Şimdi Ara

iOS ve Android’deki Xbox mobil uygulamalarına dokunmatik kontroller ekleniyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
181
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • iOS ve Android’deki Xbox mobil uygulamalarına dokunmatik kontroller ekleniyor
    Microsoft, iOS ve Android cihazlar için Xbox uygulamalarına dokunmatik kontroller ekliyor. Firma bu hafta Xbox mobil uygulamalarının beta sürümlerinde dokunmatik kontrolleri test etmeye başladı. Böylece Xbox sahiplerinin konsollarını uzaktan kontrol etmelerine ve Bluetooth kontrolcüsü olmadan telefon ve tabletlerde oyun oynamalarına olanak tanımaya başladı.



    Xbox uygulamalarında dokunmatik kontrolcü deneyimi



    Microsoft'un Xbox Cloud Gaming hizmetinde bulunanlarla aynı olan dokunmatik kontroller, Xbox kullanıcı arayüzünde uzaktan gezinmenize, oyunları açmanıza ve bir kontrol cihazı kullanmanıza gerek kalmadan kendi konsolunuzdan içeriği stream yapmanıza olanak tanıyan bir ekran üstü katman sağlıyor.



    iOS ve Android’deki Xbox mobil uygulamalarına dokunmatik kontroller ekleniyor
    Dokunmatik kontroller iyi çalıştığı belirtiliyor. Daha önce bu uzaktan oyun deneyimi için bir Bluetooth kontrol cihazı kullanmanız gerekiyordu. Elbette dokunmatik kontroller bir kontrolcünün verdiği deneyimi ve kolaylığı sağlayamaz ancak bazı senaryolarda işlevsel olabilirler. Microsoft yüzlerce Xbox oyununa özel Xbox dokunmatik kontrolleri ekliyor ve bunlar geçmişte özellikle Hades, Minecraft Dungeons ve Yakuza Like a Dragon gibi oyunlarda popüler oldu. Bunlara ek olarak Microsoft’un dokunmatik kontrolleri beta sürümden ne zaman çıkaracağı şimdilik belirsizliğini koruyor.



    Ayrıca Bkz.Yangın büyüyor: Microsoft, 1.900 Activision ve Xbox çalışanını işten çıkarıyor



    Microsoft aynı zaman Xbox ve oyun tarafında ciddi bir işten çıkarma tufanı da başlatmış durumda. Firma Activision Blizzard ve Xbox markalarında toplamda 1.900 kişiyi işten çıkardığını duyurmuştu.









  • Sonunda..

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.