Şimdi Ara

ipad 1 şarj sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
4.406
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • ipad 1 sahibiyim.normalde şarj tamamen bittiğinde kendiliğinden kapanır ve şarj aletini taktığımda pil göstergesi çıkar,belli bir süre bekledikten sonra elma işareti çıkarak açılırdı.
    şimdi ise ipad kapandı şarja taktım.hiç beklemeden elma işareti çıktı ipad açıldı ama pili boş gösterek takrar kapandı.ve beklemeden tekrar elmadan açılmaya devam edip kapanıyor.
    ne yapmam lazım umarım sorunu anlatabilmişimdir.ios 5.1.1 jailbreakli.
    restore yapsam açık kalmadığında ipad itunes göremiyor.



  • Biraz şarjda bekletin dolup dolmadigina bakın

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • şarjda bekliyor zaten ama açılıp kapanma sürekli devam ediyor.açılmadan dursa bekleteceğim .şarja takar takmaz açılıyor.hemen kapanıp tekrar açılıyor.kısır döngü gibi..
  • Güç ve home tuşuna basili tutarak cihazı acın düzelecektir

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • denedim elma işareti çıkıyor bu arada şarj takılı belli bir süre elmada kalıp kapanıyor.şarj işaretide gözükmüyor.şarjı çıkarıp takınca pil işareti ve altındaki simge ile uzun süre duruyor.ama bu halde belli bir süre şarj edip kendini açmıyor.o halde sabaha kadar bekleteceğim bakalım değişen birşey olacakmı
  • recovery modda restore ettim .restore tamamlandı .ama ipadin açılıp işlemi tamamlaması kısmında şarj olmadığından açılmadı yine.şarjda takılı duruyor ama açacağını hiç zannetmiyorum.donanımsal bir sorun olabilir mi pil şarj soketi gibi.garanti yok .nereler bakar bu işlere
  • Güç düğmesi + home tuşu kombinasyonunu doğru yaptığınızdan eminmisiniz ? Benim iphondada nadiren aynı sorun oluyor power + home tuşlarına telefon tamamen kapanana kadar 5-10 sn basılı tutuyorum böyle pat diye ekran gidiyo aniden ekranda son görüntü biraz kalıyo yavaş yavaş silinerek kayboluyo cihaz tamamen kapanıyo hiç bir tepki vermiyo sonrada şarja takıyorum herşey olması gerektiği gibi ilerliyo.
  • evet yapıyorum sorun şu ki güç+home ile tamamen kapatıyorum şarja taktığımda pil simgesi görünüyor.şarj yok biraz doldurup açılması lazım hemen elma işareti çıkıp açılmaya başlıyor.belli bir süre sonra ana ekrana gelmeden tekrar kapanıp elmadan tekrar açılıyor ve bu böyle devam ediyor. bazen pil simgesi çıktıktan sonra elmaya geçmiyor ama saatlerce durduğu halde dolmuyor pil.açmıyor yani ipadi.
  • Merhaba,

    Öncelikle Bilgisayardan USB den şarj etme direk 220 V çeviriciden şarj etmeyi dene uzun süre kalsın.. Buna rağmen yine şarj olmuyorsa ama açıp kapanıyorsa şarj bitinceye kadar açıp kapamayı dene. Tamamen pil bitince şarj etmeyi dene bakalım olacak mı? Olmazsa görüşelim ipad 1 32 3g yedek parçaları var elimde yardımcı olabilirim.

    İyi çalışmalar.
  • Restore edip sabaha kadar şarjda kaldı.uyandığimda herşey tamamdı.hallolmus.ilgilenen herkese teşekkürler.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.