Şimdi Ara

Apple iPhone 14 / iPhone 14 Plus [ANA KONU] (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.134
Cevap
114
Favori
115.491
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
87. Sırada  bugün en iyi #6
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bugün itibariyle 14 plus 128 gb starlight ile aranıza katıldım. Önerileriniz nelerdir?
    Şu anlık tek sorunum akıllı saatimle uyumlu olan zepp uygulamasında yaşıyorum saate bildirim gelmiyor naptıysam. Acaba yapmam gereken bir ayar mı var?

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar Kasım indirimlerini bekliyorum. İyi bir indirim gelirse iphone 13 pro alacağım. Eğer indirim olmazsa 14 ve 13 arasında kaldım. Sizce 14 almaya o kadar fiyat farkına değer mi? Yoksa 13 yeterli olur mu

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • OnyekurudanKoşuVar kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun starlight benimde favori rengim. Bende pro max bulmaya çalışacağım bulamazsam 14 plus starlight alıp geçeceğim.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • AKA_33 kullanıcısına yanıt
    Hocam pro ve promax ta ciddi bir tedarik sorunu var sanırım. Ben açıkçası pro almayı belki zorlardım ama yoktu o yüzden plus aldım geçtim.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • OnyekurudanKoşuVar kullanıcısına yanıt
    Pro serisine talep çok hocam yetişemiyorlar talebe. Arada fiyat olarak çok fark olmayınca herkes almışken biraz daha verip daha iyi donanımlısını alayım düşüncesinde. Bu yüzden de düz 14 ler satmadı. Pro serisi de aşırı ilgi gördü. Bende pro bulamazsam 14 plus alıp geçeceğim yapacak bir şey yok. Apple keşke 14 ve plus da 100 euro civarı fiyat indirse de düz 14 ve plus alınmaz gibi söylemler bitse.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Katılıyorum hocam kesinlikle. Tamam 14 pro ve pro max kabul ediyorum. Ama önceden ıphone kullanan ama şu anda androidden geçen biriyseniz fark inanılmaz geliyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OnyekurudanKoşuVar -- 31 Ekim 2022; 23:3:35 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • teknoman007 T kullanıcısına yanıt
    Bulabilirseniz 13 pro alın 14 ve plus dan çok daha mantıklı bir seçenek olur. 13 le 14 arasındaki bana göre en önemli fark 14 ün 6gb ram ile geliyor olması. Şimdi olmasada ilerde ios güncellemelerini almaya devam etmesi açısından önem kazanacaktır.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 11 den Plus’a geçen var mı? Öyle bir niyetim var nasıl olur bilemedim.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 11 den 13 256 yada 13 pro 256 geçmeyi düşünüyorum. Bütçe zorlarsa 13 256 uygun olur. Bütçe sorun değilse 14 plus ile aynı fiyatta olan 13 pro arasında 13 pro daha mantıklı olur

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Plus un büyük ekranına rağmen hafif olması çok iyi cidden.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • arkadaşlar merhaba hali hazırda iphone 12 pro max kullanıyorum cihazım servisten sıfırlanıp geldi garantisininde bitmesine 3 ay kaldı kamera ve şarj benim içinönemli 12 pro maxi iphone 14 plusla değiştirmeyi düşünüyorum yeni seri için.  14 plus kullanan arkadaşlar tavsiye ederler mi acaba?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kağnıcıoğluteknoloji38 kullanıcısına yanıt
    Karşılaştırma videolarında çok iyi ekran süresi veriyor. Hepsiburada kampanyası var eskiyi getir yeniyi götür diye. İyi teklif veriyorlar. Oradan alabilirsin. Benim garantisi devam eden iPhone 11 128 gb telefonuma 15.000 teklif verdiler. iPhone 13 512 gb sipariş ettim.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • bende bugün siğariş verdim 12 pro maxten 14 plusa geçiş yaptım 14 plus salı günü elimde olur herhalde şarj ve kamera benim için önemli büyük ekran devam edeyim diye plus aldım umarım pişman olmam.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kağnıcıoğluteknoloji38 kullanıcısına yanıt

    Merhabalar;


    Samsung s21 plustan geçtim. almanya apple storeden aldım ben ama cihazı iş seyahatimde pro serisi istedim ama globalde stok yok pro larda ciddi sorun var stoklarında avrupada özellikle dolayısı ile düz 14 yerine ilk ios cihazım dedim 14 plus alayım tek seçenek o kaldığı için mavi renk aldım renk bana göre süper 13 pro sierra mavisi ile aynı renk diyebilirim arka açık yan kısımları mat mavi çok beğendim açıkçası onun dışında büyük ekran ve hafifliği en önemlisi ekran süreleri inanılmaz herşey açık wifi bluetooth konum servisleri şirket maillerim bağlı aktif kullanmada 1.5 günde bir şarj ediyorum 10.58 saat açık ekran süresi aldığım günüm var pil süreleri inanılmaz derecede iyi . büyük ekran çok keyifli ekran 120 promotion değil bunu çok gömenler var tabiki iyi bir teknoloji olsun isterdim bende ama asla ama asla xdr retina oled panel 60 hz bile olsa ekran büyük olduğu içinmi bilmiyoruma ma mail yazma okuma kaydırma hassasiyeti renk doğrulupu asla bana bu ne ya nasıl ekran dedirtmedi androidden sonra ilaç gibi telafın net söyleyeyim. disney+ da 4 k film deneyimledim mesela telefonun ekranı büyük olduğu için inanılmaz 4 k da panel coşuyor resmen çok keyifli cide film içerik tüketitiliyor ve şarj inanın 4 k 2.18 saat filmde %10 anca gidiyor . pil yönetimi süper bence memnun kalacağınızdan eminim 6 gb ram var son seri geçen seneki cihazlara göre +2 sene ana güncelleme alacak cihaz düz 14 almazdım asla ama plus bence ok yani :)





  • Arkadaşlar merhaba,


    Iphone 14 plus 128 GB telefon aldım yurtdışından. Bunu kayıt yaparken IMEI 3 kısmını boş mu bırakıyoruz bilgisi olan var mıdır? Esim seçilip bir şey yazacak mıyız?

  • Arkadaşlar düz 14 bir kaç hafta sonra kaça düşer normal şartlar altında

  • azosial A kullanıcısına yanıt

    Imei 1 kısmına telefonun 1. imesini yazacaksınız. fiziksel simi seçeceksiniz 2. ımei kısmına 2.imei yi yazıp e sim kısmını işaretliyeceksiniz. 3. ımei kısmı boş bırakılıp kayıtı onaylayacaksınız işlem tamam

  • BRİBON64 B kullanıcısına yanıt

    Çok teşekkür ederim hocam.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu arada arkadaşlar alırken mağazadan alıyorsanız açıp kontrol etmenizde fayda var. Ben yurtdışından alığım için biraz acele aldım, telefonda sessiz tuşu yanında ince kılcal bir çizik var. Sorun etmedim ama mağazada görsem değiştirmek isterdim. Iphonelarda olabiliyor sanırım kozmetik problemler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba yılbaşından sonra maalesef telefon fiyatları fırlayacak bende iPhone alma arefesindeyim 14'te karar kılmıştım ki burdaki yorumları okuyana kadar. Aldığım telefonu çok uzun kullanan biri değilim max. 1 sene kullanırım bütçe 32-33k civarında üstüne çıkacak bütçem yok. Satarkende zarar etmek istemiyorum bu özelliklere sahip fiyatı bir tık daha düşük iPhone 13 de beni cezbediyor tavsiyeleriniz nelerdir

  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.