Şimdi Ara

Ipad 2'imde tarihde ilk oldugunu dusundugum sorunuma yardim lutfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
411
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • oncelikle 1 sene once I pad 2- 16 gb aldim. hic bir sikinti sorun olmadan 1 senedir kullaniyorum. forumda ekran kararmasi diye yazilmis bir cok mesaj gordum fakat benim sorunum bam baska.. ekran evet benimde karanlik fakat kilit sesi vs duyuyorum. forumda soylediginiz power ve home tusuuna basili tutmayi denedim. i tunese baglanmayi denedim reset vs hepsini yaptim fakat ekran ne rengi degisiyor nede aciliyor.. hala malesef ayni hic bir degisiklik yok.. sarz aliyor ama ekran 10 gundur ayni ayriyetten ipad her dilde merhaba diyor kendi kendine bazen.sanki ekrani actigimda merhaba demesi icin ayarlanmis gibi butun dillerde merhaba diyor ve sonra susuyor.. resmen kafayi yedi ipad :) :( internette butun sayfalari neredeyse okudum yapilmasi gerekenleride yaptigimi dusunuyorum ama olurya bir seyi yapmamisimdir bilmiyorumdur , birileri yardimci olur diye msj yazmak istedim. Simdiden tesekkur ederim.



  • quote:

    Orijinalden alıntı: Alper_gda

    oncelikle 1 sene once I pad 2- 16 gb aldim. hic bir sikinti sorun olmadan 1 senedir kullaniyorum. forumda ekran kararmasi diye yazilmis bir cok mesaj gordum fakat benim sorunum bam baska.. ekran evet benimde karanlik fakat kilit sesi vs duyuyorum. forumda soylediginiz power ve home tusuuna basili tutmayi denedim. i tunese baglanmayi denedim reset vs hepsini yaptim fakat ekran ne rengi degisiyor nede aciliyor.. hala malesef ayni hic bir degisiklik yok.. sarz aliyor ama ekran 10 gundur ayni ayriyetten ipad her dilde merhaba diyor kendi kendine bazen.sanki ekrani actigimda merhaba demesi icin ayarlanmis gibi butun dillerde merhaba diyor ve sonra susuyor.. resmen kafayi yedi ipad :) :( internette butun sayfalari neredeyse okudum yapilmasi gerekenleride yaptigimi dusunuyorum ama olurya bir seyi yapmamisimdir bilmiyorumdur , birileri yardimci olur diye msj yazmak istedim. Simdiden tesekkur ederim.

    Sıkıntı donanımsal gözüküyor. Teknik servis'e götürüp bilgi almakta fayda var. İstanbuldaysanız, forumda kenbu arkadaşı bulun, Kadıköyde teknik servisi güvenilir bir arkadaştır.




  • Akyıma gelen:
    Bir şekilde LCD görüntü vermiyor ama dokunmatik çalışıyor. Format falan atarak aktivasyon ekranına getirmişsiniz ve rastgele heryeri tıklarken(nasıl denk geldiyse) home tuşuna 3 tık atıp voice overa basmışsınız. Aktivasyon ekranını okuyor size.

    Sonuç
    Ya lcdnin bağlantısı çıkmıştır ya ekran hep pert olmuştur.
    Yerine takin yada yeni ekran alıp takın yada servise verin onlar yapsın

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.