Şimdi Ara

IP kamera programı için yardımmmmm.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.045
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar yeni bir IP kamera aldım. Sağa sola yukarıya aşağıya hareket edebilen çok fonksiyonlu bir kamera. Kamera ile gelen program kullanılabilir basit bir program değil. Çok fazla hata veriyor. İnternetten bulduğum 1-2 program ise görüntü kalitesini bozuyor. Bildiğiniz iyi bir program var mı? Gerekirse ücretli bir program da olabilir. Yanlız programın ses kayıt özelliği ve kamerayı hareket ettirebilmek için yön tuşlarının olası gerekiyor.
    Kameram bu :http://urun.gittigidiyor.com/ev-elektronigi/easyn-ip-kamera-kablosuz-gece-gorusu-kargobedava-58304035

    Şimdiden teşekkürler.







  • Altı üstü bir program tavsiyesi istemiştim :)
  • Aldığın kişi ile irtibata geçsen nerden temin ettiğini falan sorsan onlardan yazılım hakkında bilgi alsan daha iyi olur piyasada ki her programı denemem baya zahmetli hangisi çalıştırı bilemezsin ki o yüzden dediğim yolu seçersen daha cabuk sonuca olaşabilirsin .
  • bu kamera icin programa gerek yokki butun herseyi tarayici uzerinden yapabiliyorsun
  • wepaslan ve dento35 cvp için tşk ederim.

    Kameraları aldığım firmalyı arayıp başka bir program istedim ancak ellerinde yokmuş. Herhangi bir program ismi de vermediler.

    Dento35 haklısın tarayıcıdan herşeyi yapabiliyorum. Ama kayıt hariç. Bana kaydedebilen bir program aynı zamanda diğer özellikleride kullanabileceğim bir program lazım.
  • MErhabalar

    Elektronik güvenlik tarafında tüm dünya artık analog kamera kurulumunu bırakmış durumda ,Bunun yerine ip kameralar çok daha etkin görüntü kaliteleri ,uzak izleme performansları ve kolay kurulumları ile tercih edilir vaziyette ,

    Hem cctv kamera hem de bunun kaydı için kullanılması gereken DVR kartlar, DVR cihazları yada Webcam lar ihtiyacınızın çok uzağında olan çözümler ,kaydı kendine üzerine yapan ip kameralarla benzer ihtiyaçlarınızı çok daha pratik olarak çözebilirsiniz.Tüm sorular içinwww.akilteknoloji.com.tr sayfasına erişebilirsiniz.online satış sitemiz ise www.ipkamera.web.tr.

    Bu arada biz sadece IP kamera satıyoruz.Bu nedenle IP kamerada bir çok firmadan daha fazla bilgi birikimi ve tecrübemiz var ,

    Herkese Kolaygelsin ..




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.