Şimdi Ara

iPad'e özel top 100 uygulamanın ancak yarısı Android'li tabletler için optimize (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
1.051
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: shadowtr

    Arkadaş yazmayayım diyorum da dayanamıyorum.

    3 TLlik tabletle iPad'i niye karşılaştırıyorsun? Ne kadar ekmek o kadar köfte...

    Asus Transformers'ların performansından şikayet eden gördün mü? Yada 200 TL'ye iPad satılıyor da bizim mi haberimiz yok?

    Android'in vaad ettikleri farklı, iPad'in vaad ettikleri farklı.

    Gidip çin malı birbirinden çöp telefonları alıp sonra da ulan bu android de çöpmüş demek cehaletin dibidir.

    Performans istiyorsan paraya kıyacaksın... iPad'e 1200 TL verirken Android'i eleştireceksen eşdeğer bir tabletle kıyasla öyle eleştir.

    Hadi eyvallah.

    Haha tam da değinmişsin konuya varya...

    Şu ana kadar en donanımlı olan Asus Transformer tablet kullanıcılarıyla hiç konuştun mu ya da çevrende kullanan var mı acaba?
    Adamların dert yandığı kadar başka ağlayan yoktur. Benim arkadaşımda da var, eleman aldığına bin pişman. Şuan ipad kullanıyor, aradaki farkı sorsan kitap yazar sana.

    İşte bu iş donanımla olmuyor diye boşuna demiyoruz. Asus Transformer da olsa belli bir süre sonra Android şişiyor, yavaşlıyor, takılmalar oluyor, batarya ve şarj sorunu yaşıyor....var da var yani...




  • MegaWolt38 kullanıcısına yanıt
    "Sadece" donanımla olmuyor haklısın. Android bir süre sonra şişiyor dersen bu kullanımla alakalı. Windows'ta bir süre sonra şişer denir. Hatta senede bir format atar bazıları. Ben en az 3 sene tek formatla geçiririm. Şişme de olmaz, kasma da... Aynı şekilde Android telefonumda ne şişiyor ne kasıyor. Kullanmakla alakalı... iPhone'un da kastığını gördüm...

    Sonuçta konudan şaşmadan şunu söyleyeyim, huawei'nin ucuz bir tableti yüzünden Android çöp demek yanlıştır. Apple'da kullandım (mac, iphone) yıllarca, android de kullanıyorum. Mesele tamamen kişisel tercih. En basitinden flash içerikleri oynatamayan bir telefon, tablet benim hiç işime yaramaz. Flash içerik işlemciyi yorar ve şarj tüketimini hızlandırır. Ancak ben bunu göze alıyorum. Bilmem anlatabildim mi?
  • http://appadvice.com/appcharts
    listede saçma sapan şeyler var ipadler düşüşte ya şişiriyormusunuz napıosunuz yükleyeceğin bi facebook uygulaması 2 oyun 1 2 tane medya oynatıcı 1 2 tarayıcı pro kullanıcı neymiş office programı kullanan yada ağır işlemgücü isteyen gider laptop kullanır klavye var mouse var

  • Flash olayı artık bitiyor. Zamanında Steve Jobs a html5 den dolayı kızanlar şuan en yaygın olan html5 formatını kullanıyor. O yüzden flash olayı çoktan eskidi bile.
    Huawei yi geçtim sizin örnek verdiğiniz Android'in en sağlam en donanımlı tableti olan Asus Transformer serisinde bile o kadar çok hata, sorun var ki daha sonra iPad e geçenler oh be dünya varmış diyor. Bu gözle görünen bir gerçek. Android'te Google Play a girdiğinizde ilk 50 uygulamaya bakın +18 lik saçma sapan virüs dolu bir dünya uygulama görürsünüz. Sözde AppStore'dan fazla uygulama var ama çok büyük kısmı işe yaramayan, uyumsuz, virüs dolu uygulamalar. Ben hem İOS hem Android kullanıcısı olduğum için aradaki dağlar kadar olan farkı çok rahat görebiliyorum.
    O yüzden tekrar diyorum ANDROID = ÇÖPLÜK
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MegaWolt38

    Tüm Android tabletlere verilen para çöpe gider. Aklı olan iPad alır. Mesela Turkcellin son reklamlarında Huawei mi neyse o tabletin reklamını yapıyor, dokunmaktik rezalet ötesi. Klasik Android mallığı tablette tamamen ortaya çıkıyor. Hala Android gibi çöplüğü savunan varsa tavsiyem iPad kullansın ondan sonra farkı görsün.


