Şimdi Ara

İos 7'nin Mide Bulantısına Yol Açtığı Söyleniyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
1.977
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Apple, yepyeni arayüzü ile iOS 7'yi 18 Eylül itibariyle kullanıcılarının beğenisine sunmuştu. Güncelleme yayınlanır yayınlanmaz oldukça hızlı bir şekilde güncellemelerini uyumlu cihazlarına yükleyen iOS kullanıcılarının sayısı açıklanana göre toplam iOS kullanıcılarının yarısından fazlaymış. Şu ana kadar çok sayıda iOS 7 kullanıcısı olabilir ancak iOS 7'ye geçenlerin hepsi iOS 7'den memnun değil.

    Tabii ki iOS 7 hakkında kullanıcılar arasında birçok şikayet bulunuyor ancak aralarından birisi gerçekten oldukça dikkat çekici. Zira bazı iOS 7 kullanıcıları, iOS 7'de yer alan geçişlerin ve derinliğin mide bulantısına yol açtığını belirtiyorlar. Hatta şu sıralar Apple forumlarında bu durum ciddi ciddi tartışılıyor.

    Apple belki de böyle şikayetlerin olabileceğini düşündüğü için ayarlar kısmına parallax modunu kapatmak için bir seçenek eklemiş. Ancak bu durum tek başına bu şikayetlerin son bulması için yeterli görülmüyor. Bu sorundan şikayetçi kullanıcılar Apple'ın sonraki güncellemelerde geçişlerdeki efektin kapatılması için bir seçenek eklenmesini istiyor. Siz ne düşünüyorsunuz, siz de böyle bir problem yaşadınız mı? Kaynak: http://www.kamumanset.com/haber-4380-ios_7nin_mide_bulantisina_yol_actigi_soyleniyor.html







  • Ya bana da kanser yaptı. 7.0.2 ye update ettim geçti.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Saçmalığın bu kadarı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ios 7 yi beğenmemenden dolayı kullandığım 4s son apple telefonum bile olabilir.

    dbmaster terbiyeli ol!!!

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Saçmalığın daniskası. Ayrıca ios 7 ye geçenlerin hepsi şikayetçi, beğenmiyor diye genelleme yapmaları çok çirkin ki ip4simde çok memnunum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Apple çalışanı diye düşüneyim diyorum, seviye kötü...
    Bu tip adamlar yüzünden marka düşmanlığı oluşuyor resmen. Babanızın firmasımı 10 sene önce ne kullanıyorduk, 10 sene sonra neler kullanacağız.
    Sakin olalım fikrimizi açıklarken terbiye sınırlarını burada bu kadar aşan toplum içinde kabul görmez. 13 yıllık kurumsal iş tecrübesi...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende mide ülseri oldum restore ettim yine geçmedi. İos 7.0.2 yükledim. Hafifledi biraz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Epilepsi hastalari icin olabilir belki.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Araştırma tenezzülü göstermeyenler için gelsin.

    https://discussions.apple.com/message/23193368#23193368

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nesini beyenmiyosunuz anlamıyorumki arkadaş ipad 4 64gb birde iphone 5 16 gb'ıma kurdum hiçbir sorun yok hala canavar gibi yok reset atma buglar vs hiç rastlamadım neden acaba
  • Biraz araştırsanız konunun gerçek olduğunu anlardınız ama fanlık yapıcam diye abuk subuk yazılar yazıyorsunuz.

    https://discussions.apple.com/thread/5322295?start=270&tstart=0

    19 sayfada yazılanların birazını okuyun isterseniz.

    İş yerinden arkadaşımında aynı sorunu var.Menulerin hareketi mide bulantısı yapıyor gözümün önünde kustu çocuk.Geri de dönemiyor.Apple küçük bir ayar koyup bu özelliği kaptacak bu kadar zor birşey değil.
  • O kadar da cirkin degil ya..

    saka bir yana yabanci forumlarda gercekten "motion sickness" basligiyla bu şikayeti goruyoruz. ciddi bir durum gibi.
  • Arkadaşlar sizlere şaka gibi gelecek ama yapılan şikayetlere katılıyorum. Geçiş efektleri, klasorlere giris efektleri , çıkış efektleri bunlar ciddi anlamda bende de zaman zaman mide bulantısı yapıyor.

