Şimdi Ara

İpad-İphone-Apple Store

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.198
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar bayramda hem iphone 4 hemde ipad aldım.. Apple storedan ipad ve iphone için oyun almıştım(Oyunları pcden değil direk cihazlar üstünden aldım)..Dün akşam iphone ve ipadi itunes e bağlayınca ipaddeki oyun iphonea iphonedaki oyunda ipade kurulmuş..Yani tek ücret ödediğim oyun iki cihaza da kurulmuş ve hiç bir uyarı filan çıkmadı apple store şifremi istemedi.. Fazladan yüklenen cihaz için olan ücreti kredi kartımdan çekerler mi? Teşekkürler



  • Oncelikle hayirli olsun . Satin aldiginiz pro ipad uyumlu ise ipad icin ayri para odemezsiniz. Terside gecerli. Cihazdan yukleme (appstore uygulamasindan) zaten aciklama yapar daha once odeme yaptiginizdan ucret alinmaz diye. Onemli olan apple kimliginin ayni olmasi.
    Saygilar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lk1973 -- 24 Kasım 2010; 15:22:02 >
  • free oyunları yüklemek isterken bile, hesabımdan para çekmek istiyor (en azından sanal kartda para olmasını), aksi halde payment method declined diyor, bu normal mi? :( ne yapmam lazım. (mesela yemeksepeti uygulamasını yüklerken)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: lk1973

    Oncelikle hayirli olsun . Satin aldiginiz pro ipad uyumlu ise ipad icin ayri para odemezsiniz. Terside gecerli. Cihazdan yukleme (appstore uygulamasindan) zaten aciklama yapar daha once odeme yaptiginizdan ucret alinmaz diye. Onemli olan apple kimliginin ayni olmasi.
    Saygilar.

    Teşekkürler...1 dolara oyun almıştım cihaz başı maliyet 0.5 dolara düştü...

    @ekdellal bende de ilk bir kaç kez kredi kartımın güvenlik numarasını sormuştu artık sormuyor biraz önce mail geldi apple storedan aldığım oyunların faturası orda ekstra hiç bir ücret yok..Hiç bir free uygulama için(kredi kartı sormasına rağmen) ücret çekmemişler..
  • ekstra para istemesi sacma olurdu bende ipod touch vs cihazlari var satin aldigim uygulamalara sadece tek fiyat oduyorum. sync yapinca hepsine yukleniyor..
  • Bir iPhone için AppStore'dan satın aldığım uygulamaları başka bir iPhone'a da yüklemek için iTunes'u aynı kullanıcı ile açmam yeterli olur mu?
    Bir de telefonu jailbreak yaparsam AppStore'daki tüm uygulamaları bulabilir miyim? Bazı istediğim özel uygulamalar var, kolay bulabilir miyim?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.