Şimdi Ara

İOS 5 Güncelleme sonrası Sim Doğrulama Hatası!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.555
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar dün akşamdan beri ios5 i yükledikten sonra şebeke aramasında şebekeyi bulamıyor ve iphone etkinleştirilemiyor hatasını alıyorum. Her şeyi denedim problemi çözemedim.Lütfen bu hatayla karşılaşıp sorunu çözenler varsa yardım edebilir mi?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b1rbaglamroka -- 14 Ekim 2011; 5:14:27 >



  • aynı sorun bende de oldu cevap aradım kimse ilgilenmedi sunucu dolu tekrar deneyin dedi daha sonra eski sürüme 4.3.3 e dondum yine olmadı bu dediğim gm yeni çıktığında yapmıştım en son 4.3.5 dondum yine yok tlf garantisinin bitmesine 2 ay kalmıştı mecbur servise verdim servis 5 gün sonra cihaz geldi diye mesaj attı cihazı alabilirsiniz diye gittigimde yeni cihaz vermiştiler çok sevindim tabi senin durum ne bilmiyorum ama tamir belgesine cihaz sim kartı gormuyor swap yapıldı yazıyor
  • Bende bugün Genpa'ya götürdüm cihazı.Teknik servis elemanıyla görüşüp sorunu kendim anlatmak istedim.Ama görüştürmediler cihaza bakıp 2 saat içinde verelim dediler. Bende cihazı açmayacaksanız olur dedim. Cihazı açmak durumunda kalabiliriz cevabını alınca vermekten vazgeçtim. Ama kendimde halledemiyorum.Dün akşam ios 5 i yükledikten sonra başladı problem ve hala aynı. Sürüm düşürmeyide beceremedim.Eğer senin kadar şanslı olacaksam veririm tabiiki de.Sen hiç bir şekilde çözemedin sorunu değil mi? Sürüm yükseltince mi oldu? Birde telefonun garantisi hangi firmadan ve hangi modeli kullanıyorsun?
  • 4.3.3 den ios5 gm geçiş yaparken oldu
    3gs genpa

    ekran goruntusu aynıydı bende de

    genpadan verilen yeni cihaz 3gs 4.1 olarak geldi ios 5i sorunsuz şekilde 3 ,4 kez kurdum



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coskunresul -- 13 Ekim 2011; 21:49:33 >
  • Aynı sorun bendede oldu biraz bekleyince operatorunuzun servis güncellemesi var dedi kendi kendine onu kurdu düzeldi bikerede restore yaptıktan sonra iTunes açık sekilde birkaç dakika bağlı kalsın telefon sabır :)
  • bende de bi 5 dk sonra algıladı turkcelli. sizin cihaz simkilitli olmasın?
  • Yok kardeş sim kilitli değil.Genpa garantili zaten vericem yarın servise ;)
  • Aynı sorun bende de oluyor ancak iOS 5 ten oncede aynı sorun oluyordu. Durup dururken hat gidiyor, iTunes işareti çıkıyor, bilgisayardan restore (dfu modda) edip o sekilde hallediyorum. Sırf bu beklenmedik anlarda "iTunes dan restore edin" hatası yüzünden ucuz bir Nokia aldım. Donanımsal bir arıza olduğunu düşünüyorum ama servise anlatamazsın restore edip geri verirler. Bu arada restore edin hatası çıktığında telefonun imei numarasını gösteren alanda imei numarası boş olarak çıkıyor. Home tuşuda arizali. Böyle bozuk bozuk kullanıyorum.:(
  • Operatör güncellemesi gelmiyor bende ya bekliyorum bekliyorum. carrier update yapan arkadaş acaba operatör sürümü ne oldu sende 11,1 mi ?
  • bende de aynı sorun var. iphone 4 u ios 5 e yukselttım ve ilk basta hata vermıyor ama bırkac saat sonra sebekeyı bulamıyor.

    problemı cozen var mı acaba?
  • arkadaşlar bu şebeke sorununu çözen oldumu ?bendeki cihaz 3gs aynı problemi bende yasıyorum .cihazı ikinci el aldım imei kontrol ediyorum ithalat yoluyla diyor yani sim kilitli değil hiç bir sekilde şebeke görünmüyor .birde sebeke devamlı aradıgındanmıdır acaba cihazın sarjı cok sinir bozucu derecede düşüyor resmne yüzdeler 5 5 düşüyor yani :S
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.