Şimdi Ara

iOS 5 (Ana Konu) Yenilikler ve Sorunlar İçin İlk Mesajı Okuyunuz! Güncellenecek! (133. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.899
Cevap
3
Favori
109.416
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 131132133134135
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Chuckly


    quote:

    Orijinalden alıntı: sezersunar

    quote:

    Orijinalden alıntı: Chuckly


    quote:

    Orijinalden alıntı: triposi

    quote:

    Orijinalden alıntı: nsagency

    Arka planda calisan uygulamalari ios 5 ile tek dokunusla kapatabilecek miyiz?

    Assistive touch özelliği ille kapatabiliyoruz.

    Ben onu çozemedim.Hareketler ozelliginin ne ise yaradigini anlayamadim

    Hareketlerde hangi seçeneği seçerseniz tek parmagınız o kadar parmak yerine geçiyor. mesela 4 parmak seçtiniz tek parmağınızı ekrana dokundurduğunuzda cihaz 4 parmak olarak algılıyor.

    Engelli vatandaslar icin yapilmis sanirim.Aydinlattigin icin tesekkurler 2 gundur merak ediyorum

    Bu özelliği söyleyen oldu mu bilmiyorum ama artık (ipad'de) açık uygulamalar arasında geçiş yapmak için home tuşuna basıp, alttan seçmek zorunda değiliz. Açık uygulamayı dört parmağımızla sağa ya da sola sürüklediğimizde, sırayla diğer açık uygulamalar geliyor ekrana.




  • Şu anda Safari ve iclouds Denetim masası olarak iki güncelleme yayımlandı. İçeriğine henüz bakmadım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sarpes

    quote:

    Orijinalden alıntı: shift35

    Flash playerini telefondan yabanci dizi izlemek falan icin istiyorum birtek birisi iphone icin dizi sitesi yapsa ne iyi

    diziTV uygulaması var?

    hocam puffin browser ile flash calıstırabılırsın
  • arkadaslar bu itunes a uyuz oldum deli ediyor beni iş yerimde taktıgım zaman orda müzikleri elle yönet deaktif oluyor tekrar aktif yapıyorum bu sefer evdeki tekrar ertesi gün gittiğimde orda yaptıgım elle yönet evde yaptıgım zaman yine de aktif oluyor nedir bu sorun sizce ?
  • prizden baglayınca wifi eşzamanlama neden çalışmıyor, pc den baglayınca sorun yok
  • ben prize bile takmıyorum
  • Mesaj gelince bazen ard arda 2 kez zil sesi çalıyor.Sizde de var mı bu durum?
  • uzun süre sessizde bıraktıktan sonra sesli ye aldım ve , ses seviyesi çok yusekte iken çok az sesi çıkmaktadır, ama arama gelip konuşma yaptıktan sonra , tlfda aşırı derecede ses yüksekliği yaşadım nerde hoparlör patlıycak zannediyorum , bunu ses seviye sıkıntısı yaşayan var mı
  • Arkadaşlar, az önce cihazı güncelledim, cihazdaki tüm kişiler ne notlar kayboldu bunları nasıl tektat yükleyebilirim? cihazım iphone 4
  • set as new i phone demeyecektin en son...alttaki seçenekte restore from old iphone tikini işaretleyecektin.
  • zil seslerini senkronize etmelisin.
  • Arkadaşlar bir sorum olacak Facetime nereden etkinleştiriliyor ? Ben hiçbiyerde Facetime'ı göremiyorum.
  • evet dediğiniz gibi yeni bir iphon yaratı işaretlemiştim, şu an yapacak bie şey yok mu? önceki yedeklemelerden bulunabilir mi acaba?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: atlas46

    evet dediğiniz gibi yeni bir iphon yaratı işaretlemiştim, şu an yapacak bie şey yok mu? önceki yedeklemelerden bulunabilir mi acaba?

    Set as new iphone işaretlediğinde önceki yedeklemeleri sildiğini düşünüyorum ama araştırmak gerek.Kesin bir cevap veremiyorum üzgünüm.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: KİssER

    quote:

    Orijinalden alıntı: atlas46

    evet dediğiniz gibi yeni bir iphon yaratı işaretlemiştim, şu an yapacak bie şey yok mu? önceki yedeklemelerden bulunabilir mi acaba?

    Set as new iphone işaretlediğinde önceki yedeklemeleri sildiğini düşünüyorum ama araştırmak gerek.Kesin bir cevap veremiyorum üzgünüm.