    quote:

    Orijinalden alıntı: MegaWolt38

    Tüm Android tabletlere verilen para çöpe gider. Aklı olan iPad alır. Mesela Turkcellin son reklamlarında Huawei mi neyse o tabletin reklamını yapıyor, dokunmaktik rezalet ötesi. Klasik Android mallığı tablette tamamen ortaya çıkıyor. Hala Android gibi çöplüğü savunan varsa tavsiyem iPad kullansın ondan sonra farkı görsün.


    parasını sen mi vereceksin http://www.akakce.com/bilgisayar-tablet-pc/en-ucuz-apple-ipad-4-retina-display-16gb-wi-fi-beyaz-fiyati,873579.htmlhttp://www.akakce.com/bilgisayar-tablet-pc/en-ucuz-poly-pad-1010-ips-fiyati,961362.htmlhttp://www.androidcanavari.net/polypad-1010-ips-detayli-inceleme/
    bir i pad parasına 3 tane alınıor nerdese kafanızmı iyi baba paranızmı çok anlamıyorum.





  • 300-400 liralık android tabletlerle 1000 liralık ipadlein karşılaştırırken biraz insaf

  • quote:

    Orijinalden alıntı: flavo

    quote:

    Orijinalden alıntı: MegaWolt38Tüm Android tabletlere verilen para çöpe gider. Aklı olan iPad alır. Mesela Turkcellin son reklamlarında Huawei mi neyse o tabletin reklamını yapıyor, dokunmaktik rezalet ötesi. Klasik Android mallığı tablette tamamen ortaya çıkıyor. Hala Android gibi çöplüğü savunan varsa tavsiyem iPad kullansın ondan sonra farkı görsün.
    quote:

    Orijinalden alıntı: MegaWolt38Tüm Android tabletlere verilen para çöpe gider. Aklı olan iPad alır. Mesela Turkcellin son reklamlarında Huawei mi neyse o tabletin reklamını yapıyor, dokunmaktik rezalet ötesi. Klasik Android mallığı tablette tamamen ortaya çıkıyor. Hala Android gibi çöplüğü savunan varsa tavsiyem iPad kullansın ondan sonra farkı görsün.
    parasını sen mi vereceksinhttp://www.akakce.com/bilgisayar-tablet-pc/en-ucuz-apple-ipad-4-retina-display-16gb-wi-fi-beyaz-fiyati,873579.htmlhttp://www.akakce.com/bilgisayar-tablet-pc/en-ucuz-poly-pad-1010-ips-fiyati,961362.htmlhttp://www.androidcanavari.net/polypad-1010-ips-detayli-inceleme/bir i pad parasına 3 tane alınıor nerdese kafanızmı iyi baba paranızmı çok anlamıyorum.


    Ama maalesef üçünün performansını toplasan bir ipad edemiyor..





  • quote:

    Orijinalden alıntı: MegaWolt38

    quote:

    Orijinalden alıntı: shadowtr Arkadaş yazmayayım diyorum da dayanamıyorum. 3 TLlik tabletle iPadi niye karşılaştırıyorsun? Ne kadar ekmek o kadar köfte... Asus Transformersların performansından şikayet eden gördün mü? Yada 200 TLye iPad satılıyor da bizim mi haberimiz yok? Androidin vaad ettikleri farklı, iPadin vaad ettikleri farklı. Gidip çin malı birbirinden çöp telefonları alıp sonra da ulan bu android de çöpmüş demek cehaletin dibidir. Performans istiyorsan paraya kıyacaksın... iPade 1200 TL verirken Androidi eleştireceksen eşdeğer bir tabletle kıyasla öyle eleştir. Hadi eyvallah.
    Haha tam da değinmişsin konuya varya... Şu ana kadar en donanımlı olan Asus Transformer tablet kullanıcılarıyla hiç konuştun mu ya da çevrende kullanan var mı acaba? Adamların dert yandığı kadar başka ağlayan yoktur. Benim arkadaşımda da var, eleman aldığına bin pişman. Şuan ipad kullanıyor, aradaki farkı sorsan kitap yazar sana. İşte bu iş donanımla olmuyor diye boşuna demiyoruz. Asus Transformer da olsa belli bir süre sonra Android şişiyor, yavaşlıyor, takılmalar oluyor, batarya ve şarj sorunu yaşıyor....var da var yani...


