Şimdi Ara

iOS 12 [ANA KONU] - iOS 12.4.1 Final Sürümü (392. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.265
Cevap
65
Favori
705.024
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 390391392393394
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 12.4 yüklü İPhone 7 cihazım bugün ilk defa söylenilen reset atma sorunuyla karşılaştı ayrıca 12.4 güncellemesini yüklediğimden beri her ne kadar pil performansı artsa bile ısınma ve WiFi kopma sorunu yaşıyorum bu durumda daha önceden indirdiğim 12.3.1 sürümünü mü yoksa 13 Beta 6 sürümünü mü yüklemek daha mantıklı olur ? Restore edilerek yüklenecektir.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: RdvnKrca

    12.4 yüklü İPhone 7 cihazım bugün ilk defa söylenilen reset atma sorunuyla karşılaştı ayrıca 12.4 güncellemesini yüklediğimden beri her ne kadar pil performansı artsa bile ısınma ve WiFi kopma sorunu yaşıyorum bu durumda daha önceden indirdiğim 12.3.1 sürümünü mü yoksa 13 Beta 6 sürümünü mü yüklemek daha mantıklı olur ? Restore edilerek yüklenecektir.
    ios 12.3.1 sürümünü yeniden yükleyemezsiniz şuan imzası kapalı durumda cihazınız daha önce onarım gördü mü acaba
  • 7plus son sürümde telefonum bir kaç gündür kutudan çıkan şarj aletini takınca orijinal değil uyarısı verip şarj etmiyor neden acaba? 2 senedir kullanırım hiç böyle sorun yaratmadı ilginç.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • h.yasin H kullanıcısına yanıt
    Hayır hocam 6 aylık telefon 12.3.1 sürümünü imzası kapanmadan indirmem herhangi bir olanak sağlamıyor sanırım imza kapalıysa inmiş olsa bile yükleyemiyoruz doğru mu ?

    Ayrıca iOS 13 Beta 6 yükledim telefona şarj durumu berbat elbette ilk birkaç gün böyledir fakat stabil değil ilginç bir şekilde WiFi kopma problemi yok kendi kendine başlatma durumu hâlâ var sistem komple elma logosunu göstermese de siyah ekranda dönen bir yuvarlak simgesi görüyorsunuz 3 saniyeliğine sonrasında telefon ilk acilmiş gibi parolanızı soruyor.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Şu yorumlarda ki sorunları yaşamamak için ve arayüzünü akıcılığını yazılımsal estetiğini sevdiğim için iPhone oldam bu yorumları görünce veya yaşayınca insanın bütün şevki sevgisi kaçıyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • RdvnKrca kullanıcısına yanıt
    evet doğru en azından ben öyle biliyorum daha önce bende 12.3.1 sürümünü indirdim yüklemeye kalktığımda doğrulanamadı hatası gibi bir şey verdi internet bağlantısını kesip denedim bu sefer internet bağlantısı olmadığında olan hata kodunu verdi kısacası imza kalktıysa alt sürüme dosyan olsa bile dönemiyorsunuz.https://ipsw.me/ buradan imza durumlarına bakabilirsiniz veya eski bir sürümü indirebilirsiniz

    ios 13 beta içinde diyecek bir şey bulamıyorum gül gibi telefonumu yere fırlatıp boşu boşuna ekranını kırmış mı oldum şimdi ben tuhaf olan şu neden bazı kullanıcılar resetleme olayıyla karşılaşıyorda bazıları karşılaşmıyor telefon ekranı kırıldıktan sonra cihaz 3 gündür açık eskiden sık sık kendini yeniden başlatan cihaz 3 gündür tıkır tıkır çalışıyor yarın ekran taktıracağım deneyeceğim bi bakalım




  • h.yasin H kullanıcısına yanıt
    Geçmiş olsun hocam bende 12.4 güncellemesini yükledikten sonra ilk defa dün böyle bir sorunla karşılaştım yoksa hiçbir sorunum yoktu neden bu şekilde olduğu konusunda hiçbir fikrim yok açıkcası fakat kesinlikle 12.4.1 gibi bir sürüm yayınlanması gerekiyor Isınma , WiFi kopması , Reset sorunları bayağı tat kaçırıyor.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • iPhone se var hem eşimde hemde bende herhangi bir resetleme ya da başka bi sorun yok iOS 12.4

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Linkden guncellemeyi iptal edin gitsin
    https://www.jailbreaktr.me/special/

