Şimdi Ara

İPAD PRO 9.7 inç TANITILDI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
864
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • [simage]
     İPAD PRO 9.7 inç TANITILDI
    [/simage]

    İŞLEMCİ:

    64 bit A9X çip, iPad Pro’ya bir zamanlar sadece iş istasyonları ve PC’lerin yapabildiği görevleri kolayca yerine getirebilme gücü veriyor. Ve bir PC’de yapmayı hayal bile edemeyeceğiniz şeyleri. Çığır açan bu performansına rağmen, A9X çipin verimli mimarisi 10 saate kadar pil ömrü sunmaya devam ediyor.

    EKRAN:

    IPad deneyiminin kilit noktası, ekranı. Multi-Touch’ı kullanarak nasıl etkileşime geçebildiğiniz ve içerikleri nasıl olağanüstü detaylı bir şekilde görebildiğiniz. İşte bu yüzden, şimdiye kadarki en canlı Retina ekranımızı yarattık. 12.9 inç iPad Pro, iOS aygıtlarımız içinde en yüksek çözünürlüğe sahip. Yeni 9.7 inç iPad Pro ise, dünyanın en parlak ve ışığı en az yansıtan ekranına. Bu aynı zamanda, bizim de en gelişmiş ekranımız.

    KAMERA:

    iPad Pro, ön ve arka tarafta muhteşem iki kameraya sahip. 12.9 inç modeldeki 8 megapiksel iSight kamera, harika fotoğraflar ve videolar çekmenize imkan veriyor. 9.7 inç iPad Pro ise, 4K video, Live Photo’lar ve saniyede 240 kare ağır çekim videolar çekebilen 12 megapiksel iSight kamerayla geliyor. Aynı zamanda True Tone Flash özelliğine sahip ilk iPad olduğu için, ortamdaki ışık nasıl olursa olsun cilt tonları harika görünüyor.

    iPad Pro’nun diğer tarafında da her şey çok net. Ön taraftaki FaceTime HD kameranın yeni sensörü, video görüşmelerindeki görüntüyü daha gerçekçi hale getiriyor. Ve 9.7 inç iPad Pro’nun 5 megapiksel FaceTime HD kamerası, muhteşem selfie’ler için True Tone özelliğine sahip Retina Flash ile geliyor.

    TASARIM:

    iPad Pro, genelde PC’lere özgü sayılan tüm görevleri yerine getirebildiği halde, herhangi bir PC’nin hayal bile edemeyeceği kadar hafiftir. 9.7 inç iPad Pro, bu hafifliğinin içine güçlü bir performans sığdırıyor. 12.9 inç iPad Pro ise, iPhone 6s’ten daha ince ve yalnızca 713 gram. Üstelik, alüminyum unibody tasarım sayesinde, elinizde tuttuğunuzda her iki boyutun da güven verdiğini hissediyorsunuz.


    16gb Wi-fi versiyonu 2199TL ile Türkiye'ye giriş yapacak. Bence fiyatı fazla olmuş ama tablet bana beklediğimi fazlasıyla verdi. Sizce 750TL fark verip Ipad air 2 yerine Ipad Pro 9.7 almaya değer mi?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrKerberoS -- 21 Mart 2016; 21:18:54 >







  • Ram miktarıni gsm arena 4gb yazmış.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tablet çok çok çok iyi donanımsal olarak beklentimin üstünde benim. Fiyat/Performans değil tabiki fiyat çok fazla.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.