    Bu durum size saka yada dalga geçme amaçlı gelebilir ama gercekten bunu ciddi olarak söylüyorum. Benim de zaman zaman midemi bulandırıyor . iOS 7 i ilk betasından beri kullanan birisiyim , ve cokta severim ama bu efektler bende etki yaratıyor zaman zaman.

    Klasor açılış kapanışları gözümü yordugu icin mide bulantısına yol acıyor, bu konuda saka yaptığımı düşünmeyiniz .

    Iyi gunler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İyi güldüm. Otobüs mü bu mide bulantısı yapacak?

    Edit: Üstteki yorumları okudum bir arkadaşın dediği gibi epilepsi hastaları için sorun olabilir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi multiTYRT -- 28 Eylül 2013; 10:46:53 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İos 7 çakma androide benzemiş eskisi daha güzel

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Udid kaydımla tüm betaları eşimin telefonunda yükleyerek inceledim bugüne dek. Son sürüm 7.0.2'yi de yükledim. Geçiş efektleri filan ne bende ne de eşimde mide bulantısı yapmadı.
    IOS 7'nin özellikleri de 10 numara 5 yıldız. Iconical adlı uygulama IOS 7 için istediğim düzeye gelip de o pis ikonları istediğim gibi değiştirme şansı elde edene dek IOS 6 ile devam edeceğim ben.

    Şimdi 2 şey midemi bulandırıyor:
    1. IOS 7'nin iğrenç ötesi ikonları.
    2. Bu konuda yapılmış birkaç fanboy ötesinin yorumları.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MuratbanK -- 28 Eylül 2013; 11:08:05 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konu gerçektir araştıranlar görebilir.

    Bende böyle bir şey hiç olmadı ancak ben telefonda kullanıyorum. iPad için durum farklı olabilir. Büyük ekranda IOS 7 nasıldır bilmiyorum.
  • İlk iphone dan beri iphone kullanıyorum bu telefonların özelliği eşsiz yazılımı idi... Fakat ios 7 ile büyü bozuldu... Bence ios 7 en kötü ios sürümü ve imzalar açılsa ios 7 ye geçenlerin %70i geri döner ios 6 ya...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlginç bi araştırma..
  • Esasında bu konu için tartışmaya hiç gerek yok, mühim olan bahsi geçen konunun nasıl yorumlandığı. Apple kötü bir yazılım yaptı ve o yüzden mide bulantısına sebep oluyor demek yanlış olur , ancak yazılımdaki bir özellikten dolayı bazı kişilere rahatsızlık veriyor demek daha doğru olur.

    Aranızda hiç otomobil, otobüs veya vapur ile seyahat ederken ve hatta araç kullanımı biraz sert olduğunda mide bulantısı (Bilindik ismiye "Araba tutması ") yaşayan varmı? Veya arabada seyahat ederken (sürücü koltuğu hariç) gazete veya kitap okymaya çalışırken Araba Tutması yaşadınız mı?

    Ben 43 yaşındayım ve arada sırada da olsa bunları yaşıyorum, ve evet iPad 2'ye ios 7'yi yükleyip ana ekrana ilk baktığımda (Paralaks efekti, arkadaki görselin uygulama ikonlarının haricinde cihazı hareket ettirdiğinizde oynuyor olması) aynı otomobilde kitap okumaya çalıştığımdaki gibi beni tuttu ve tabi bakmaya devam etsem sonucu mide bulanmasına kadar gidebiliyor. Tabi diğer hareketli efektler böyle bir sorun yaratmıyor.

    Benim yukarda kısaca anlatmak istediğim böyle bir şikayetin oluşabildiğini bizzat kendim yaşadığımdan dolayı anlayabilmem ve belkide hiç bu tür bir şeyden etkilenmiyen kişilere durumu izah edebilmek, tabi bu arada Apple kötü birşry yaptı demiyorum çünkü adamlar bu durumu yaşayabilecekler için açma kapatma imkanı sunmuş.

    Son olarak Nintendo bir kaç yıl önce 3D DS oyun aletlerini çıkartmıştı ve bu cihazlar da da aynı şekilde etkilenen bir kesim vardı, tabi cihazdaki 3D efektini kapatma butonu bu soruna çare oluyordu.

    Lütfen birbirinizi kırmayın

    Saygılar,

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.