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 9 aylık yurtdışı XS Max cihazım iOS 12.4 e geçtikten 1.5 hafta sonra yani bugün kendilinden başlatma sorununu yaşadı. Analiz verilerine baktığımda panic-full hatasıyla karşılaştım. Bu bir donanımsal hata raporu. Yeniden başlatma sorunu yaşayanlar Analiz verilerine baktıklarında panic hatasıyla karşılaşıyorlar mı? Bu cihazı nasıl bir işleme sokabilirim? Daha önce yurtdışı cihazı için servis tecrübesi yaşamış olan arkadaşlar bilgilendirirse sevinirim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xanberk -- 19 Ağustos 2019; 23:12:16 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 12.4 İçin JB çıktı bu konuda bilgili olan hocalarımdan birisi varsa bazı sorularım olacak rica etsem yardımcı olabilirler mi ?
  • xanberk kullanıcısına yanıt
    Kendi adıma konuşmak gerekirse ilk 12.4 sürümünü temiz bir şekilde yüklemiştim ve ilk yeniden başlatma sorununda analiz kısmına bakmak aklıma gelmedi sonrasında iOS 13 Beta 6 ve sonrasında iki defa temiz olacak şekilde 12.4 yükledim temizden kastım restore ederek yaklaşık 1 hafta olacak bir yeniden başlatma sorunu ile karşılaşmadım telefonunuzun imeisi kayıtlı ise Apple servisleri ile görüşün Akasya yada Zorlu Center ile değilde daha ufak servisler ile görüşün onlar elbette bir çözüm yolu göstereceklerdir.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • RdvnKrca kullanıcısına yanıt
    Ne yazıkki donanımsal bir problem olduğunu düşünüyorum. Bunca zaman olmayan bir sıkıntı 2 gün içinde 3 kere tekrar etti ve donanımsal hata habercisi olan panic-full raporu verdi. Önceki sayfada veya başka bir konuda sanki yurtdışı cihazını değiştirmiş olan bir kullanıcı vardı. Şimdi bulamadım eğer mesajımı görürse beni bilgilendirmesini rica ederim.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • xanberk kullanıcısına yanıt
    Apple TR içerisindeki servis algısını değiştirdi artık eskisi gibi sıfır cihaz vermiyorlar yurtdışı ürünlerine karşı tutumlarıda oldukça sert umarım cihazınızı değiştirirler geçmiş olsun.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • RdvnKrca kullanıcısına yanıt
    Cihazım avrupa A2101 ve iki imeiside kayıtlı durumda. Yarın bilgi edinmeye çalışacağım.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • NexusElite kullanıcısına yanıt
    Ben de merak ediyorum bi cesaret girsem mi bilemedim android gibi karıştırıp dururum heralde girsem.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mhmmt4991 -- 20 Ağustos 2019; 0:4:22 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Mhmmt4991 kullanıcısına yanıt
    6s kullanıyorum 12.4 JB şu anda A12 işlemciler hariç sorun yok.

    Xarold sinful ve pulanderes repolarına ulaşamıyorum kapandı mı bilgisi olan var mı ?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Skayn kullanıcısına yanıt
    Evet öyleymiş Türkçe haber siteleri birbirinden kopyala yapıştır yapınca birinin yaptığı hatayı digerleri de yapmış:D

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: xanberk

    9 aylık yurtdışı XS Max cihazım iOS 12.4 e geçtikten 1.5 hafta sonra yani bugün kendilinden başlatma sorununu yaşadı. Analiz verilerine baktığımda panic-full hatasıyla karşılaştım. Bu bir donanımsal hata raporu. Yeniden başlatma sorunu yaşayanlar Analiz verilerine baktıklarında panic hatasıyla karşılaşıyorlar mı? Bu cihazı nasıl bir işleme sokabilirim? Daha önce yurtdışı cihazı için servis tecrübesi yaşamış olan arkadaşlar bilgilendirirse sevinirim.
    Cevremde 12.4 kullanan bir kac kisiden daha ornegin 6S ile de restart sorunu yasadiklarini ogrendim. Gunde 1 kere veya bir kac gunde 1 kere restart etmesini cok dert etmedim bastan. Ama son zamanlarda restart ederken uzun sure elma logosunda kalip siyah ekranda kalmasi ve acilmamasi buyuk sorun. Yani telefon masada duruyorken restart edip kapaniyor daha sonrasinda acilmiyor. Ancak ben farkedersem soft reset atarak ancak tekrar aciliyordu. En son olarak yurtdisinda ucaga binmek icin beklerken 1 saat hic soft reset le bile acilmayinca artik servise gonderdim. Sonucu bekliyorum, tahminim bir sey bulamayacaklar, cunku sifirlayarak yolladim degisim olabilir diye loglar da siliniyormu bilmiyorum. Ilk acildigi sirada yapmazsa buyuk ihtimal aynen geri alacagim. O yuzden cok da umudum yok eger Apple 12.4.x cikarir da change log da restart issue dan bahsetmedigi surece.
    Diger konu neden bu kadar kisa surede 12.3 un imzalarinin kapandigi konusu, telefonu geri dondurup de deneme sansim olamadi.
    Benden baskalari da ve baska modellerde de yasayinca ben artik sorunun 12.4 olduguna inaniyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • piratefree P kullanıcısına yanıt
    Yalnız eğer sorun 12.4 ise resmen donanımı bozan bir hata var. Ben donanım hatası olan panic-full yedim. 9 aydır sorunsuz çalışan telefonum bozuldu ve şuan yurtdışı kayıtlı olduğu için nasıl bir prosedür işliyor yarın öğrenmeye çalışacağım.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 390391392393394
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.