Şimdi Ara

Ip güvenlik kamerası yardım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
326
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşalar evimin girişine hem güvenlik hemde aracıma zarar vermemeleri için kamera düşünüyorum. 4 tane kamera yerine 1 tane motorlu dönenlerden düşündüm.
    Çok fazla kabloyla uğraşmak istemediğimden şu motorlu ıp kameralar tam bana göre ama bilen kullanan var mı acaba?
    Sadece hafıza kartı takıp birde fişe takıp mı kullanıyoruz onu ?
    Ben genelde kayıtlara ve anlık görüntülere telefondan ulaşmak istiyorum. Hepsiburada ve n11 de felan 500 600 civarına bir sürü var onlardan alsam işimi görür mü? Evde modem felan var wifi ile ona bağlarım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4ikaos -- 19 Temmuz 2020; 14:45:55 >



  • Bahsettiğiniz kameralar hakkında hiç tecrübemiz yok, bizim o tarz kullandığımız ptz speeddome kameralar çok daha pahalı o fiyatlar komik baya, kalitesi nasıldır bilmiyoruz. Sabit kamera alırsanız görüntü kaybınız olmaz dönen kameralar olay anını kaçırmış olabiliyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Makrotek kullanıcısına yanıt
    Genede yorumunuz için çok sağolun. N11 de özellikle çok iyi yorumlar yapmışlar. 400 500 tl alıp denemek için değer. alırsam burada paylaşacağım artık :D
  • Hocam aldıysanız bilgilendirebilirmisiniz?

    Elimde 1.3mp i.c.u marka x24 8 mega led speeddome kamera var.
    Zamanında 950$ perakende fiyatıydı.

    --Genel olarak konuşuyorum -

    Hareketli kameralar daha ucuzmuş gibi gözükür ama aynı paraya birden fazla kamera takarak daha avanatajlı duruma geçersiniz. 950$ a 10 tane en iyisinden 2mp kamera almak mümkün günümüzde. Speeddome bu yüzden mafya felan değilseniz mantıksız.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Diktatör58 kullanıcısına yanıt

    Henüz alamadım malum dolar kurları fiyat artışlar ekonomik durum vs :D

    Ben zaten ucuza getirmek istiyordum. birde sadece aracımı görecek şekilde iyi olurdu. o yüzden speeddome kamera düşündüm. araç evdeyken araca çeviricem ama bi yere gittiğimizde girişe çeviricem kamerayı.

    Speeddome kameralar 400 tl bir çok ürün var.

    Fakat 4 kameralı en ucuz bir kamera sistemi 1200 tl den başlıyor. şuan benim için speeddome daha iyi.

  • Diktatör58 kullanıcısına yanıt

    Bu arada benim dediğim ıp kameralar. yani sadece fişe takıyoruz wifi üzerinden çalışıyor kontrolleri. 64 gb lık bir kartlada 15 güne kadar kayıt yapıyor

  • Anladım hocam siz tak çalıştır sistem kurmayı düşünüyorsunuz. Profesyonel sistem düşünürseniz yardımcı olabilirim.
    Speeddome alırken gece görüntüsüne dikkat edin. Benim elimdeki yakın mesafede sokak lambası arbaya ışık veriyorsa renkli gösteriyor plaka okuyor ama x20 kat büyütünce ışık yetmediği için gece görüşe geçiyor. Bu yüzden plakalar bembeyaz oluyor okunmuyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 400 500 e Alacagınız Motorlu dediğiniz Kamera Avuç içi Kadar Bir Şey Ne Kadar Mesafede Duruyor Aracınız Girişinizin Uzaklıgı nedir gündüz sıkıntı olmaz ama gece araç için çevirdiğinizde mesafe olarak gece görüşü yeterli gelecek mi çok kalo ile uğraşmanızada gerek yok zaten kameraları koyacagınız yer aynıysa oraya 4 port bi swicht birde 5 amper bi adaptor koymanız yeterli yine ev içerisine tek kablo ile gele bilirsiniz ama dediğim gibi kamera ve görmek istediğiniz yerin açısı mesafesi ışıklandırması bunları iyi analiz etmeniz lazım

  • SuSKuNReiS kullanıcısına yanıt
    Evin dış duvarına takıcaz. 5 m uzakta olacak araba. Tam sokak lambasının yanında. Bakalım belki sabit kameralardan taktırırım.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Diktatör58 kullanıcısına yanıt

    Aldıgınız Kamerada HLC Özelliği Olmadıgı için Yada Var Siz Açmamışsınız Var Ve açık Değilse Açtığınızda yine Okuya bilirsiniz Parlama Yapmaz

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.