Şimdi Ara

Iphone 3 gs için anakart arıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.986
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba,
    İphone 3gs 32 gb cihazım anakart arızası sebebiyle kullanılamıyor. Yurtdışı olduğu için garanti dışı. Anakartı nerden bulabilirim ve fiyatı ne olur? Bir diğer sorumda şu; bu cihazı kvk servise götürsem parası karşılığında tamir ederler mi yoksa cihaz yurtdışı olduğu için servise almazlar mı? Anakartın pahalı bir parça olduğunu duydum ama bu şekilde hiç kullanamıyorum.



  • Anakartın sorunu neymiş hocam, hiçbir tamirciye baktırmadın mı?
  • Ankara da yaşıyorum ve cihazı İstanbulda adını vermek istemediğim bir servise gönderdim. Uzun bir bekleyişten sonra cihazın sorununun yazılımsal değil donanımsal olduğunu anakartında sorun olabileceğini o yüzden cihazı açmaları gerektiğini söylediler. Tamam dedim. Bir süre daha bekleyip aradıktan sonra cihazın sorununun anakartta olduğunu ve maliyetinin ??? Lira olduğunu söylediler. Ona da tamam dedim. İki hafta sonra yine benim aramam sonucunda cihazın anakartındaki sorunun tamir edilemeyeceğini söylediler. Cihazı geri gönderdiler. Durum bu.
  • slm . ben elektronik muhendisiyim ve daha önce apple servis de çalıştım . iphone ve apple ürünlerinden anlarım demek istedim . istersen sana yardımcı olabilirim. ayrıca anakart arıyosunda anakart main bord demek ve çok pahalı istersen sana yurtdışından istete bilirim . ayrıca senin telefonun anakartın sorgulaya bilirim bir bakalım anakart seninmi değilmi ? :) msnden yardımcı ola bilirim . volkan_turann@hotmail.com...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.