    Ben Asus Transformer kullanıyordum. Ve kesinlikle rezalet.. Şu anda asustan iPad miniye geçtim. Ve oh be diyorum, dünya varmış..





  • MegaWolt38 kullanıcısına yanıt
    Aradaki farkları bende görüyorum. Flash bitiyor olabilir size göre ama benim hala ihtiyacım var. 2000 TL verip işimi görmeyen bir cihaz almak ne kadar mantıklı?
    Apple uygulama konusunda daha katı tutumu sayesinde storedaki uygulamaların kalitesi daha yüksek gibi görünüyor. Ama eşdeğer çoğu uygulamayı Android markette de bulabiliyorsun. Android markette ilk 50 uygulama ile bir işim yok. İhtiyacım olan uygulama ile işim var. Burada zaten kişisel ihtiyaçlar ortaya çıkıyor. Ben bana gerekli ne varsa buluyorum. Ve kafam da rahat...
  • sanki tablette autocad kullanıorsunuz laflara bak insanın kullandığı 4 tane oyun bi facebok uygulaması tarayıcı bide media player verilen paralara yazık bence,
    ben elmaya 5 kuruş vermem alan alsın güle güle kullansın

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Meakka

    quote:

    Orijinalden alıntı: cagataykoroglu

    Şahsen bilgilerimi satan maillerimi okuyup "bizim uygulamalarımızı kullanıyorsan kabul etmişsin demektir" diyen google gibi alçak bir şirketin uygulamalarına 1 kuruş bile vermem.


    Devlet el atsın Türk mobil işletim sistemi yazılsın.

    Geliştiricinin arkasında sonuna kadar duran milyarlarca dolarla destekleyen Çin bile kendi işletim sistemini yazmak yerine "Linux Tabanlı Android" Tabanlı MIUI için uğraşıyorsa bizim kendi işletim sistemimizi yapmamız vs hikaye bunlar.

    Zaten sıfırdan yazılsın diyen yok. Pardus gibi bir sistem lazım.
  • Yanlış şurada başlıyor iPad apple ürünü android işletim sisteminin adı neden iPad galaxy note 10.1 yada asus transformers kıyası yapılmıyorda yeryüzündeki tüm tabletler sadece bir tane iPad ile kıyaslanıyor 2. İpad ve iOS tek bir firmanın yazılımı ve ürünü a dan z ye herbir parçası apple tarafından tasarlanıyor apple hertürlü optmizasyonu 24 saat içinde tüm dünyaya gönderebilecek server sistemine sahip Google da bunu yapabılır ama sadece nexus tabletler için diğerlerisinde arayüz olduğu için ve ticari sebeplerden dolayı asgarı 3 ay ıcınde baslar yada 1 yılı bulur veyahut donanım kaldırmıyor ram yetersiz deyip verilmez güncelleme 3. İos tarafında hiçbir yapımcı uygulamasını os kullanan tüm cihazlara optimize etmeden markete sokamaz ürününü kontrol aşaması çok sert apple ın bunu tüm fırmalar bılır ona göre yapar uygulamalarını 4. Android işletim sistemiyle çalışan ürünler birbirine karışmış durumdadır hangisi telefon hangısı tablet hangisi hibrit ürün hangisi ptablet muammadır yazılımcılarda şaşırmış durumdalar 240*320 cozunurluklu telefonda var 1024*600 tablette full hd var hd var işlemci gücü farkları ram kapasitesi farkları vsvsvsvs 5. İos kullanıcılarının %90 ı uygulamayı parasını ödeyerek alır android kullanıcıları crackli apk dosyası ararlar para verip üreticiye destek olmak yerine bunu iOS yazılımcılarıda bilir ve android işletim sistemine uygulama yazmazlar 6. Apple tüm ürünlerinde premium malzeme kullanır buda biz tüketicilerin oldukça hosuna gider ve apple urunlerınde aksesuar destegı sınırsızdır Internet'ten aramanıza gerek kalmaz herkesın yaşadığı sehırde bol mıktarda bulunur bu sıralama dahamda uzar umarım yardımcı olmuşumdur yenı tablet alacak arkadaslara





  • quote:

    Orijinalden alıntı: flavo

    quote:

