Şimdi Ara

iphone 1.1.4 yaptık neler yapalım .. bilmeyenler için detaylı anlatım. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
154
Cevap
2
Favori
20.382
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • update etmiştim. Bir sorun yok aynen devam.
  • xendaba tebrikler emeğinize sağlık.sorunlarımız olursa rahatsız ederiz sizi
  • Herkes bana bunları soruyordu valla benim işimi de çok rahatlattın ve de süper bir anlatım olmuş.Ellerine sağlık..
  • quote:

    Orjinalden alıntı: CoolCat2019

    update etmiştim. Bir sorun yok aynen devam.


    Güzel çalışıyor fakat Trial Version uyarısı alıyorum malesef. Nereye tıkladıysam ilk önce Trial Version, Buy Now - Cancel baloncuğuyla karşılaşıyorum..

    Se.rial no'su var mıdır acaba bu programın?
  • Ya bir de ben bu winscp nedir ne değildir nasıl kullanılır vs. bilmiyorum o yüzden smsd olayını nasıl çözeceğimi de bilemiyorum tabiki.. yardımcı olabilecek, bir link vs. gösterebilecek bir varmı acaba?

    Arama butonundan epey bişey çıkıyo ama pek de işime yarayamadı malesef, anlamadım bu icadı ben :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Onur__ -- 24 Mart 2008; 1:20:27 >
  • bence konu alınsın başlık olarak atansıniama verilen cevaplar silinsin,neden mi ??? hala sorgu sual var....bence harika bir anlatım
  • teşekkürlerinize ben teşekkür ederim ama ne yazıkki bu kadar detaylı anlatmaya çalıştığım halde bu başlığa ilgi yok sadece yeni konu başlığı açma yarışı var buda nasıl çözülür bunu biliyorum ben örnek ekşisözlük adamlar üye almak için damdan atlatıyor insanları olması gereken bu yazı yazan adam akıllı soru soranları yayınlanabilir yapmamlılar ..


    walla ben şöyle yapıyorum bana soru soranlara diyorumki alın bakın bu linke burada detaylı anlattım bunları yaparsanız genel başlangıç aşamasını geçersiniz sonrası zaten size kalmış bir iş kişiselliştirmeyi ben yapamam kendi istediğiniz gibi telefonunuzu değiştirin ..


    şimdi gene başka arkadaşların verdiği bikaç şeyi daha ekleyeyim tam olsun son uygulamalar ile beraber ..

    ilgi gösteren herkese tekrar teşekkürler..
  • Açıkçası şu başlık sayesinde Iphone'u keşfetmeye başladım..

    Teşekkür ederim
  • quote:

    Orjinalden alıntı: xendaba

    teşekkürlerinize ben teşekkür ederim ama ne yazıkki bu kadar detaylı anlatmaya çalıştığım halde bu başlığa ilgi yok sadece yeni konu başlığı açma yarışı var buda nasıl çözülür bunu biliyorum ben örnek ekşisözlük adamlar üye almak için damdan atlatıyor insanları olması gereken bu yazı yazan adam akıllı soru soranları yayınlanabilir yapmamlılar ..


    walla ben şöyle yapıyorum bana soru soranlara diyorumki alın bakın bu linke burada detaylı anlattım bunları yaparsanız genel başlangıç aşamasını geçersiniz sonrası zaten size kalmış bir iş kişiselliştirmeyi ben yapamam kendi istediğiniz gibi telefonunuzu değiştirin ..


    şimdi gene başka arkadaşların verdiği bikaç şeyi daha ekleyeyim tam olsun son uygulamalar ile beraber ..

    ilgi gösteren herkese tekrar teşekkürler..


    xendaba vallahi benim açımdan forumun en faydalı 2-3 başlığından birisi olmuş..ellerine sağlık.çok şey öğrendim sayende.çok teşekkürler



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vefakoksal -- 25 Mart 2008; 19:14:23 >




  • Paşa şu "iblackjack" in source unu bi versen beya. Birsürü soruce yükledim ama hiçbirinde yok şu oyun bulamıyorum bir türlü.
  • oldu paşa sen yat hemen geliyor sources :)
  • ellerine saglıkk
  • Eğer bu yazılar benim sorduklarım için geldiyse valla bişey diyemiyorum, kusura bakmayın yani ama bilemediğim için soruyorum, bir arkadaş başka bir başlık açmış smsd ile ilgili, orda da aynı şekilde işte efendim şu programı indirmeye gerek yok, winscp yi açın ordan halledin demişsiniz. Ben yukarda da yazdım bu winscp, bu ...na koyduğumun winscp si ne demek bilmiyorum, dolayısıyla da smsd olayını halledemiyorum... Ne diyim yani..
  • yaa bu temaları nası afktif hale getircem yani nası yapıcamda uyguluycam..summerboard yüklemeye çalışyorum error werio bilen warsa lütfen yardımm..bu arada telefon 1.1.4
  • Öncelikle çok teşekkür ederim bilgiler için, çok faydalı oldu. :)

    2 sorum var benim..İlki ilog için hala serial no istiyor yukarıda geçen komutları girmeme rağmen..

    İkincisi ise SMSD içinde Prefencesin içinde SMSD Notifier var..Bunun aktif mi olması lazım yoksa kapalı mı?

    Teşekkürler..
  • O kodlar iLog un eski sürümü için olabilir, eski sürümünde smsd gibi girmiyordu programa, versiyon update i yapınca veya yeni versiyon yükleyince çalışmaya başladı ama malesef bu sefer de dediğiniz gibi se.rial istiyor...
  • al arkadaşım hiddetlenmene gerek yok

    http://forum.donanimhaber.com/m_22130037/mpage_1/key_//tm.htm#22130037


    bu yazı yöneticisi oldugumwww.ingilizanahtari.com sitesindeki yazımdan direkt alıp buraya kopyalıyorum


    buradan winSCP kullanımınıda bakabilirsin

    quote:

    Orjinalden alıntı: Onur__


    Eğer bu yazılar benim sorduklarım için geldiyse valla bişey diyemiyorum, kusura bakmayın yani ama bilemediğim için soruyorum, bir arkadaş başka bir başlık açmış smsd ile ilgili, orda da aynı şekilde işte efendim şu programı indirmeye gerek yok, winscp yi açın ordan halledin demişsiniz. Ben yukarda da yazdım bu winscp, bu ...na koyduğumun winscp si ne demek bilmiyorum, dolayısıyla da smsd olayını halledemiyorum... Ne diyim yani..




  • Herkese merhaba;

    Uzun yıllar donanimhaberi takip ediyorum, konulara katılamadığım için hep izlemede kaldım, şuana kadar hiç üye olma ihtiyacı duymadım. Ancak bu ara iphone alınca üzerinde biraz araştırma yapmam gerekti ve buradaki yardımlarınızla fazla uğraşmadan ihtiyaçlarımı fazlasıyla karşıladım. Bu sebeple sizlere ve bu konuyu derleyen xendaba'ya teşekkür etmek için üye oldum..

    Teşekkür ediyorum emekleriniz için.

    Selamlar herkese..
  • ben teşekkür ederim işinize yaradıysa ne mutlu yazıların asıllarıwww.ingilizanahtari.com sitesinde yayınlıyorum her iki sitedede bu yazılarım var daha geniş lerini yazıp yayınlarız inşallah..
  • bu son derece yararlı bilgiler için çok teşekkürler...
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.