Şimdi Ara

iPhone 3G 3.1.3

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
748
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar elimde 4.2.1 sürümlü jailbreakli(ipad baseband)'li bir iPhone 3G var . İnternette okuduğum yorumlardan sonra 3.1.3 e dönmeye karar verdim . Nasıl yapabilirim ? Elinizde herhangi bir kaynak varsa paylaşabilir misiniz ? Teşekkürler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nameless Ghoul II -- 7 Şubat 2012; 23:02:36 >



  • SHSH kaydınız yoksa imkansiz
  • Arkadaş cihazin 3G modeli olduğunu yazmiş. 3G cihazlar için shsh kaydina ihtiyac yok. Direk itunes'a 3.1.3 firmware göstererek restore et. Yükleme sonunda itunes hata mesaji vererek yüklenemedi diyecek ve cihaz recovery modunda takili kalacak. Bu şekildeyken Tinyumbrella programini calistirip exit recovery yapin. Cihaziniz 3.1.3 firmware ile acilacaktir. Daha bugün 4.2.1'den 3.1.3'e döndum. Bu anlattigim simfree cihazlar icin gecerli. Simkilitli cihazlar icinde biraz arastirma yaparsaniz nasil yapilacagini bulabilirsiniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bunkie

    Arkadaş cihazin 3G modeli olduğunu yazmiş. 3G cihazlar için shsh kaydina ihtiyac yok. Direk itunes'a 3.1.3 firmware göstererek restore et. Yükleme sonunda itunes hata mesaji vererek yüklenemedi diyecek ve cihaz recovery modunda takili kalacak. Bu şekildeyken Tinyumbrella programini calistirip exit recovery yapin. Cihaziniz 3.1.3 firmware ile acilacaktir. Daha bugün 4.2.1'den 3.1.3'e döndum. Bu anlattigim simfree cihazlar icin gecerli. Simkilitli cihazlar icinde biraz arastirma yaparsaniz nasil yapilacagini bulabilirsiniz.

    Cevaplar içini teşekkürler.


    3.1.3'e geçince gözle görülür bir performans artışı yaşadınız mı ?
  • 3.1.3 ile cihazda bariz hız artışı oluyor. Dezavantajı ise en az ios 4 isteyen uygulamalardan mahrum kalıyorsun.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.