Şimdi Ara

Ipad 4 için Youtube çalıştırmak mümkün mü?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
231
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Safari üzerinden dicekseniz bu şekilde yapabiliyorum. Ama uygulama olarak eski versiyonunu kuramadım youtube'un kursam da, güncellemeniz gerekmektedir şeklinde uyarı alıyorum iptal edemiyorum da. hepsiburada trendyol falan da olmuyor. ipad 4 öldü olarak mı kabul etmeliyim :) ?




  • https://www.youtube.com/watch?v=K9rJTpkkZyk&feature=youtu.be
    bunun için jailbreak gerekiyor hocam. native haliyle youtube uygulamasını kullanmanız pek mümkün değil. bu videoda detaylı şekilde anlatılmış. ama baştan uyarayım jailbreak hiç daha önce yapmadıysanız sıkıntı olabilir bilmiyorsanız. detaylı şekilde izleyip öyle ilerlemek lazım. onun dışında evet ipad 4 artık ölü bir cihaz :((

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • MikeFinger kullanıcısına yanıt
    Hocam çocuğa dolap üzerinden 2.el olarak almak istiyorum 1500₺ye buldum 32gb olanını. 2-3 basit oyun oynayacak, belki çizgi film filan açarım arada sadece. Kaldırmaz mı o kadarını?

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • FairyElif22 kullanıcısına yanıt
    android tablet almak daha mantıklı hocam. uğraştırır ipad 4 sizi. kaldırır ama youtube falan kullanmak için jailbreak yapmanız lazım. kendinize güveniyorsanız rehberler aracığılıyla yaparım bir şekilde diyorsanız alabilirsiniz. oyun konusunda uyumlu oyun bulacağınızı zannetmiyorum artık pek. dediğim gibi kaldırır ama kaldırmasını sağlayana kadar uğraştırır da. android bir tablet daha çok iş görür bu durumda.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • MikeFinger kullanıcısına yanıt
    Satıcı arkadaş ile konuştum kendisi istediğim uygulamaları yükleyip öyle gönderebileceğini söyledi. İclouddan da çıkış yapacak. YouTube kullanmıyoruz, prime video uygulamasını kaldırıyormuş sanırım. Satıcının da bi çok ipad satışı olduğu için güven verdi açıkçası. Yine de Androidde önerebileceğiniz marka model varsa onlara da bakabilirim. Cevabınız için teşekkürler.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Keşke elime geçer geçmez satsaydım dediğim cihaz. Jailbreak bakıyorum ama checkra1n hangi versiyonu yüklemem gerektiğini bulamadım. İnternette doru dürüst bilgi bulamadım

  • Kirk Lee kullanıcısına yanıt
    Jb hakkında deneyiminiz yoksa hiç bulaşmayın derim, cihaz elinizde kalabilir

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • november27 N kullanıcısına yanıt

    Merak etme gözüm ben bilgisayara ms-dos 6.22 ile başladım, ios için fazla olmasa da tecrübe çok. Apple cihazları benim gözümde para tuzağı çocuk oyucağı gibi bişey. Zaten cihaz hediye gelmişti teyzeme vermiştim youtuba bakıyordu o da cortlayınca çekmeceye koymuş yatıyordu.


    Çekmecede kalacağına elimde kalsın dedim. Ipad4 için gerekli olan H3lix Jailbreak RC6 ile hallettim. Youtube da H3lix Jailbreak RC6 diye aratırsanız çıkar. Tamamlanınca root klasöründen youtube bundle versiyon no değiştirince uygulama tekrar çalışıyor.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.