Şimdi Ara

İPAD MİNİ 1 İNTERNETE GİRMİYOR YARDIM LÜTFEN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
528
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkese merhabalar iyi forumlar. Arkadaşlar ilk defa android dışında bir cihaz aldım. Cihaz şu ana kadar girdiğim bütün wifi ağlarına sorunsuz bağlandı.(Biri hariç) Giremediğim ağ şansıma benim evdeki modemin wifi si. Haydaaaaa asıl buna bağlanması gerekiyordu ama olmadı. Denemediğim yöntem kalmadı. Ağı unut şifre gir. Tüm ayarlarını sıfırla. En son sürüme güncelle. Modeme res at ismi değiştir şifre değiştir. Güvenlik çeşidini wpa yap wep yap aklıma gelen herşeyi denedim. Çare bulamadım. Konu hakkında bilgisi hatta ve hatta varsayımı bile olan arkadaşları yardıma davet ediyorum. Eğer bu şekilde devam ederse ya modemi ya da ipadi hemen yanımda bulunan camdan aşağı fırlatıcam o derece

    HAA BU ARADA WİFİYİ GÖRÜYOR ŞİFRE GİRİYORUM HATTA BAĞLANIYOR TİK ÇIKIYOR YANINDA. AMA TARAYICILARDAN GİRMEYE ÇALIŞIYORUM WEB SİTELERİNE KARŞIMA BU ŞEKİLDE YAZI ÇIKIYOR ''SAFARİ,SUNUCU YANIT VERMEYİ DURDURDUĞU İÇİN SAYFAYI AÇAMADI.''







  • Sadece safaride mi yapıyor, facebook, twitter falan girebiliyor musunuz?

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • KNTLG kullanıcısına yanıt
    hocam internetle alakalı hiçbirşey yapılmıyor. sanki internette değilmişim gibi. yani görünüşte internetteyim ama giremiyorum hiçbirşeye. cihaz wifi modeli olduğu için wifiye mahkum. şu anda yatıyor cihaz.
  • Başka wifi ağlarına sorunsuz bağlanıyorsa,sorun sizin wifi ağında,cihazda problem yok
    Sizin modeme,başka cihazlar bağlanıyor mu? Bir de ona baksanız

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • jeokolik J kullanıcısına yanıt
    Benzer bir sorunla bende karşılaşmıştım, d-smart'ın vermiş olduğu modemi kullanıyordum , ama tablet alınca bağlantı hızının 1mbps üzerine çıkmadığını görünce şaşırmıştım, bilgisayardan herşey normalken veya telefonumda sıkıntı olmazken , tabletim çok yavaş bağlanıyordu internete, ne yapsam ne etsem sorunu çözemedim, son çare olarak d.smartın verdiği modemi söküp, eskiden kullandığım modemi takınca ortada sorun kalmadı... Eğer sorunu çözemezseniz sizde modem değiştirmeyi düşünün...

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Caferhan kullanıcısına yanıt
    modeme başka cihazlar sorunsuz bağlanıyor. sadece ipad baglanamıyor
  • KNTLG kullanıcısına yanıt
    Tabiki sıkıntının modemde olduğu aşikar. Ama ben ayarlarla ilgili bir ayrıntıyı gözden kaçırdığımı düşünüyorum. Son çare modem değişmek. Yani modemler de ucuz değil ha diyince yenisini alalım :)
  • jeokolik J kullanıcısına yanıt
    arkadaşlar konuyla ilgili modem değiştirme dışında alternatif bir çözüm önerisi verebilcek var mı? iş biraz inada bindi. sorunuma çözüm bulan arkadaşa çay kahve yemek ne isterse ısmarlıcam rica ediyorum :))
  • quote:

    Orijinalden alıntı: jeokolik

    Tabiki sıkıntının modemde olduğu aşikar. Ama ben ayarlarla ilgili bir ayrıntıyı gözden kaçırdığımı düşünüyorum. Son çare modem değişmek. Yani modemler de ucuz değil ha diyince yenisini alalım :)

    54Mbs çift antenli modem 30 lira

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TuVNeRa kullanıcısına yanıt
    DOSTUM MODEM DEĞİŞTİRME DIŞINDA ALTERNATİF BİR ÖNERİSİ OLAN VAR MI DİYORUM? LAF SOKACAĞINA BİRAZ MESAJLARI OKU.
  • siz de kibar olmayı deneyebilirsiniz neyse, öncelikle tüm ağ ayarlarını sıfırlayıp deneyin, sonra iPad'inizi yedekleyip, iPad'i silerek yedek yüklemeden deneyin, sorun devam ediyorsa ipad tarafında sıkıntı yok, modemi değişeceksiniz.

    Not: Profiller kısmında değişik profiller varsa silin vpn vs. (Restore etmeden önce)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokceonur -- 5 Aralık 2014; 4:34:15 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.