Şimdi Ara

IPAD ON CAM VE YAN TARAF KIRILDI RESIMLI - LUTFEN YARDIM ( IZMIR ) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
1
Favori
5.661
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Yapılıcak olan cihazın çope atılması ve sıfır son teknolojının alınmasıdır. Parayı dusunmeyın zaten her zaman kazanılır, son teknolojı ve en ıyı ipad i alınız... Hayırlı olsun
  • Çok geçmiş olsun bende de ipad var icim acıdı..400-500 TL Üzerine bi miktar daha ekleyip ipad mini alabilirsiniz hocam.
  • Adamın içini karartmayın!! ben inanmıyorum bi ipad'ın camı 400,500tl olsun bende ipad mini kullanıcısıyım ekran düşse kırılsa tamir için o söylenen fiyat çekseler yemin billah camı çatçak ama çalışan ipadımı ikiye ayırırım en doğru olanda budur bana göre..Yada söylenenler tabi doğruda olabilir hiç tamir ettirdiğim ipad olmadı para vererek yada apple ürünü eğer bukadar pahallı ise çook dikkat etmek lazım cihazları kullanırken şahsen ben şuna benzettim servis parça ücreti fazla olan değişimini,aynı Mercedes,bmw gibi maşallah bu otomobillerinde parçaları çok pahallı hakkatten apple ürünü alırken 2'kere düşünmek lazım sırf parça tamir ücretinden dolayı..Bu arada çook geçmiş olsun insanın canını sıkan bi durum ipad,yada iphone olunca tabi iş değişiyor daha bi sıkıcı hale geliyor bence fiyat 250tl ortalama orijinal garantili tamir eden yer varsa tamir ettir eğer söylenen fiyatlar çekilirse maalesef yaptırma değmez gene sen bilirsin.




  • şimdi ben 350-400 tl ödememek için izmir çankayada araştırmaya başladım. il gittiğim yer 225 tl ye yaparız dedi. sonraki yer ise ebaydan aliexpressten sipariş edip de 15-20 gün bekleyeceğim dokunmarik ipad camlarını tezgahın altından önüme koydu. Vay be dedim işte önümdeler! neyse bu dedi 90 tl ( ipad açma kapama düğmesi üstünde yok olan versiyon birde rengi ipad beyazından farklı idi) l buda "orijinal" 175 tl . işçilik dahil. hemen pazarlık yapıp karar verdim 150 tl ye olur mu olur dedi. Ancak adam elinde falçatayla ipade dalınca bi yanlışlık var bu işte dedim. Adama internette bunun videolarında ısı tabancası falan kullanıldığını, yapışkaın zayıflatılması gerektiğini falan söyledim. Adamda hak verdi . sonra başka bi adam alayım ben dedi ipadi götürdü başka bir dükkana gitti. 15 dk sonra abi bu cam çok çatlak ekrana açmaya çalışırken zarar verebiliriz sen al bunu başka yere götür dedi. Ben de olurmu kardeşim işin ortasında iş mi bırakılır dedim sağı solu kırık vaziyette bu arada. neyse ilk falçatalı adam ver abi bana ben yaparım dedi büyük bi özgüvenle.. Gerilim devam ediyor.... Suç bende tabi kalp ameliyatı için mezbahaneye gitmişim :-) .... Neyse falçata operasyonu, cam parçaları, falan derken açtık ipadi. bu arada çırak cam parçalarını temizlerken orijinal vidaları çöpe atmasın mı ! Onları da bulamadık . Neyse dokunmatiği ekranı tekrar soketlere soktuk. Düğmeye bastık görüntü yok! bi daha dene yok . Bendeki telaş zirvede Akşam 18:00 falan oldu. bi ara naapalım abi toplayalım mı cihazı dedilerki o an saçmala abi bu böyle toplanır mı dedim . Neyse ben bunu bırakıyorum siz yarın bunu elektroikten anlayan birine gösterin. yapsınlar. dedim bıraktım. o akşam moral sıfır tabi. Ertesi gün bi telefon abi senin ipad oldu tamam gel al! ne yaptılar bilmiyorum ama olmuş. Dokunmatik te 10 numara eskisinden hiç bi farkı yok. Benim seçtiğim home butonu ve yapışkanları üstünde entegre olandı . 3-4 gündür kullanıyorum sorun yok . Sonuç: 1. Aslında iş basit eli yatkın kişiler bunu videoları izleyip yapabilir. 2. 350 400 tl vermenin hiç gereği yok 3. dokunmatik camı seçerken iyi olanı mutlaka tercih edin. ben satıcıını abi sen bunu al biz ikisindende para kazanırız tavsiyesine uydum 4. ürünü teslim ederken de teslim alırkende wifi, 3g , kontrol edilmeli. Benimkiler çalışıyor şükür.
    5. bunlarıda ipadden yazdım ne zormuş vesselam!

