Şimdi Ara

iPad Pro 2018 modelleri çok güçlü olacak (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
860
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 32aslan

    İpadlere os x in bir sürümü gelmesi lazım artık . Bilgisayarın yerine geçecek işlemci ve grafik gücüne ulaşıldı bence . Ağır işler için pc tabiki ilk öncelik ama günlük işler ve ofis uygulamaları için osx li bir ipad yeterli olacaktır.

    Öncelikle OS X değil macOS.

    iPad dokunmatik bir cihaz. Doğal olarak dokunmayla çalışıyor. Arayüzde buna istinaden dokunmaya uygun şekilde yaratıldı. macOS ise Mac cihazlar için klavye kısayolları ve fare(trackpad) ile kullanılan bir arayüze sahip. Ayrı iki uç.

    Zaten macOS ARM işlemcilerle çalışmaz. Apple'ın buna yönelik çalışması var. Fakat iPad'de macOS çalıştırmak için değil. ARM işlemcili Macbook yapmak için.

    Ki bence hiç gerek yok. Hangi günlük işi veya ofis uygulamasını iPad yapamıyor?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Telefon modundan artık PC moduna geçilmesi lazım iPadlerde.

  • esmerbuyucu kullanıcısına yanıt
    Fikirler düşünceler aynı olmak zorunda değil öncelikle . Mac os un aynısı gelsin demedim , tablete özel içerik üretebileceğin bir sürümü gelmesi lazım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 32aslan kullanıcısına yanıt
    Ben aynı mı demişim? Senin düşüncen dokunmatik arayüze sahip bir macOS sanırım. Tam anlatamadın. Zaten içinde macOS olan bir cihazın ismi iPad olmaz. iOS'i ne kadar evriltirsen evrilt zaten içerik üretmeye, geliştirmeye pek yatkın olmaz.

    Hibrit bir işletim sistemi fikri her zaman için iyi bir şey değil. İki türlü uyum sağlamak çoğu şeyden feragat gerektiriyor. O zaman da macOS'un macOS olmasının anlamı kalmaz. Windows 10 hibrit OS haline öyle kolay kolay o hale gelmedi. Windows 8'den beri metro arayüz diye koca koca ikonları, yazıları insanlara adapte etmeye çalıştılar. Ki 2'si bir arada cihazlar, Surface'ler piyasada ne kadar tercih edilmiş o da var.

    Surface'ler de şuan PC tabanlı Intel işlemci kullanıyor. Microsoft Windows 10'u ARM işlemcilere getiremedi. Apple ondan önce davranıp ARM işlemcili bir Macbook çıkarırsa fiyatını da düşük tutarsa piyasayı süpürür. iPad kendi tablet alanında zaten en iyisi, Macbooklar da keza kendi alanında iyi konumda.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esmerbuyucu -- 17 Kasım 2017; 6:33:15 >




  • Apple testlerde geçtiğinde android fanları



    -günlük kullanım şartları önemli.

    -telefondan render mı alıyoruz?

    -iOS kısıtlı ondan.

    -hededödödöd rererörörr bir rom atayım telefonum şişti








    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bunda acayip clash royale oynarım, hiç kasma donma felanda olmaz... :) Tabletler PC gibi kullanılmadığı sürece büyük ekranlı telefondan öteye gidemez. Şahsen o paralara tablet alacağıma Windows laptop alırım.

  • esmerbuyucu kullanıcısına yanıt
    İpad in bir işlevselliği yok iosla. Mac os derken macbooklardaki işletim sisteminin aynısını getirmeyecekler , ipad arayüzüne özel biraz daha hafif bir sürümü olacak . Telefonların ekranı büyüdüğünden beri tabletler gereksiz cihazlar olmaya başladı .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • macOS gibi olursa mac kalmaz ortada, o yüzden yapmazlar şu an için.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 32aslan kullanıcısına yanıt
    Son kullanıcıya iPad işlevsel gelebiliyor. Mesela çizim olarak daha işlevsel. Kitap veya dergi okumak için de işlevsel. Bu yüzden ekran oranını 4:3 yapıyorlar. Telefonun ekranında bunları yapmak işkenceden başka bir şey değil.

    Yani eğerki hafif sürümü olsaydı bile, kim daha komplikesi varken daha hafif sürümü tercih edecek? Hele ki profesyoneller...
  • esmerbuyucu kullanıcısına yanıt
    İçerik üretmeyenler için ipad işlevsel , hem pahalı hemde yapabilecekleri sınırlı bir alet. 300 dolara light mac os lu bir ipad çıkarsalar peynir ekmek gibi satar , tabi ağır profesyonellik gerektiren uygulamalar için macbook satın alabilir . Ben kendi kullanım açımdan mac os olması lazım diyorum . Tabi apple bu öyle bir model çıkarsa bile 800-900 dolardan aşağı olmaz fiyatı o zaman da gider macbook alınır .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fimeral F kullanıcısına yanıt
    Şu hayal dünyasında yaşayan trol’ e cevap veripde yorma kendini. Bunun gibilere “yaw he he” deyip geçeceksin o’ da içinden. Yazmaya bile gerek yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.