Şimdi Ara

iPad 10, yıl sonuna doğru 5G desteği ile geliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
321
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • iPad 10, yıl sonuna doğru 5G desteği ile geliyor



    Apple’ın iPad ailesi içerisinde klasik modeli temsil eden iPad geçen yıl sonlarında dokuzuncu nesli ile karşımıza çıkarken bu yıl sonunda da devam modelini göreceğiz. Tasarım tarafında bir değişiklik beklenmezken donanım tarafında önemli değişiklikler olacak. 



    iPad 10 özellikleri neler?



    Yine bu yılın sonbahar döneminde tanıtılması beklenen iPad 10 modeli iPad 9 ile tasarım anlamında bir farklılık barındırmıyor ancak Apple A14 yonga seti ile performans olarak önemli bir iyileşme sağlanıyor. Ayrıca yonga seti ile ilk kez 5G desteği de sunuluyor. 



    Ayrıca Bkz.iPad mini 6 ve iPad 9 fiyatları belli oldu



    10.2 inçlik ekran boyutunu koruyan tablet Touch ID sensörü entegre edilmiş Home tuşu ile geliyor. WiFi 6 ve Bluetooth 5.0 bağlantıları yer alan üründe sadece Lightning portu tercih edilmiş. USB Tip-C portu bu nesilde de olmayacak. 



    Apple’ın hedefi 5G teknolojilerine çok fazla para vermek istemeyen tüketicilere yönelmiş durumda. 329$-349$ arasında bir başlangıç fiyatı ile özellikle pahalı gelebilecek cihazlara alternatif olma ihtimaline sahip.




    Kaynak:https://wccftech.com/ipad-10-launch-later-this-year-with-5g-support-upgraded-hardware/







  • Şu an ipad 9 almak istiyorum fakat ipad 10 beklemeli miyim 5g gerek duymuyorum wifi modeli tercihim, tasarımı ve apple pen 1 desteği değişir mi? Uzun yıllar bana yeteceğini biliyorum ama tasarım ve pen desteği eskimesin istiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.

  • bizim burda daha 4.5g çoğu yerde yok

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.