Şimdi Ara

iOS 16 ile birlikte iPhone daha kişisel bir cihaza dönüşüyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
835
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • iOS 16 ile birlikte iPhone daha kişisel bir cihaza dönüşüyor



    Her ne kadar kağıt üstünde iOS 16, mevcut iOS 15’ten sonra gelen sıradan bir işletim sistemi güncellemesi olarak görünse de esasında Apple’ın iOS 14 ile başlattığı işi bitirdiği sürüm olarak kayıtlara geçiyor. Apple’ın iPhone’unuzu daha kişisel hale getirdiği iOS 16 önemli bir dönüşümün parçası konumunda.



    iOS 14 ile yenilenen wiedget’lar son derece özelleştirilebilir halleriyle kullanıcılar tarafından hayli beğenilmiş ve o dönemde iPhone ana ekran görüntülerinin paylaşılmasıyla viral hale dönüşmüştü. iOS 15 ile ise Odak modu sayesinde ihtiyaca yönelik özelleştirmeler sağlanmıştı. Şimdi ise iOS 16 sürümüyle birlikte Apple, kilit ekranını yeniden tasarlıyor ve daha fazla kişiselleştirme imkanı sunuyor.



    Ayrıca Bkz.iOS 16 çıktı! İşte yeni özellikler ve güncelleme alan telefonlar



    iOS 16 daha fazla özelleştirme getiriyor



    iOS 16 ile birlikte iPhone daha kişisel bir cihaza dönüşüyor



    Elbette bu kişiselleştirme seçenekleri Android kullanıcıları için sıradan görünebilir fakat iPhone ve kullanıcıları için bunlar oldukça önemli. iOS 16 sürümü duvar kağıdı ve kilit ekranı için daha fazla özellik sunmaya başlıyor. Artık seçtiğiniz fotoğrafta nesnenin veya yüzün ön plana çıkması için bir derinlik efekti yer alıyor. Ayrıca seçtiğiniz fotoğrafta farklı renk efektleri uygulamanız da mümkün kılınıyor. Farklı widget’lar ekleyebildiğiniz kilit ekranına isterseniz günlük, saatlik veya dokunduğunuzda yenilenen fotoğraflar da ekleyebilirsiniz.



    iOS 16 ile birlikte iPhone daha kişisel bir cihaza dönüşüyor



    Ayrıca iki adet dinamik hava durumu tabanlı duvar kağıdı sisteme entegre edilmiş. Özellikle astronomi tabanlı duvar kağıdı dikkat çekici. Dünya gezegenine yakınlaştırılmış bir görünüm sunan bu duvar kağıdı ayrıca telefon kilidini açtığınızda mevcut konumunuza doğru yakınlaştırılıyor.



    iOS 16 ile birlikte iPhone daha kişisel bir cihaza dönüşüyor



    Bununla birlikte biden fazla kilit ekranı kaydedebilir ve gerektiğinde kullanabilirsiniz. Bunun avantajı ise şu: Eğer işteyseniz, iş odaklı widget’larla daha az kişiselleştirilmiş bir kilit ekranı seçebilir veya tüm bildirimleri kapatan bir “rahatsız etme” odağı oluşturabilir ve daha az gözü yoran duvar kağıtları seçebilirsiniz.



    iOS 16 güncellemesi nasıl yüklenir?



    iOS 16 ile gelen yenilikler elbette bununla sınırlı değil. İşletim sistemine irili ufaklı birçok iyileştirme ve yenilikler eklenmiş durumda. Eğer uyumlu bir cihazınız varsa güncellemeye yüklemek için Ayarlar > Genel > Yazılım Güncelleme menüsünü takip etmeniz yeterli.




    Kaynak:https://techcrunch.com/2022/09/12/ios-16-turns-your-iphone-into-a-more-personal-device/







  • Androidin ilk çıktığından beri yaptığını Apple anca 2022 de yaptı. Bu arada IOS kullananlara lafım yok ben de ipad kullanıyorum linçlemeyin hemen. Ben sözüm bunu bile reklam gibi yapan Apple'a.

  • 2008'den beri Android'de olan özellikler...

    Yanlış mıyım?

  • İphone'un tek alınabilir yanı yazılım olarak iyi işler çıkartması. Uygulamalar stabil ve düzgün çalışıyor. Buna çoğu kişinin katılacağını düşünüyorum. Ama android kullanıcıları tarafından tüketilmiş, eskitilmiş ve neredeyse unutulacak yerlerine yenileri gelen eski teknolojilerinin iphone'a seneler sonra gelmesi ve bu gelen özelliklerin sanki iphone'nun kendi icat etmiş gibi öyle ballandıra ballandıra lanse etmesi çok komik bir durum.

    İphone'un zaten stabil bir yazılım sunması telefon çeşitliliğinin az olması, arayüzün sadece apple cihazlara özel olması ve bir çok özelliğe doğrudan müdahele edilememesi yüzünden. Özelleştirme yapılamaması en büyük etken sanırım.


    Herkes stabil bir yazılım aramıyor. Şahsen en yeni teknolojileri zamanında kullanmayı çok seviyorum. Bir çoğuna şu zamanda ulaşamasak da İphone ile bu teknolojilere ulaşmak daha da zor.





  • hayırlı olsun iphonculara :D

  • İOS 20 de tema desteği geliyormuşş görün siz o zaman devrim nasıl olur :))

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yenilikler bile eskisi gibi degil, yeteri kadar cesur degil kucuk yamalar gibi. bildirimler asagiya alinmis orada hala flash ve kamera duruyot ve ozellestirilmiyor. Kucuk kucuk degisiklikler hep… pil yüzdesini ana guncellemeye vermisler yenilik diye sunuyorlar komik..

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • bunda reklam yapılacak bırsey yok aslında

  • hayırlı olsun bizeee :d

  • admin 4 sene öncenin haberini yeni mi giriyorsun

  • Sırf yazı için haber uyduruyorsunuz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Xloud X kullanıcısına yanıt
    Android te dinamik ada centigine geciyormus , sen ozaman gör cümbüsü.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Çok kisisel canim.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Ulan bari simgeleri değiştirseydiniz. İos7 den beri aynı arayüz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar selamlar. Astronomi dünya duvar kağıdı ayarlarken, konum uyarısını yanlışlıkla izin vermeye bastım. Duvar kağıdında tekrar konumu nasıl halledebilirim?

  • ayarlar- gizlilik- konum servisleri -astronomi, kullanırken olarak ayarlayın.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.