    Orijinalden alıntı: MegaWolt38

    Tüm Android tabletlere verilen para çöpe gider. Aklı olan iPad alır. Mesela Turkcellin son reklamlarında Huawei mi neyse o tabletin reklamını yapıyor, dokunmaktik rezalet ötesi. Klasik Android mallığı tablette tamamen ortaya çıkıyor. Hala Android gibi çöplüğü savunan varsa tavsiyem iPad kullansın ondan sonra farkı görsün.


    quote:

    Orijinalden alıntı: MegaWolt38

    Tüm Android tabletlere verilen para çöpe gider. Aklı olan iPad alır. Mesela Turkcellin son reklamlarında Huawei mi neyse o tabletin reklamını yapıyor, dokunmaktik rezalet ötesi. Klasik Android mallığı tablette tamamen ortaya çıkıyor. Hala Android gibi çöplüğü savunan varsa tavsiyem iPad kullansın ondan sonra farkı görsün.


    parasını sen mi vereceksin
    http://www.akakce.com/bilgisayar-tablet-pc/en-ucuz-apple-ipad-4-retina-display-16gb-wi-fi-beyaz-fiyati,873579.html
    http://www.akakce.com/bilgisayar-tablet-pc/en-ucuz-poly-pad-1010-ips-fiyati,961362.html
    http://www.androidcanavari.net/polypad-1010-ips-detayli-inceleme/
    bir i pad parasına 3 tane alınıor nerdese kafanızmı iyi baba paranızmı çok anlamıyorum.

    sen o tabletleri hiçbir zaman verimli kullanamayacaksın, bir seneye çöpe gidecek. sonra 200-300 tl lik bir tane daha alacaksın o zaman ipad fiyatına gelecek. ee ne gerek var, paranız çoksa o zaman gidin alın ne diyeyim.




  • Android çöp ondan olabilir mi?
  • Apple=Kalite

    Fanboy değilim ama bu gerçeği kabul edecek olgunluğa ulaşmamız gerek kanımca.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: caglet

    Bence gayetde haklilar gelistirmemekte.

    İş ve profesyonellik isteyen iPad alir.

    Milyonlarca çin malı tablet var adam onunla gidip profesyonel bir ipad uygulamasi kullanacak degil..

    Angiri bords olsn iki tanede yaris dovus tamam iste..
    Bende motorola Xoom var 2 sene oldu yetiyor ama artik onu kullanmak gereksiz(s4te var)
    Ama iPad oyle degil ..

    Surface alsak daha mantıklı değil mi ?
  • 250 tl ye android tablet var haklısınız 160 tl yede gördüm ama sunu unutmayın tüm yazılım ekosistemi apple endeksli çalışıyor o tür cıhazlar sgs2 nin açtığı uygulamaları bıle açamaz cogunun sürüm numarasıbıle hala ics ve asla güncelleme alamazlar jb olanlarda 4.1 sürümü ve en babası 1gb ram destegıne sahıp çözünürlük ekran kalıtesıekran görüş acısı berbat kımseyı paranız yok dıye ajitasyon yaparak kandırmaya kalkmayın bır kere androidin tr mağazası yok turkıyedekı tüm tv kanalları radyo kanalları beledıyeler ve onemlı buyuk özel sektör bırımlerı sadece ıos a özel uygulamalar yazdırıyorlar ben hd kalıtesınde bır Fox tv ATV ızlerken kanalın kendı programından sız ahmetın mehmetın yazdığı yok html5 ıle oynatır yok flash player ıster yok android marketten ekstra program ındırerek ızlenır tarzı berbat görüntü kalıtesıne sahıp 3. Partı yazılımlarda avutursuuz kendınızı iPad in ıcıni bosalt sadece kasasını satayım eskiciye polypad alırım kendıme bu cıhazın ekranının fıyatı 750 tl sız neyin kafasındasınız bır tweteer Facebook bıle ılk önce ıos 1 ay sonra android ıcın veriyor güncellemesini benı eksılemıs arkadasın bırısı yanlışım varsa izah etsin bileyim neden bır capcom street fighter rezident evil oyununu android için yazmıyor sanıyorsunuz emek hırsızı çok olduğu ıcın neden bır infinity blade 1ve 2 yok androidte bir mortal kombat yok the adventures of tintinn spiderman total mayhem gta chinetown wars android te yok sizce madem çok kalıtelı marketınız en ıyı uygulamalar ıos ıcın yazılır kullanıcıda parasını verır alır dürüst android kullanıcılarına sözüm yok ama %90 ı beleş yükleme peşinde bu yüzdende yazılımcıların moralı bozuluyor yazmıyorlar android için bunu görün artık bırakın android daha ıyı muhabbetlerını adam 2048*1536 piksel ekran koymuş sız gıtmış polypad yok samsung note 10.1 ıle kıyas yapmaya kalkıyorsunuz güldürüyorsunuz kendınızı sektörü takıp eden bılınclı kullanıcılara susun ve sadece yorumları okuyun çatışmak size kazandırmaz gercekler ortada iPad fiyat performans ürünü degıldır iPad elit bır cıhazdır alamıyorsanız çamur atmaktan vazgeçin 2000 tl bandında onlarca android telefon satılıyor adam donanma aldanıyor yok 8 cekırdeklı full hd ekranlı su kadar sensorlu su kadar inç basına piksel oranı yok samoled yok Tft içine yüklenecek uygulama bulamıyor olanlarada para vermemek ıcın apkmaniyada crackli oyun blackmart da uygulama arıyor bu seye benziyor 100000 tl ye araba alıp benzın 5tl hemen gıdıp LPG taktırayım gıbı oluyor anlayan anladı kısaca iPad kullanmayan ancak çamur atar kullanan da keyfını sürer ben 1800 tl ye 64gb wifi+4g modelını aldım genpa garantıli 7 ay oldu hala fıyatı aynı samsung galaxy note 10.1 1600 tl den gırdı yakın donemde sımdı 1100 tl ye heryerde var polypad supet bupet lerı koymuyorum sıralamaya satayım desen üstüne para ıster telefoncu vitrini işgal edıyor dıye





