Şimdi Ara

iOS 6.x untethered jailbreak çözümü: 'evasi0n', yayınlandı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
1.979
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Hayattaki birçok şeyi de Apple gibi belli formatlar dışına çıkılmasını yasaklasak ve bunu kısmen aşabilmek ve jailbreak gibi denk kavram koysak gerçek hayatta size ne derler? Yasadışı örf adet dışı...





    Yani Jailbreak haberi mi anlamıyorum... Apple bu tip haberlere artık ses çıkarmaz hatta gizliden dolaylı yardım bile edebilir malum satış artırma satmak asıl amaçtır.

  • Çok iyi bir haber, artık gönül rahatlığıyla ios 6 cihaz alınabilir.

  • jb sonuçta korsanlığa giden yolu açıyor.yada mesela programla halletceğiniz bir özelliği jb ile hallediyorsunuz buda program üreticisini etkiliyor.bu bakımdam bir üreticinin programını para vermeden kullanmakda üreticiye zarara vermez ancak genel olarak para kazanma yollarını etkiliyor.tabi bunun resmi ahlaki etiksel olarak çok yönlü düşünmek gerekir.sonuçta sanal bir ortamda neyin legal neyin illegal neyin etik neyin ahlaki olduğunu göstermek oldukca zor bişeydir.anasayfadaki bu haberden rahatsız olmadım ama jbnin illegal omadığını idda edenleri görünce gerçekten hiç samimi bulmuyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: vitor reis

    yazıklar olsun size sayın mavit bey
    bu tarz insanları illegal oluşumlara iten jailbreak çözümünü bir mattah bişeymiş gibi sitenizde yayınlıyorsunuz
    bu çirkin düzene ortak oluyorsunuz
    yakında apk da paylaşırsınız

    Jailbreak illegal bir oluşum değildir. Dünyaca tanınan neredeyse bütün Apple blogları bile emin olun jailbreak i haber olarak vermişlerdir.

    İyi forumlar.

    Ekleme: Sanırım siz JByi Android'deki APK paylaşımı gibi, ücretli uygulamaları ücretsiz olarak cihazımıza yüklemeye yarayan bir çözüm olduğunu düşünüyorsunuz. Google'dan arattığınız iki yanlış bilgi ile Forum'a âhkam kesmeniz hoş değil.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mebrar -- 5 Şubat 2013; 8:08:19 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: SystemApps

    jb sonuçta korsanlığa giden yolu açıyor.yada mesela programla halletceğiniz bir özelliği jb ile hallediyorsunuz buda program üreticisini etkiliyor.bu bakımdam bir üreticinin programını para vermeden kullanmakda üreticiye zarara vermez ancak genel olarak para kazanma yollarını etkiliyor.tabi bunun resmi ahlaki etiksel olarak çok yönlü düşünmek gerekir.sonuçta sanal bir ortamda neyin legal neyin illegal neyin etik neyin ahlaki olduğunu göstermek oldukca zor bişeydir.anasayfadaki bu haberden rahatsız olmadım ama jbnin illegal omadığını idda edenleri görünce gerçekten hiç samimi bulmuyorum.

    Jb olmadan da korsan çok rahatlıkla kullanılabiliyor ios cihazlarda. Korsan kullanan adamın jb beklemesine gerek yoktu zaten.
    Jb bir nevi cihazı tıpkı adı gibi apple hapisinden kurtarıyor yeni olanaklar sağlıyor. Örneğin androiddeki özgürlüğe tam yaklaşamasa da
    çeşitli dosya araçları, sistem özelleştirme ve bazı aygıtları cihaza bağlayabilme gibi eklentiler sunuyor. Itunes belasından kurtulmak için daha güzel alternatifler sunuyor.
    Ayrıca örneğin cydia'daki yazılımlardan biri ipad'inizi mouse ile kullanmanızı sağlayabiliyor. Olaya sadece korsan olarak bakmamak lazım kısacası orjinal kullanan yine kullansın tabi.
    Ben şahsi olarak orjinal kullanıma karşıyım orası ayrı.




  • Tıpkı organ nakli bekleyen hastalar gibiyiz.

    Resmen yarı ölü / yarı sakat cihazlarımıza organ nakli yapıyoruz jailbreakle. Ahh Apple ahh!!! Güzelim cihazı esir ediyorsun.

  • Jailbreak özgür yazılım geliştiricilerinin bizlere sağladığı güzel bir meyvedir, sağolsunlar. evasi0n öyle bir çözüm getirdi ki, iOS 6.0 dan en sona kadar versiyona sahip tüm "i" le başlayan cihazlarda çalışıyor, takdir etmek lazım. Jailbreak'in hiç bir sakıncası, korsanlığı yok, hatta forumda resimli anlatımı da yapılsa kimse de çıkıp bunu yapamazsınız, bu aykırıdır diyemez.

