Şimdi Ara

ios 7.1 iphone 4s Deneyimleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
414
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 4s de ios 7 kullananların ios 7.1 geçmesi için artı yanları şunlardır:
    1)Kesinlikle daha hızlı.Menüler arasında geçiş hareketi azalt deeyincede demeyincede inanılmaz hızlı.
    2)Hareketi azalt derseniz görev yöneticisine girince (iki kere ana ekran tuşuna basınca) animasyonla geçmiyor.Aynı bir uygulamaya girmiş gibi giriyor bu da daha hızlı bir his veriyor insana.
    3)Bana göre hareketi azalt demeyince daha hızlı gibi geliyor fakat paralaks efekti devam ettiği için animasyonları açınca şarjınız daha çabuk bitiyor.
    4)Uygulamalar daha hızlı açılıyor.

    Eksi yanaları şunlar:
    1)Tuş kilidini kapatıp açınca ekrana görüntü gelmesi 2-3 sn sürüyor.Bilmiyorum neden böyle.Bekliyor 2 sn filan sonra birden geliyor.
    2)Şarjı kesinlikle çok daha kötü.ios 7.0.4 te iken 12-13 saat bekleme süresi 5 saat sırf wifi kullanma ile (uygulamalardan çıkmıyorum denilebilir) şarj %1 oluyordu.Şimdi ise yine 12-13 saat bekleme ile bu sırf wifi kullanımı maksimum 4 saat 20 dk filan oluyor. Bende ciddi bir düşüş var.


    Benim fikrimce eğer sizi için şarj süresi önemli ise geçmeyin ios7.1 e.Ama yok ben stabilite hız seviyorum şarj mühim değil diyorsanız bu sürümde stabilite ve hızın dibine vurmuşlar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi U.Kurtulus -- 16 Mart 2014; 12:58:38 >







  • İphone 4de stabilite konusunda iyi durumda. Ayrıca konunun adını ios 7.1 iphone 4s deneyimlerim olarak yaparsanız daha iyi olur gibi.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende iphone 4s kulmanıcısı olarak ios 7.1 geçtim ama şarj durumu cok kotü hızlanma derken apple uygulamaya giriş çıkıs animasyonlarını hızlandırmış bence daha çok çalışması lazım ios 6 gibi stabil bir sistem varken nasıl böle bişi yaptığına inanamıyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.