Şimdi Ara

İnventus'tan aldığım anakart defolu geldi sonrasında , Asus rma'ya birşey yollaycaklar okusunlar. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
1.809
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Veysigz kullanıcısına yanıt

    Zaten ilk başta servise yollmadılar hemen vidayı söküp ki kolay sökülecek bir vidda değildi 4-5 pc ciye de gösterdim hatta bu sökülmez anakartı eritmerk lazım gibi şeyler dediler garantisi varsa yolla dediler hatta sıfır anakartın bana gelişine bakın daha kötüsü bunu benim yaptığımın söylenip ısrar edilmesi tavsiyem açarken yanınızda birisi olsun hatta viddyoya filan çekin yani ne diyeyim ilk kez başıma geldi böyle birşey.Valla asus a defalarca mail attım rma sına yolladıktan sonra oralı olmadılar hala servise yollayın diyolar servisin kutumu almaya gelmesi 2 hafta sürdü yaklaşık 2-3 gün serviste bulamamışlar 10 kere yollasam ne olacak ben 5 dakkada buluyom onlar bulamıyo,işin kötüsü bir de imnventus kutusuna koydum üzerine köpüklü örtü vs hem onunla yollamamış servis sadece kendi kutusuyla geri yollamış hemde anakartın antistatik poşeti eksik ayrıca cpu arkasınddaki bacplate e de kağıt yapıştırıp sökmüler bit kısmı kalmış bunları da yazdım adamlar eksik varsa foto çekseydiniz diye yanıt attılar aman diyim siz fotosunu çekin herşeyin yollamadan eksik gelirse benim gibi kalırsınız şimdi ben bunlara güvenip daha nasıl yollayım anakartı belki bi dahakine kart da komple yok olacak.





  • Vida bu şekilde gelmişti ben bu hale nasıl getirebilirim tornacı uğraşsa anca bu hale zor getirir.


    İnventus'tan aldığım anakart defolu geldi sonrasında , Asus rma'ya birşey yollaycaklar okusunlar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi redoracle -- 18 Haziran 2022; 16:51:49 >
  • Arkadaşlar bugün bilir kişi beni aradı tüm sistemi hatta monitörü getir dedi bende sadece anakartı getireyim bütün sistem ne alaka diye direttim.


    Bi yandan da şüphelendim gerçekten anakart veya başka bir parça için bilirkişi sizi arayıp getir diyor mu emin olayım dedim,monitör ne alak bir de yani sadece anakatta problem var zaten diğer yeni aldığım anakrtta bir problem yok hatta psudan şüphelendiğim için sıfır psu da aldım onunla da denedim gene anakart usb den güç kesiyodu.


    Bir de adam bende bazı parçalar yok dedi okullar açılınca anca elinde olacağını söyledi filan yani nasıl güveneceğimi şaşırdım o yüğzden elinde am4 cpu ram vs olmayan biri bilirkişi olabilir mi anlamadım nerden emin olabilirim bi fikir verirseniz sevinirim.

  • Servis point rezaletin tam adı. Temmuz ayından beri kart gönderip duruyorum. İlkinde işlemci pinlerini kırdılar ve static poşeti yırtıp göndermişler. Ücretsiz onarım yapıp gönderdiler. Yine ekran karti bağladığım slot tan görüntü alamadım. İnce hesap ile görüşüp karti onlara gönderim. 3. Defa oluyor. Gönderdikleri raporda oyun falan açıp saatlerce oynamışlar. Bir kaç test daha yapmışlar sıkıntının olmadığını yazmışlar.
    Bu sefer video çekip usb flash bellek ile kartın içine bırakıp gönderdim. Bakalım bu sefer ne yalan uyduracaklar.
    En alttaki slot tan görüntü alabiliyorum ama ortadaki pcie expres x16 hattından görüntü alamıyorum.
    Allah yardımcımız olsun. Servis point rezil bir Servis işten anlamayan acemi çaylaklari ve stajyer leri almış egitiyorlar. Yaptiklari Asus markası ni itibarsızlaştırmak tan başka bir şey değil.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • efsane_300 E kullanıcısına yanıt

    Asus'u itibarsızlaştırıyo diyonuz da kaç sefer asus'a mail attım onlardan da olumlu bir yanıt gelmedi kendisi zaten bu şirketle anlaşan ve hala tutan da suç sadece bu teknik serviste değil.


    Kendileri bilir msı a geçtim sıfır mavi jelatinleri üzerinde geldi asusta böyle değildi heralde defolu,hatalı,kullanılmış kartı bana yollamışlar o da bana denk geldi,neyse bugün bilirkişiden aldım geri anakartı bakalım artık ne çıkacak thh den.

  • Asus Türkiye distribütörü ve servis point demek istedim. Asus markası na lafım yok.

    Distribütör un her şeyden haberi var şikayet var.com a girin yüzlerce aynı şikayeti görebilirsin.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efsane_300 -- 7 Eylül 2022; 20:31:50 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • redoracle R kullanıcısına yanıt

    Benzer şeyleri yaklaşık 8 yıl önce yazdığımda, forumda bana csb diyenler mi ararsın Asus en iyisidir diye mesaj atanlar mı.. 8 yıl olacak Asus ve SMS Infocomm'un bir karış ilerlemediğini görüyorum. Asus'tan mal alınmaz gerçekten alınmaz hakkını verdiği ürünler var ama işiniz satış sonrasına kaldıysa Allah yardımcınız olsun.


    THH giderek durumu anlatın yüksek ihtimal lehinize çıkar karar paranızı bırakmayın bu adamlara.


    Geçmiş olsun.