    Cevap için teşekkürler, umarım bu konuda deneyimi olan vardır
  • quote:

    Orijinalden alıntı: atlas46

    Arkadaşlar, az önce cihazı güncelledim, cihazdaki tüm kişiler ne notlar kayboldu bunları nasıl tektat yükleyebilirim? cihazım iphone 4

    itunes içinde soldaki devices bölümünde bulunan iphone adına sag tıkla(ali's,mert's tarzı bırseydır)restore from backup de..bu bıldıgın restore değil set up as a new iphone dan sonra verilerini yüklemeni saglar..umarım guncellemeden once backup almışsındır...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: littlesparrow

    ben prize bile takmıyorum

    yani ?
    o sekilde mi calisiyor sarjda olmadan
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Hakan.Turan


    quote:

    Orijinalden alıntı: littlesparrow

    ben prize bile takmıyorum

    yani ?
    o sekilde mi calisiyor sarjda olmadan

    wifi sync'dan bahsediyorsanız prize yada usbye bağlamaya gerek yok arkadaşın söylediği gibi wifi açık olsun itunes otomatik görüyor cihazı ve sync edebiliyorsunuz.
  • sonunda hiç sorun yaşamadan (tüm rehber yerinde, uygulamalar tam, takvim yerinde ;) ios5'e yükseldim. itunes wifi-sync de problemsiz. hatta ios4.3.3'de tutukluk yapan titreşim şimdi hiç problemsiz çalışıyor. hatta özel titreşim bile yaptım...

    şanslı mıyım neyim :D (nazar değmesin amannn)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ergo93

    quote:

    Orijinalden alıntı: mbs1905

    Arkadaşlar, ben JB beklediğim için henüz yeni yazılıma geçmedim. Yarın ios 5 çıkalı bir hafta olucak. Benim ricam ios 5 yükleyen arkadaşların bu bir haftalık süreçte edindiği izlenimler nelerdir? Yani memnunlarmıdır veya memnun olmadıkları konular nelerdir? En çok hangi yeni gelen özelliği sevdiler ve kullanıyorlar? Hiç paylaşılmayan gizli özellikler keşfettiler mi? Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

    Pil kullanımı çok daha iyi iphone 4 kullanıyorum 4.3.5 varken akşamdan sabaha uykudayken %5 giderdi şimdi %1 bile gitmiyor. Her sabah okula müzik dinleyerek gidiyorum 1 saat aralıksız müzik sadece %3 gidiyor 3g ve edge açıkken 4.3.5 e göre pil performansı daha iyi aynıları wi-fi içinde gerçerli. Notification center güzel olmuş tek sorun fruit ninja oynarken yukarıdan aşağı doğru kesince ufak bir şey aşağıya kayıyor aynı yerden ikinci kez keserseniz notification center açılıyor. Kamerada ki focu ve çizgiler gayet iyi durumda eskisine göre çok çok iyi ve çizgiler çok işe yarıyor. Safari performansı benim için ideal eskiside yeterince iyiydi zaten sadece reader özelliği nasıl kullanılıyor çözemedim bir türlü. iMessage aynı whatsapp tek farkı ayarlardan aktive ediyorsunuz ve iphone otomatik oalrak mesaj göndereceğiniz kişide ios5 varsa imessage (isteğe bağlı) ile yada sms yolu ile gönderiyor. Son olarak Reminders denilen program çok işime yaradı eskiden ders programını notlara kaydediyordum açıp sürekli bakıyordum şimdi kendisi hatırlatıyor. TEK EKSİĞİ SIRI NEDEN BİZDE SIRI' Yİ KULLANAMIYORUZ ANLAMIYORUM. Bir umut ilerki ios güncellemelerinde gelir bizede.

    Sorunuzun cevabını kendi dü$üncemle cevaplamak istiyorum...

    Iphone 4 ve 4s arasında A5 işlemci ve kamerası dı$ında pek fazla bir fark yok. Dolayısı ile Apple Iphone 4s'e asıl ilgiyi Siri ile çekmek istiyor. Bundan dolayı benim tahminim Apple tarafından resmi olarak Iphone 4'lere bir Siri güncellemesi gelmicektir... Bir hacker Siri'yi iphone 4'e entegre etmeyi ba$armı$ ama videosunu izledim telefon inanılmaz kasıyodu, çin malı iphonlardan farkı yoktu neredeyse. Yinede Apple tarafından resmi olarak Siri'nin iphone 4 için optimize edilmiceğine inansamda ilerde kesin birileri bu i$i yapıcaktır. Ama ne kadar sağlıklı çalışır orası bilinmez.


    EDİT: Bu yazıyı paylaştıktan sonra biraz youtube'de arastırma yaptım. Siri yuklu olan bir Iphone 4'e GPU driver yukleyerek telefonun hızını normale getirmi$ler ancak sayfada verilen bilgiye göre Apple Iphone 4'lerdeki Siri'lerin sunucu baglantısını onaylamıyomu$. Yani benim anladığım telefonu yönetmek için Siri'yi kullanabiliyosunuz ama i$ Siri'nin internetten bilgi almasına gelirse malesefki Apple tarafından engelleniyorsunuz. Buradan habere ve videolara bakabilirsiniz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi proxsima -- 19 Ekim 2011; 5:59:57 >




  • 
Sayfa: önceki 131132133134135
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.