Şimdi Ara

iOS 7 resmen tanıtıldı (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
261
Cevap
4
Favori
10.719
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: engurlu

    Apple bacağına öyle bir kurşun sıktı ki daha da ömür boyu topal yürümeye mahkum olacak...3 kuruşluk Premium'luğu varken bir anda oyuncağa çevirdi sistemi..

    Hiç bir is adamı, yönetici ,üst duzey görevli, makam mevkii sahibi gidip te bu iğrenç arayüzlü cihazı kullanmaz artık..

    Çoğu da zaten Galaxy Note 2 ve s4 e gecmisken ,bundan sonra müthiş bi Note patlaması yaşanacağına emin olabiliriz..




    Belki herkes sabah akşam rom atmayla uğraşmak istemiyordur, belki herkes cebe sığmayan devasa tabletleri telefon niyetine kullanmak istemiyordur ?
    Ayrıca git şirketlere bir göz gezdir, çoğu iphone kullanıyor ve ios'a uyumlu yazılımları var.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TheShadow

    iOS'a yerinde sayıyordu diyenler. Hangi android telefonda/tablette stabiliteden söz edebiliriz? En güçlü bilmem kaç çekirdekli android telefonlar bile tekliyor. Bu tamamen yazılımdan. Çünkü tüm android'ler kasıyor. iOS'ta ise kesinlikle tek bir tekleme bile yok. Üstelik sadece çift çekirdek 800MHZ işlemci (4s) ile! En iyi fonksiyonlar android'te olsun hiç farketmez, o kadar donanımla en ufak bir tekleme bile yaşıyorsa ben o cihaza cihaz demem. Çöp derim! iOS'un mükemmel stabilitesi başka hiçbir cihazda yoktur.

    Eline bir htc one al bak Allah aşkına.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bakalım şarj sorununu aşabilecek mi. Şayet 5s te giderilirse büyük ihtimal alacağım.
  • Yazik yeni gorevinde adam degisiklik yapayim derken eline yuzune bulastirmis arayuzden sikilan yoktu zaten alan arayuz icin aliyordu sadelik kolay kullanim icin aliyordu.Coluk cocuk telefonuna donecek guzelim ip5

  • Her iki sistemi de kullanmayan kişilerin yorumları işte böyle tek taraflı oluyor. Ciddi anlamda android kullanmamış olanların ağzının suyu akıyor. Artılar artı üzerine... Benim gibi her ikisini de kullanan arkadaşlara hitaben soruyorum : Android'den araklanan şeyleri siz de fark ettiniz mi? Dava mı açılsa acaba.... Ben demiştim artık iOS, Android'den öho..çalacak..öhö, esinlenecek diye.

    Arayüze gelince bu zevk meselesidir. Ben JB'yi beklemek zorundayım, böyle rengarenk arayüz kullanmam. Telefonda belki ama o da istedim an saniyesinde değiştirebildiğim için. Eksiye istediği kadar basabilir arkadaşlar, bu söylediklerimin yanlış olduğu anlamına gelmez hiçbir zaman. ;)

  • Artık apple android'i taklit eder olmuş. Hava durumu animasyonları htc sense'den arak. iPhone sahipleri demek htc sense 3.5 gibi bir arayüz alsalarmış havaya zıplarlarmış mutluluktan :)









    Kontrol panelinin alttan çıkması gayet yerinde olmuş. Büyük ekranlı telefonlarda üst kısımlara tek elle ulaşmak mesele olduğundan işlem yapacağımız tuşlar ne kadar alt kısımda yer alırsa o kadar rahat kullanım sunuyorlar. Mesela opera mini gibi tabların , ayarların alt kısımda olması çok rahat kullanım sunuyor. Misal windowsphone tarayıcısında da adres çubuğu aşağıda, bu çok rahat bir kullanım sunuyor.

    Eski simgeler bence de daha iyiydi, nedense firmalar htc sense 5 ile, windows 8 ve phone ile bu tarz sanki yeni ekranlar 256k gibi bir yapıdaymışda böyle basit simge ve renklere kaçıyorlar anlam verebilmiş değilim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qx5 -- 11 Haziran 2013; 1:50:01 >




  • [DHTUBE=http://www.youtube.com/watch?v=rT_OmTMwvZIbIac]

  • İos stabilitesine hızına uygulama kalitesine hayranım ama şu işletim sistemi olarak getirdiği yeniliklere baktığımızda halen androidin çok gerisinde, hatta birazcık android taklidi görüyorum,android 2.1 bile daha yenilikçi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • biraz nokia ya ya benzememiş mi ? o eski havası gitmiş gibi geldi bana..

  • cok guzel olmus gercekten.
  • s3 sahibi olarak kıskandım biz hala bekliyoruz
  • apple'ın artık eskimeye yüz tutmuş "yaratıcılığı" dışında en sevdiğim yönü, ta 2010'da çıkmış cihazını bir çırpıda hiç etmemesi. Onu düşünerek de (bir nevi kullanıcılarını da) yazılımlar yapması takdir edilmesi gereken bir durum.

  • simgeler çok basitleştirilmiş derinlik bile yok hele ki o photos ve game center nedir öyle 10 yıl geriye gitmiş gibi


  • < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

  • < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gerçekten çok iyi.
  • O yuvarlak çevre içinde basit simgeleri görünce Windows Mobile 6.5'in çakma Windows Phone 7 temaları aklıma geldi. İlk oradan hatırlıyorum onları. :D
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ImaginePerest


    quote:

    Orijinalden alıntı: engurlu


    quote:

    Orijinalden alıntı: sub

    quote:

    Orijinalden alıntı: TheShadow

    iOSa yerinde sayıyordu diyenler. Hangi android telefonda/tablette stabiliteden söz edebiliriz? En güçlü bilmem kaç çekirdekli android telefonlar bile tekliyor. Bu tamamen yazılımdan. Çünkü tüm androidler kasıyor. iOSta ise kesinlikle tek bir tekleme bile yok. Üstelik sadece çift çekirdek 800MHZ işlemci (4s) ile! En iyi fonksiyonlar androidte olsun hiç farketmez, o kadar donanımla en ufak bir tekleme bile yaşıyorsa ben o cihaza cihaz demem. Çöp derim! iOSun mükemmel stabilitesi başka hiçbir cihazda yoktur.


    hocam lumia satan bi yere yolunuz düşerse 620 yi falan bi kurcalayın



    Hocam arkadas bir de note 2 satılan bi yere de uğrasın

    arkadaş sürekli apple kötülüyor ama sürekli apple forumunda

    Arkadas son parasıyla note. 2 almıs yere goge sıgdıramıyo

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • Kesinlikle çakma android olmuş, hatta ikon tasarımları ve renkleri çok amatörce ve ilkokul öğrencisi çizmiş gibi... Sade! olmuş... ilkokul için yapılmış sanki...

  • resmen muhteşem olmuş. Taklit vs de değil. Gayet yenilikçi şeyler var. Stabilitesinde bir değişiklik olmazsa muhteşem

  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.