  • ipad'İn fiyatları uçuk değil, kalite konusunda da üst düzey olunca diğer tabletlerin şansı kalmıyor
  • Alacaksan kaliteli olanından kaliteli tablet alacaksın, şuanda kalite deyince akla sadece iPad geliyor. Gerisi boş.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: doctor5945

    Yanlış şurada başlıyor iPad apple ürünü android işletim sisteminin adı neden iPad galaxy note 10.1 yada asus transformers kıyası yapılmıyorda yeryüzündeki tüm tabletler sadece bir tane iPad ile kıyaslanıyor 2. İpad ve iOS tek bir firmanın yazılımı ve ürünü a dan z ye herbir parçası apple tarafından tasarlanıyor apple hertürlü optmizasyonu 24 saat içinde tüm dünyaya gönderebilecek server sistemine sahip Google da bunu yapabılır ama sadece nexus tabletler için diğerlerisinde arayüz olduğu için ve ticari sebeplerden dolayı asgarı 3 ay ıcınde baslar yada 1 yılı bulur veyahut donanım kaldırmıyor ram yetersiz deyip verilmez güncelleme 3. İos tarafında hiçbir yapımcı uygulamasını os kullanan tüm cihazlara optimize etmeden markete sokamaz ürününü kontrol aşaması çok sert apple ın bunu tüm fırmalar bılır ona göre yapar uygulamalarını 4. Android işletim sistemiyle çalışan ürünler birbirine karışmış durumdadır hangisi telefon hangısı tablet hangisi hibrit ürün hangisi ptablet muammadır yazılımcılarda şaşırmış durumdalar 240*320 cozunurluklu telefonda var 1024*600 tablette full hd var hd var işlemci gücü farkları ram kapasitesi farkları vsvsvsvs 5. İos kullanıcılarının %90 ı uygulamayı parasını ödeyerek alır android kullanıcıları crackli apk dosyası ararlar para verip üreticiye destek olmak yerine bunu iOS yazılımcılarıda bilir ve android işletim sistemine uygulama yazmazlar 6. Apple tüm ürünlerinde premium malzeme kullanır buda biz tüketicilerin oldukça hosuna gider ve apple urunlerınde aksesuar destegı sınırsızdır Internet'ten aramanıza gerek kalmaz herkesın yaşadığı sehırde bol mıktarda bulunur bu sıralama dahamda uzar umarım yardımcı olmuşumdur yenı tablet alacak arkadaslara

    Dünyada ios-android istatistiklerinde 1 telefona 1000 lerce telefonun satis rakamlari karsilastiriliyor, tablet sektorunde de hepsiyle kiyaslayacaksin, satis adedinde android dunya hakimi ama ipad ile sadece note kiyaslayin..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.