Şimdi Ara

ios 5.0.1 den ios 5.0 a dönmek için ne yapabilirim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
619
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • ios 5.0.1, batarya sorununu çözmek için çıktı demişlerdi ama ben batarya sorunum olmamasına rağmen 5.0.1 i yükledim. Yükledikten sonra telefonun bataryası 1 gün bile gitmez oldu. Çok pişman oldum. itunes'tan yüklemiştim ve jb yapmamıştım. shift + restore ile restore etmeyi denedim ancak hata verdi. yardımcı olun lütfen..



  • Sorununuzu anlıyorum fakat 5.0.1 den 5.0 a inmek için tek yok jaılbreak yapmaktır. Benim size tavsiyem biraz bekleyin zaten 5.0.2 sürümü elbet çıkacak.

    Not: Eğer telefonunuz simkilitsiz(simfree) ise kesinlikle jaılbereak yapmayın. Jaılbreak yaptığınız taktirde apple tarafından kesinlikle garanti kapsamından çıkacaktır ve telefona bulaşacak virüs leri apple kesinlikle korumaz.

    Umarım yardımcı olabilmişimdir
  • 5.0 da shsh kaydı alabilen pek olmadı, bir kaç kişi var aldığını söyleyen ama ben denedim olmadı. shsh kaydı olmadan sürüm düşürmeniz imkansız. 5.0 untethered jailbreak çıkacak gibi değil bence sırf jb için düşürmek istiyorsanız.. 5.0.1 için shsh kaydınızı alın, 5.0.2 nin gelmesi yakındır, o sürümle batarya problemi ortadan kalkabilir.
  • benim telefonum sim free ama yurtdışından alınmış. ben zaten aldığımda 4.3.3 yüklü ve jb vardı telefonda. benim için şarjı 1gün bile dayanmayan iphone hiçbir şeydir. keyif alamıyorum kullanmaktan, şarjı bitecek diye istediğimi tam olarak yapamıyorum. ben sadece eski şarj süreme kavuşabilmek için downgrade yapmayı istiyorum. 5.0.1 zaten şarj sorununu halletmek için çıkarılmış bir sürüm değil miydi? ben de bunu anlayamadım. son pişmanlık fayda etmez tabi..
  • O zaman size şöyle söyleyeyim malesef imkansız!!!
  • Normal yollarla geri dönüş yoktur.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: li10

    5.0 da shsh kaydı alabilen pek olmadı, bir kaç kişi var aldığını söyleyen ama ben denedim olmadı. shsh kaydı olmadan sürüm düşürmeniz imkansız. 5.0 untethered jailbreak çıkacak gibi değil bence sırf jb için düşürmek istiyorsanız.. 5.0.1 için shsh kaydınızı alın, 5.0.2 nin gelmesi yakındır, o sürümle batarya problemi ortadan kalkabilir.

    Ben de kayit almistim. :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.