Şimdi Ara

iPhone 11 Garantisinin Satın Alma Gününden Önce Bitmesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
585
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 03.01.2020’de ödemesini yapıp, 04.01.2020’de Teknosa’dan teslim aldığım ve kutusunu mağazadan ayrılıp bizzat açtığım iPhone 11 128GB cihazımın kurulumunu tamamladım. Hakkında bölümünde garantinin 02.01.2022’de dolacağını gösteriyor. Nasıl oluyor da 4 Ocak’ta açtığım cihazın garantisi 2 Ocak’ta sona erebiliyor? Bilen veya daha önce böyle bir durumla karşılaşan arkadaşlar bilgi verebilirlerse sevinirim. Cihazı benden önce bir başkasının açıp kurulum yapıp sıfırlama veya yalnızca açıp kapatma ihtimali olduğundan şüpheleniyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Benim iPad'in Kutu Açılışı 1 Haziran. Garantisi İse 31 Mayısta Bitiyor. Bunun Sebebi Sanırım Ayların Süreleri. Örneğin Bu Sene Şubat 29 Çekiyor



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Çetooooo -- 6 Ocak 2020; 3:43:32 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • yav hocam gören de 1-2 ay önce bitiyor sanacak. 2 gün önce bitse nolacak ne kadar gereksiz bir şeyi polemik yapıyorsunuz ?
  • MertayKardes kullanıcısına yanıt
    Hocam 1-2 gün önce veya sonra bitmiş fark etmez. Benim için önemli olan cihazın kutusunun daha önce açılıp açılmadığı. Yeni nesil apple kutularında jelatinler rahatça çıkartıldığı şekilde yerine koyulabiliyor. Ben neden daha önce başkasının açtığı cihazı kullanayım?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öncelikle başkasının garantinizi başlatmış olma olasılığı sıfır. Ayların süreleriyle alakalı, hep öyle olur. Ama şöyle bir durum var ki Apple çoğu cihazı 14 gün içinde koşulsuz iade aldığı için bu tarz başkasının açtığı çok fazla cihaz satıyor. Ancak elinizdeki böyle bir cihaz olsa bile bunun garanti süresiyle alakası yok, siz ne zaman aktifleştirdiyseniz telefonu o zamandan itibaren başlar garantisi.
  • Orası önemli değil ki. Elinde faturan yok mu ? Satın alınma tarihi geçerli olur.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.