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: maximaster

    şimdi ben 350-400 tl ödememek için izmir çankayada araştırmaya başladım. il gittiğim yer 225 tl ye yaparız dedi. sonraki yer ise ebaydan aliexpressten sipariş edip de 15-20 gün bekleyeceğim dokunmarik ipad camlarını tezgahın altından önüme koydu. Vay be dedim işte önümdeler! neyse bu dedi 90 tl ( ipad açma kapama düğmesi üstünde yok olan versiyon birde rengi ipad beyazından farklı idi) l buda "orijinal" 175 tl . işçilik dahil. hemen pazarlık yapıp karar verdim 150 tl ye olur mu olur dedi. Ancak adam elinde falçatayla ipade dalınca bi yanlışlık var bu işte dedim. Adama internette bunun videolarında ısı tabancası falan kullanıldığını, yapışkaın zayıflatılması gerektiğini falan söyledim. Adamda hak verdi . sonra başka bi adam alayım ben dedi ipadi götürdü başka bir dükkana gitti. 15 dk sonra abi bu cam çok çatlak ekrana açmaya çalışırken zarar verebiliriz sen al bunu başka yere götür dedi. Ben de olurmu kardeşim işin ortasında iş mi bırakılır dedim sağı solu kırık vaziyette bu arada. neyse ilk falçatalı adam ver abi bana ben yaparım dedi büyük bi özgüvenle.. Gerilim devam ediyor.... Suç bende tabi kalp ameliyatı için mezbahaneye gitmişim :-) .... Neyse falçata operasyonu, cam parçaları, falan derken açtık ipadi. bu arada çırak cam parçalarını temizlerken orijinal vidaları çöpe atmasın mı ! Onları da bulamadık . Neyse dokunmatiği ekranı tekrar soketlere soktuk. Düğmeye bastık görüntü yok! bi daha dene yok . Bendeki telaş zirvede Akşam 18:00 falan oldu. bi ara naapalım abi toplayalım mı cihazı dedilerki o an saçmala abi bu böyle toplanır mı dedim . Neyse ben bunu bırakıyorum siz yarın bunu elektroikten anlayan birine gösterin. yapsınlar. dedim bıraktım. o akşam moral sıfır tabi. Ertesi gün bi telefon abi senin ipad oldu tamam gel al! ne yaptılar bilmiyorum ama olmuş. Dokunmatik te 10 numara eskisinden hiç bi farkı yok. Benim seçtiğim home butonu ve yapışkanları üstünde entegre olandı . 3-4 gündür kullanıyorum sorun yok . Sonuç: 1. Aslında iş basit eli yatkın kişiler bunu videoları izleyip yapabilir. 2. 350 400 tl vermenin hiç gereği yok 3. dokunmatik camı seçerken iyi olanı mutlaka tercih edin. ben satıcıını abi sen bunu al biz ikisindende para kazanırız tavsiyesine uydum 4. ürünü teslim ederken de teslim alırkende wifi, 3g , kontrol edilmeli. Benimkiler çalışıyor şükür.
    5. bunlarıda ipadden yazdım ne zormuş vesselam!

    Vaybe hikaye gibi konu!!Aynı kırmızı başlıklı kızın Kurt'tan kaçışı misali...İpadının başına neler gelmiş üzüldüm başından beri takipteyim zaten konuya iyi en azından her ne yaşandıysa ipad'ın çalışıyor wifi,dokunmatik sıkıntı yok maşallah haticeye değil sonuca bakmak gerek.Bu arada bi cihaz alıp bozulup yada hasar görürsek yandık zaten direk çöplük görmek lazım adamlar dediğin gibi artı her yer mezbaha kendi çıkarlarını düşünüp alacağı haksız fazla paraya bakıyorlar..




  • ipad 4 beyaz 32 gb ekran çatladı . daha 4 ay oldu alalı. sizce kaça satabilirim???
  • quote:

    Orijinalden alıntı: esrarsgn

    ipad 4 beyaz 32 gb ekran çatladı . daha 4 ay oldu alalı. sizce kaça satabilirim???

    Ben Egemek'te sıkı bir pazarlık sonucu 250 TL nakit olarak yaptırdım.

    İşçilik 10 numara olmasada yapıştırması iyiydi. Ekran içinde bir kaç tane toz gibi parça bırakmışlar. Bir daha da götürmedim uğraşmayayım diye.

    ama yakında götürecem düzelttirmeye



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BuRCo -- 3 Temmuz 2013; 15:58:19 >
  • esrarsgn E kullanıcısına yanıt
    iPad 4 tamir masrafları oldukça yüksek eski modellere oranla, haliyle satış fiyatınız da düşük olacaktır, satmayı düşünürseniz mesaj atın.
  • İpad de cam kıran arkadaşlar garantisi varsa beklesinler.Apple Store açildiğinda 100 - 200 dolar verip swap cihazla değiştirtebilirsiniz.Unutmayın apple tamir yapmıyor direk cihaz değiştiriyor.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.