK NASIL?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
11.614
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaslar iphone 3g`ye yukledigimiz dosyalari nasil geri silecegiz.Bu konuda yardimci olurmusunuz?Selamlar...



  • dosya derken itunesle attigin hic bir seyi silemessin video haric
  • Yok I-tunesle atmadim.Teli JB yaptim ve cesitli oyunlarla programlar yukledim.Simdi bu yuklemis oldugum oyun yada nprogramlari iphoneden nasil silicem?Bunu sormustum.Selamlar...
  • Selam Karagoz19 eger bu programlari cydia veya installer yoluyla yuklediysen tekrar onlarla sileceksin.Bak anlatayim:

    Mesela Cydia ile yukledigin bir program veya oyun var cydidaya giriyorsun altta SEARCH kismi var oraya tikliyorsun ve silmek istedigin programion adini yaziyorsun programi bulunca sag ustte MODIFY var ona tiklayinca altta REINSTALL REMOVE ve ABRECHEN (Iphoneum almanca oldugu icin bende boyle yaziyor sende farkli cikabilir,ustten ikinciye basacaksin) diye uc secenek cikacak REMOVE a basacaksin ve yine sag ustten CONFIRM diyeceksin siyah ekranda birkac islem yapacak cydia ve program ya da oyun silinecek.

    Eger Installer ile yuklediysen alttan CATEGORIES e gireceksin orada INSTALLED PACKAPES var onu secince Iphone unda yuklu olan (yani installerla yuklenmis olan) butun program oyun vs... leri goreceksin oradan silmek istedigini secip yine sag ustten UNINSTALL e basacaksin hepsi bu kadar.

    Eger bilgisayar yoluyla Iphone attiysan ana ekranda ekrana basili tutuyorsun ve simgeler titremeye basliyor ayni anda ustlerinde carpi isareti cikiyor o carpiya basinca silmek isteyip istemedigini soruyor evet dediginde program veya oyun silinmis oluyor.

    Unutma Cydia ile yuklediklerini Cydia Installerla yuklediklerini Installerla silmen gerekiyor.Takildigin yer olursa buraya yazabilirsin ya da OM yollayabilirsin.Kolay gelsin.




  • Ilgin icin tesekkurler.Hemen deneyecegim.Ayrica cok guzel aciklama yapmissin.Almancam iyidir.Tekrar tesekkur eder calismalarinda basarilar dilerim...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karagoz19 -- 7 Aralık 2008; 2:50:55 >
  • Eyvallah sagolasin yardimci olabildiysem ne mutlu bana.Sana da calismalarinda basarilar kolay gelsin.
  • decade kardes çok tşk ederim. çok güzel açıklamışsın
  • çok tşk ederım 2 gundur arıyordum nasıl sılecegımı :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.