Şimdi Ara

iOS GameCenter (Hesap Aktarma) Çift hesap

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
16.340
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar günlerdir cevap arıyorum derdime çare bulamadım. Umarım yardım eden biriniz çıkar. Benim şuan 46 level bir hesabım var iPhone'da oynuyorum. Bir arkadaşımdan 61 level bir hesap alacağım fakat ikisinide oynamak istiyorum, iPhone'dan... Hesabı aktarmak için yeni bir gamecenter hesabı açtım girdim. Fakat oyuna girdiğimde yeniden başlamıyor da yine 46 level hesabım çıkıyor karşıma (gc ayarlarında cocu kaldırdım, telefonda da sildim yine olmadı) şimdi merak ettiğim, ve yapmaya korktuğum konu şu; ben yeni açtığım game center hesabına girip hesap aktırımını yapsam 61 level hesabı alsam eski köyüm gider mi? Bu olayı gerçekleştirdiğimde iki hesaba da farklı gamecenter hesaplarımdan tek iPhone'dan girebilir miyim? Lütfen yardımcı olun.

    Bazı yerlerde "Artık hesap aktarımında bilgi&destek ten yapacaksın" diyor bazılarında "Normal gerçekleştirin, iki hesabınızdan da 2 gamecenter hesabını aç kapa yöntemiyle oynayabilirsiniz" diyor. Bense yapmaya cesaret edemedim bi türlü, 2.gamecenter hesabımı yaratıp oyuna girdiğimde yine aynı köyümle karşılaşınca... Şuan ne yapmalıyım lütfen yardım edin.







  • Kardesim acikliyorum. Once ilk 46 levelin bulundugu gamecenterdan cikis yap, cocu sil hic bi game centera giris yapmadan. Sonra coc yukle tekrar, 61 levellik gamecenter a cocun icinden giris yap.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Knock Code -- 24 Ağustos 2014; 10:19:01 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sağol fakat şöyle bi durum var. Arkadaş gamecenterını veremiyor oyunu benim yeni açtığım gamecenter hesabına aktaracağız.. Nasıl yapabiliriz? Ve bir telefondan iki köye bakmak mümkün mü şuan?
  • Fett F kullanıcısına yanıt
    o dediğin androidde oluyor ios da öyle bi özellik yok ancak söyle bişey yapabilirsin bluestacks i bilgisayarına kurup kodla beraber oyunu androide tasıyabilirsin böylece android telefonun yoksa en azındna bilgisayarında oynayabilirsin
  • peki şuan telefonumdakini bluestacke atıp o hesabı telefonuma alabiliyor muyum? ve bilgisayarda zaten bluestack var ve ordan da oynuyorum 2 hesapla oynamam mümkün mü yoksa birinden vaz mı geçeceğim?
  • Arkadaşlar benimde simcity de 34 lwl hesabım var 2 ci bir hesap açtım ancak bir türlü 2 ci hesabı kendi kulübüme alamadım 2 ci hesaptan kulübü bulamıyorum yardım edebilirmisiniz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.