Şimdi Ara

ios 7.1 yüklü iphone 5s için tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
540
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar. geçenlerde ikinci el bir iphone 5s alarak iosa geçmiş bulunuyorum. aldıgım telefonda suan ios 7.1 yüklü. Bazı arkadaşlar sürüm yükseltme bu haliyle daha akıcı kullanırsın dediler. fakat store'daki bazı uygulamalar yükleyebilmek için ios 8 istiyor. sizce son sürüme güncellesem mi. avantaj mı olur benim için dezavantaj mı. bir de sanırım en son 8.3 sürümü çıktı ve bazı arkadaşlar şarjı çok tükettigini yazmış. Örnegin 8.1 sürümüne güncelleyebilir miyim 8.3 e geçmek istemezsem. böyle bir imkan mevcut mu. Tecrübeli arkadaşların yardımlarını bekliyorum .



  • Şuanda 8.3 e güncelleyebilirsiniz,8.1,2 gibi ast sürümlere geçemezsiniz
    Bence,
    8 isteyen hayatı bir uygulama yoksa güncellemeyin,
    Güncellerim derseniz de olabilir,kasma filan olmuyor ama şarj daha çabuk bitiyor
    Yakında ios 9 çıkacak,onu da düşünün

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bendede 7.1 yüklü ve 8.4'ü bekliyorum.İos 9 çıkmadan güncelle derim 8'e.İos 9'un ilk sürümleri kararlı olmayabilir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iosun 8 sürümü 7ye göre daha çok pil harcıyor. Yani öyle aman aman fark etmezsiniz ancak yine de yaklaşık 5te1 daha azalacak gibi düşünün. Ancak birbirlerine artıları var eksileri var. Bunun dışında performans açısından aynılar bir fark yok. İos 8in widget ve yeni uygulamalar desteğinden mahrum kalacaksınız. Kaldı ki bence bu yüzden geçilebilir. Ancak ios 8.3e geçtiğinizde uygulamaların içine bir şey atamayacaksınız. Yani sıkıntılı bir durum. Bunun dışında ios 8in 7ye şöyle bir üstünlüğü var. İos 8e geçerseniz mis gibi bir ütünüz de olur :) ios 7de ısınma problemi pek yokken 8de var. Zaten pilin hızlı tükenmesinin sebebi de bu aslında.

    Bu yüzden şu an ios 8.3e geçmeye değmez. Ancak 30 haziranda ios 8.4 gelecek. Yorumlara bakıp öyle kararınızı verin. Bana hatırlatıp pm atarsanız size yine bir değerlendirme yapabilirim. Böylece pişman olmazsınız geçtiğinize. Ben geçtim pişman oldum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sucuk_Ekmek -- 26 Haziran 2015; 17:59:50 >




  • Hocam ben 8.3 e jailbreak çıkınca ios 7.1.1 den geçtim, kullandığım telefon ip5, şu an için performans konusunda bir sıkıntı görmedim.
  • cevaplar için çok teşekkür ederim @Germiyanlı , @rys123 , @beksipeys , @Schnitter
  • quote:

    Orijinalden alıntı: beksipeys

    iosun 8 sürümü 7ye göre daha çok pil harcıyor. Yani öyle aman aman fark etmezsiniz ancak yine de yaklaşık 5te1 daha azalacak gibi düşünün. Ancak birbirlerine artıları var eksileri var. Bunun dışında performans açısından aynılar bir fark yok. İos 8in widget ve yeni uygulamalar desteğinden mahrum kalacaksınız. Kaldı ki bence bu yüzden geçilebilir. Ancak ios 8.3e geçtiğinizde uygulamaların içine bir şey atamayacaksınız. Yani sıkıntılı bir durum. Bunun dışında ios 8in 7ye şöyle bir üstünlüğü var. İos 8e geçerseniz mis gibi bir ütünüz de olur :) ios 7de ısınma problemi pek yokken 8de var. Zaten pilin hızlı tükenmesinin sebebi de bu aslında.

    Bu yüzden şu an ios 8.3e geçmeye değmez. Ancak 30 haziranda ios 8.4 gelecek. Yorumlara bakıp öyle kararınızı verin. Bana hatırlatıp pm atarsanız size yine bir değerlendirme yapabilirim. Böylece pişman olmazsınız geçtiğinize. Ben geçtim pişman oldum.

    sanırım en iyisi 30 haziranı beklemek dostum haklısın. teşekkür ederim ilgin için.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.