  • Asus RMA Türkiye nin en kötü servisi, sorunlu anakarta sağlam der, usb arızalı diye gönderirsin, pelte çıkarır, üstelik hatalarını kabul etmezler, asus marka almayında ne alırsanız alın. Asus bitmiş, eski Asus değil.

  • Türkiye servisine Servispoint bakan şirketler: MSI ve Asus'tan ürün almayın İnventus'tan aldığım anakart defolu geldi sonrasında , Asus rma'ya birşey yollaycaklar okusunlar. 

    Ben de kendileri ile 6 yıl önce MSI anakartim ile çok benzer bir problem yaşadım. Sıfır değişim anakart diye her yeri çizik ve kırık bir anakart yollamışlar. THHden 2 ay haber bekleyip paramı geri aldım, bir daha da Türkiye'den MSI almadım.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elsa -- 15 Eylül 2022; 2:23:48 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnventus, Asus
    Sonuç: Kötü

    Hm.Geçmiş olsun ama büyük pay Asus a ait.Rezillik.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fenerbahçede mukim iken "öylelerdi".


    hem ayağımın dibiydi, hem de küçük yer görünümü bir sıcaklık veriyordu. sürekli içeri giren çıkan sevkiyat vb....


    iki sipariş aldım onlardan, sorunsuz bir şekilde:


    İnventus'tan aldığım anakart defolu geldi sonrasında , Asus rma'ya birşey yollaycaklar okusunlar.



    ***********************



    İnventus'tan aldığım anakart defolu geldi sonrasında , Asus rma'ya birşey yollaycaklar okusunlar.




    2017'de koşuyolunda o yokuşu çıktıktan sonra köşk görünümlü yeri görünce girmeden dedim içimden "sanırım eski inventus değildir", konuştuk temsilci arkadaş ile, yeni kasa alacaktım su soğutma vb. bilgiler de sordum sağ olsun gerek yok diyerek tasarruf da etmemi sağlayacak bilgiler verdi, ama yolu çok uzak diye kadıköyden exxen'den almıştım corsair kasayı.


    bir daha da gitmek kısmet olmadı 5 sene boyunca...




    EDIT: ekran görüntülerindeki fiyatlar hayal ürünü değil, gerçektir. İnventus'tan aldığım anakart defolu geldi sonrasında , Asus rma'ya birşey yollaycaklar okusunlar. 


    lütfen gözl(ükl)erinizin ayarları ile oynamayınız... İnventus'tan aldığım anakart defolu geldi sonrasında , Asus rma'ya birşey yollaycaklar okusunlar. 




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi srkn -- 29 Eylül 2022; 16:44:45 >




  • konuyu okuyanları buraya alabiliriz


    https://forum.donanimhaber.com/asus-a-mail-atiyoruz-servis-rezaletleri-hk--154032711

  • Geçmiş olsun Allah tr de elektronik servislerin eline düşürmesin. işin kötüsü inventus da bunu yaptıysa bitmişiz demektirİnventus'tan aldığım anakart defolu geldi sonrasında , Asus rma'ya birşey yollaycaklar okusunlar. hb ye kötü derler ama o bile bunu yapmadı klavye logitech almıştım 1 yıl sonra bozuldu yazdım ve bulunduğum yerde servis yok size yolluyorum dedim kabul ettiler ve 20 gün sonra sıfır klavye yolladılar. Şu da var satıyorsan 2 yıl ilgilenmen gerek inventus şaşırttı beniİnventus'tan aldığım anakart defolu geldi sonrasında , Asus rma'ya birşey yollaycaklar okusunlar. 

  • Asus aynı şeyi z87 anakart kullandığımda bana da yapmıştı :) olduğu gibi geri göndermişlerdi anakartı :):)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Malesef bilirkişi de servis gibi sorun yok demiş o yüzden thh de işe yaramadı.


    Kartı almak ya da test etmek isteyenler olursa benimle iletişime geçebilirler.

  • redoracle R kullanıcısına yanıt

    HAYDAA bu nasıl işİnventus'tan aldığım anakart defolu geldi sonrasında , Asus rma'ya birşey yollaycaklar okusunlar. karta sağlam mı dediler yaniİnventus'tan aldığım anakart defolu geldi sonrasında , Asus rma'ya birşey yollaycaklar okusunlar.  bir de aklıma geldi gerçi zayıf bir ihtimal ama biosda usb ayarları enable yada auto da mı?

  • mito1172 kullanıcısına yanıt

    Bunun biosla alakası yok bazen 30 dakka sonra bazen 10 saat sonra usblerin bazısı gücü kesiyor, karta bakan bilirkişi meslek lisesi hocasıydı zaten bütün sistemi benden istedi monitör dahil o zaman zaten bişeyler olmayacağını anladım, bende am4 işlemci yok bakamam vermessen diyen biriydi zaten

  • redoracle R kullanıcısına yanıt

    Kartın modeli ne hocam?

  • redoracle R kullanıcısına yanıt

    Alakası var demedim zaten bir ihtimal biosda usb ayarlarından olabilir mi dedimİnventus'tan aldığım anakart defolu geldi sonrasında , Asus rma'ya birşey yollaycaklar okusunlar. bilir kişi bu sorunu bilip test ettiyse ve onda yapmadıysa bu sorunu talihsiz bir durum olmuş. Tabi gerçekten test ettiyse bunu bilirkişi denen şahıs. Valla yakın olsam yada komşu tanıdık olsak ver deneyeyim derim de boşta işlemci de var 1800x Neyse ne denir bilemedim Allah yardımcın olsun istersen yabancı dilin varsa asus forumuna yaz derim buradan bir arkadaş oraya yazıp halletti anakart sorununu çünkü




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 21 Ekim 2022; 6:56:17 >
  • huso kullanıcısına yanıt

    b 450 gaming plus 2

  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.