Şimdi Ara

IOS 8 in ipad'e özgü yenilikleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.051
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Ne apple in sitesinde , ne de nette ki incelemelerde sadece ipad icin gelen yenikleri goremedim. ios 8 yenilikler diye baktigim heryer de iphone bilgileri var. bilen , duyan haber etsin buraya ..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi desarc -- 19 Eylül 2014; 7:54:15 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • bende sıkıldım bu tip durumlardan. Apple, iPhone'dan ibaret değil.. Herkes iPhone kullanmıyor. iPad ile ilgili modeline göre şunda şu yenilik geldi diye bir açıklama yok! Onu da geçtim, yeni iPad ile ilgili hiçbir haber yok! Çevirip çevirip, ısıtıp ısıtıp aynı şeyleri söyleyen haberler var.

    Apple kullanıcısı olduğum halde (cep tel hariç) Apple'dan soğumaya başladım.. Her gün iPhone yukarı iPhone aşağı.. bıkkınlık geldi vallahi yeter be!
  • Uygulama güncelleme menüsünde yazar maddeler halinde ne yenilik getirdiği. Güncellemeden önce okuyunuz. Benim bilfiğim telefonu ipadden cevaplama ve sms gönderme yeniliği var.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • eeznoraa E kullanıcısına yanıt
    dediğiniz gibi, güncelleme öncesi bilgi veriyor apple ama orda da sadece tek tip bir metin var, iphone da da aynı metin ... ipad e özgü yenilikleri yazmamışlar..
  • Arkadaşlar 2 tane iphone telefonum var 5 ve 5s ikisinide ios 8 e güncelledim bu tellerde farklı opreratörlerin hatları fakat dün gelen aramalarda aynı anda iki telefonda çalıyor ve ben hangisinden cevaplamak istersem cevaplıyor cevaplamadığım teldeyse bu arama başka bir cihaz tarafından cevaplandı yazıyordu bu nasıl olur vodafonu aradım onlarda şaşırdı ve size döneceğiz dediler bu ios 8 denmi oluyor acaba yarıdımlarınızı bekler saygılar sunarım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: keskin_01

    Arkadaşlar 2 tane iphone telefonum var 5 ve 5s ikisinide ios 8 e güncelledim bu tellerde farklı opreratörlerin hatları fakat dün gelen aramalarda aynı anda iki telefonda çalıyor ve ben hangisinden cevaplamak istersem cevaplıyor cevaplamadığım teldeyse bu arama başka bir cihaz tarafından cevaplandı yazıyordu bu nasıl olur vodafonu aradım onlarda şaşırdı ve size döneceğiz dediler bu ios 8 denmi oluyor acaba yarıdımlarınızı bekler saygılar sunarım.

    Evet hocam ios 8 ile geldi. İpad ve öac den da cevaplayabiliyorsunuz.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkür ederim saygılarımla.
  • safari'nin yeni hali bence muhteşem olmuş.. görebildiğim en önemli - iPad'e özel- değişiklik bu..

    sayfayı 2-3 parmakla ufaltma hareketiyle tablar olarak görebiliyorsunuz açık sayfaları, aynı sayfadan açılmış siteler alt alta sıralanmış oluyor, hemen orada açıp kapatabiliyorsunuz sayfaları

    bir de private özelliğini hemen orada açabiliyorsunuz tekrar bu tab görüntü ekranını açarak sağa sola ekranı çekerek private ve normal gezinme arasında geçebiliyorsunuz..

    dikkat : private olarak açtığınız sayfaları kapatmazsanız burada kalıyor eskisi gibi normale dönünce hepsi kapanmıyor




  • eeznoraa E kullanıcısına yanıt
    arkadaşında dediği gibi. orada gelen yeniliklerin tamamı yazmakta. yani ben iPad 2 kullanıyorsam ve iPad 2 için sınırlı yenilik geldiyse, bu cihaz şunları desteklemektedir gibi bir ibare mevcut değil..
  • Yeni iPad'lerle birlikte tanıtılır bence iOS 8'e özel özellikler



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi busterr -- 19 Eylül 2014; 13:19:22 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.