Şimdi Ara

İos 5.0 batarya sorunu iyilestirmek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.077
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaslar su anda 5.0 iphone 4 simlock cihaz kullaniyorum batarya ikinci gunum ve su anda yazarken halen yuzde 42 var. Yaptigim islemleri sizlere yazmak istedim,

    İlk ciktigi gun arkadasimda 5.o restore dosyasini arkadasimin bilgisayarindan shift restore ile itunesten kurduk.redsnow jailbreak ve just boot yaptik fakat benim cihazim semi tethered oldu.Batarya hizlica bitiyordu. Apple ambleminde kaliyordu. Daha sinra eve gelince 5.0.1 beta 2 sanirim onu kurdum ve itunesten kayit alamadigi icin acamadim hacktivation denemedim. Sansa i tunesten dfu moda almak isterken fazla basili tutuum ve restore mode gecti itunes isareti geldi ve itunes ekrarninda restore yeri acildi bende yeniden 5.o restoreyi kurdum hata vermeden kurdu sonra redsnowda jailbreak yaparken 5.0.1 betasini sectim select ips yazan alanda ayarlandi ve jailbreak yaptim ve sonrada justboot ettim simdi cihazim sadece tethered ve batarya sorunu yasamiyorum su anda bunlari yelden yazdim ve batarya 41 arkadaslar.

    Yaptiklarim bunlar yakinda untethered cikcak heyecan ile bekliyoruz...

    Kolay gelsin arkadaslar...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZaGoRSTYLe -- 13 Kasım 2011; 12:33:44 >







  • Telefonu hiç kullanmazsan 10 günde gider ama direk internet oyun vs kullandıgında her akşam yada sabah düzenli şarj etmen gerek.
  • Evet ama su anda 4.3.3 kullandigim gibi kullaniyorum.internet mesaj ve telefon gorusmesi... Kullandigim halde cok iyi durumda pil durumu..
  • İyimis ama baya kullaniyosun sanirim cihazi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ZaGoRSTYLe

    İyimis ama baya kullaniyosun sanirim cihazi.

    evet kullanıyorum. fakat sadece wifi açık kullandım. 3g yi hiç açmadım.
  • Ben devamli 3g kullandim buna ragmen cok iyi sonuc var 5.0 surumde.
  • İos 5.0.1 iphone 4s pil durumu 3. Saat kullanim suresi 1gun 11 saat bekleme suresi %51 pil durumu super olmus 5.0 iken 14 saatde % 24 kaliyordu iyilesmis
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.