Şimdi Ara

İos Güncelleme Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
435
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar İtunes tan güncelleme yaparken her defasında 4,5 gibabyte veri yüklüyor daha önce güncelleme yapılmış olmasına rağmen yine 4,5 gibabyte veri yüklüyor. Mesela bu gün ios 14.3 çıkmış cep telefonundan bakıyorum güncellenecek veri 800 megabyte fakat İtunes tan güncellemeyei başlatıyorum 4,5 gb veri yüklemek istiyor. Geçen seferde aynı durum olmuştu İos 14.2 iphone da güncelleme verisi 600 megabyte görünüyordu İtunes ta güncelledim yine 4,5 gb veri çekmişti.


    Yani sorunu tam analatabildim mi bilmiyorum ama her defasında aynı veriyi tekrar tekrar yüklüyor. Hep 4,5 gb görünüyor. Sorun hakkında bilgisi olan varmı acaba?




  • Bu arada İphone 8 kullanıyorum

  • Bahsetmiş olduğunuz bir sorun değil.Telefondan güncelleme yapacağınız zaman indirdiğiniz dosya dosya güncellenen ve yeni eklenen dosyalar oluyor.Ancak Itunes üzerinden güncellerseniz işletim sisteminin tamamını indiriyor.Yani hangi dosya güncellenecek hangi yeni dosya eklenecek ona bakmıyor.Komple indirip öyle güncelliyor telefonu.Herhangi bir sorun yok ortada.

    Ek bilgi olsun diye söyleyeyim.

    Telefonumla ilgili bir sorun için destek hattıyla görüşmüştüm.Görüştüğüm kişi telefonumu güncellememi söyledi bende tamam dedim.Ama güncellemeyi itunes üzerinden yaparsanız daha sağlıklı olur dedi.(Sorunun çözülmesi açısından)Nedenini sorduğumda telefondan güncellediğiniz zaman sadece üzerine yama yapar hatalı sistem dosyası varsa düzelmeme durumu olabilir dedi.Itunes üzerinden güncellerseniz sıfırdan sistemi kuracağı için hata ve sorunla karşılaşma durumunuz daha az olur demişti.

    Kısaca telefonumu aldığımdan beri (2 senedir) Itunes üzerinden güncelleme yaparım (yani her seferinde 4 gb indiriyorum).





  • Teşekkürler cevap için. Evde internetim yok cep telefonunun internetinden bilgisayara bağlayıp İtunes ten güncelleme yaptığım için bu ay ikinci güncelleme oldu 4,5 tan 9 gigabyte veri yapıyor o nedenle kotamı tükettiği için bi çözüm bulmak istedim. Yapacak bir şey yokmuş tekrar teşekkürler.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.