  • Dünyaca tanınan neredeyse bütün Apple bl ogları bile emin olun jailbreak i haber olarak vermişlerdir.

  • iOS6 çıktığından beri ancak %22 (sitenin yalancısıyım) güncelleme oranına ulaşmıştı, şimdi patlama olur. iOS6 update alabilen cihazlar arasında en az %80'e çıkar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xagdas -- 5 Şubat 2013; 9:26:32 >
  • Hadi gözünüz aydın.Şimdi tekrar iPhone alabilirim,alabilirsiniz.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: zhuce

    wow, tanrım. Bu eşsiz ve şaşırtıcı Android 4.1 telefon, su geçirmez kaçırmayın, insanları deli olun. kaçırmayın: http://baseurl.de/su

    ne diyon la değişik
  • Dünya genelinde Jb yapan ve korsan uygulama kullanmayanlarin oranı %10'u geçmez.
    Bu durumda bırakın da isteyen istediğini yapsın.
    Jb yapmak korsan uygulama kurmak değildir evet ama bir birimizi kandırmayalim jb korsana izin veren tek yazılım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ipsiz_uçurtma -- 5 Şubat 2013; 10:15:33 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Jailbreak'i ben bedava uygulama yüklemek için de yapıyorum ne yalan söyleyeyim. Bir sefer 99.99 dolarlık uygulamayı bedavaya indirdim. iAP Cracker ile de uygulama içi satın alımları bedavaya yapıyorum. Tweak ler de işime yarıyor tabi ki ama ben jailbreaki ister illegal olsun ister korsanlık olsun yine de yaparım. Asıl amacım ise uygulamaları ve uygulama içi satın alımları bedavaya getirmek. İllegal olsa da...

  • Installous dan destek çekildi yeni uygulama indirme aracımız appcake arkadaşlar onada vurgu yapalım :D

  • Evet sonunda über akıcı telefonlara widget ekleyebilecekler ahh ne guzel ne guzeeel o kadar para ver widget eklemek beleş oyun indirmek icin jailbreak bekle yapmasini ogren bozmadan yap cok iyi cok iyi bir baska sistemde duymustum ondada su var ekrana basili tutup widget ekle diyorsun ve ekliyor vay anasini sisteme bak :D

  • Her ne kadar iOS benim için fazla kapalı olsa da kullananlara hayırlı olsun demek isterim. Biraz da olsa rahat edersiniz.





    Ilk mesajdaki vatandaş da kendini aşmış. Ona bakılırsa android'in ağza bile alınmaması lazım. Malum apk kurmak için cihaza atmanız ve cihazın çalışması yeterli. Aldığımdan beri cihazım rootlu ve custom rom&kernel ile birlikte kullanıyorum. 4.8" ekran var 4x4 veya 4x5 simge koyulan menüler bana saçma geliyor. Cpu en ufak şeyde 1.4GHz'e çıkıp pili hortumluyor. Ses kısık ve basslar yetersiz, gereksiz uygulamalar var. Kullandığım uyhulamalar da marketten ücretsiz olarak indirilebilen uygulamalar. Tweak, mod rom ve özelleştirme için kullanıyorum. Millet de herkesi korsan uygulama kullanıyor sanıyor.

  • Activator gibi güzel bir uygulama çıkarsınlar yapmayalım bizde.

    Telefonun kendi içindeki uygulamayı kullan demeyin orada görünmesi bile beni rahatsız ediyor.
  • bende 4S 32gb cihazına hemen denedim ama stabil değil belli bi süre sonra hiiçbir uygulama çalışmamaya başladı sürekli takıldı ve kurtarma moduna geçti bende itunesle restore ettim jb siz devam ediyorum şimdi

  • nedense jailbreak yapanların belli bir bölümü ücretsiz uygulama indirmek için yapıyor halbuki jailbreak ile telefonunuza çok güzel özellikler katabiliyorsunuz bazılarının bunu bile bilmediğine eminim .
  • Zamanında android (S2) kullanırken telefonla çok uğraşıyordum o romu u yükle bu rom u dene ve bir süre sonra baktım sonu yok çok vaktim gidiyor, ben de tasarımını da beğendiğim için iphone 4s aldım. Şimdi rahatım. 700bin uygulamayı denemeye kalkmazsam onu yükle bunu dene çok vaktimi almıyor. Dün ipod u jb yaptım ve bir süre sonra farkettim ki bununlada çok uğraşıcam iphonu jb yapmadım ve ipodu da restore ettim. Jb yapmaya karar vermeden önce bazı yorumlarda "jb siz iphone 3310 gibidir", "jb siz iphone u kırar atarım" vb. yorumlar okudum. Yani o kadar da değil bence. Sistemin orjinalini bozunca ios un havası da bozuluyor, stabilitesi de azalıyor. Ben tercihimi jb siz iphone kullanmaktan yana kullandım. Kullananlara kolay gelsin diyorum :D.

  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.