Şimdi Ara

İpad 2 Ekran Sorunumun Gelişmesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
457
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • İpad 2 Ekran Sorunu adı ile açtığım konudaki sorunumun üzerine cihazı;

    Vatana götürdüm müşteri hizmetlerindeki arkadaşlarda sorunumu bariz bir şekilde gördü ve servise yollandı kurban bayramının 3-4. günü felan gibiydi. 20 gün kadar sonra dönüş yapıldı ürünü almaya gittiğimde ürünün emsalleriyle arasında bir fark olmadığı gözlenmiştir diye geri yollandı, ekrandaki parmak izlerini silmişler sadece. İnfinity Blade 3 vardı onun açılışındaki siyah ekranda çok belli oluyordu açtım oyunu o siyah ekranda yine gösterdim sorunu oradaki arkadaş yapacağımız birşey yok en fazla yine yollarız dedi. Teslim almadım yeniden yolladım bir 20 gün kadar daha geçti ve tekrar geldi. Ürünü sıfır yenisi ile değiştirmişler bu şekilde verildi bende bunu sıfır olarak bıraksam da iPad 4 alsam farkı ödeyip dedim maalesef öyle birşey olamaz dediler bende tamam o halde deyip açtım jelatini ilk deneme olarak kamera arkasına parmağımı koyup fotoğrafını çektim ve yine köşelerde ışık sızmaları belli oluyor. Eğer istersen yine yollayalım dediler bende biraz beklemeyi düşündüm eğer yine çoğalırsa yollayacağım bu sefer kesinlikle iPad 4 ile değişim isteyeceğim olmazsa tüketici haklarına gideceğim. Ayrıca Galaxy S4 kullanıyorum market olsun uygulamalar oyunlar herşey olsun Apple'a Samsung'dan daha çok güveniyordum ama güvenimi boşa çıkarttılar, yazık ya verdiğimiz paraya.

    Sizlerin yorumlarını da almak istiyorum düşüncem doğru mudur ? Ya da farklı bir yol mu tavsiye edersiniz bana.







  • Bir şey yazmaya korkuyorum, cevap vermek için yeni konu açarsın diye.
  • Apple'ın üretim kalitesi samsungla kıyaslarsak çok kötüdür bunu laf olsun diye söylemiyorum bir ara günde 10 tane iphone 2 3 tanede ipad açıyordum müşterilere göze batmayan kusurlar oldukça fazla oluyor ama samsungda bu durum nerdeyse hiç yok

    Yapacak bişey yok değiştirmekten başka



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *GameOver* -- 18 Kasım 2013; 0:40:47 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Turuncum, ünlü oldun evet çok başarılı bir şekilde bozdun beni, bittiyse gidebilirsin.

    GameOver, biraz biraz çıkmaya başladı yine bekleyim tekrar yollayacağım 3 kez bu şekilde olursa iade alacaklarını söylediler zaten 2 kez gitti değişim oldu bir daha olursa iade alırlar herhalde ipad 4 alırım diye düşünüyorum bakalım.

    @turuncum @*GameOver*
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.