Şimdi Ara

İntihara Yönelim

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
779
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Gençler sevgilimle ayrıldıktan beri hiçbir şey düzgün gitmiyor hayatımda.Bilmiyorum o nasıl iyi mi ama ben tamamen çökmüş durumdayım. Ne yaptığım bir işi doğru yapabiliyorum,ne bir işi yapmak için hevesim var,son zamanlardır dikkatsizliğim,unutkanlığım aldı başını gidiyor. İki yıldır yüzünü her gün gördüğüm insanın adını unuttum.Pek bir şeye inancım kalmamış durumda.Her şeye tamam diyip geçiyorum.Ama memnun falan değilim hiçbir şeyden.

    Arkadaşlık baya etkiliyor farkındayım.Çevremdekiler düzgün tipler değil malesef.En yakın olduklarımın sayısı 2yi 3ü geçmez. Zaten değiştim,onların da yavaştan değiştiğini farkediyorum.Aralar açılmakta.

    Aile desen ayrılar,babam birisini bulmuş sanırım pek bilmiyorum ama gerçekten söylüyorum aile konusu umrumda bile olmadı babamla annem ayrıldığından beri.

    Sağlık kötü,işim başımdan aşkın kalıcı bir hastalığım var ve sürekli kötüleşmekte.Günlerdir de uyuyamıyorum,yemek yiyemiyorum.Bunun üstüne sigara içmeye başladım.

    Çaresiz hissediyorum elimden hiçbir şey gelmiyor yapamadığım çok şey varken yaptığım şeylerin de çok iyi yapabilindiği söylenemez... Elimden gelen bir şey yok,en azından sevgili,arkadaşlık konusunda... Getirmek istediğim konuya bir türlü getiremedim.Sonuç olarak en yakın zamanda umarım geberirim,diliyorum. Hiçbir şeyden hazetmiyorum. İyi forumlar







  • Sevgili oldumu hocam ona şükret sen

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oldu kardeş
  • Ölüpte napacaksın?Ne olursa olsun sakın öyle birşeyi hayal bile etme!Hepimizin zor zamanları oluyor fakat eninde sonunda bu günlerde geçecek neşen yerine gelecektir.
  • Bu yazdıklarını okuyunca şükrettim Allah yardım etsin kardeşim.
    Sevgili olayını kafana takma boşver böyle demekle olmaz ama ben yinede yazayım
  • Sabır, beklemek değil, mücadeledir. O şükreden arkadaşa da aldırma. Benzer durumda değiliz, ben senden daha kötü durumdayım ama bölümümü bitirip, sorunlarımı aşacağıma yürekten inanıyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gecmis olsun hocam bu hayatta herkesin dertleri sikintilari oluyor onemli olan bunlara kafayi takmamak takilip kalmadan cozum odakli dusunebilmek hepsini teker teker cozumleyebilirim aslinda ama kisaca soyle soyliyryim kalici hastaligin varmis bunu dusundukce iyilesmeyeceksin kendini yorarsin zarae veririsin ya da aile olan olmus takmiyorum diyorsun ama anladigim kadariyla onada takilmissin kisacasi kendine bir yol cizmen gerekiyor aileni disarida birakmak istiyorsan birak hic bir sey hayatindan degerli degil yasini da bilmiyorum aslinda ne yaptiginida onun icin tam bir sey diyemeyecegim umarim durumunuz duzelir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sağolun gençler de,
    ne kadar düzelmeyi düşünsem de gerçekten çaresiz olduğumu gördükçe pes ediyorum...
    Sağlık zaten almış başını gidiyor,insanları ben değiştiremiyorum,derslerimde bir sıkıntım yok ama bunları düşündükçe tabiki derslere yansıyor...
    En azınan yetinmeye çalışıyorum. Kabullenmeye çalışıyorum bir çok şeyleri...
    Her şey için sağolun.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Wastey

    Ölüpte napacaksın?Ne olursa olsun sakın öyle birşeyi hayal bile etme!Hepimizin zor zamanları oluyor fakat eninde sonunda bu günlerde geçecek neşen yerine gelecektir.

    en büyük yalan
  • Sağol hocam. Yalnız ağlamanın,üzülmenin,kafaya takmanın erkeklikle alakası yok. Her kız için aynı şey söylenmez. Ben sevdiğim kızla 1.5yıl boyunca çıktım ve ayrılan da ben oldum. Ne kadar çok sevdiğini adım gibi biliyorum. Zaten saçma birisi olsaydı baştan bitirmiş olurdum kafamda.

    Hayatımda ufak tefek ya da büyük olumsuzluklara karşı hala dayanabildiğime seviniyorum. Çünkü değer verdiklerimi ben kaybettim. Herkes benim için çok değerli olamıyor zaten yapım da biraz farklı. Her şey yazdığın kadar kolay değil özellikle elindekileri kaybetmiş ve çaresiz hissediyorsan demek istiyorum.

    Öyle her şeye birden son verip yeni bir sayfa açamam,bunu yapabilecek kadar umursamaz ve her şeye olumlu bakan birisi değilim. Ben de olacaklarla yetineceğim buna karar verdim,sadece kabulleneceğim. Yaş 17
  • Tavsiye için eyvallah başkan deneyeceğim
  • Sağol kardeşim
  • http://www.incisozluk.com.tr/w/yıkılmış-mahvolmuş-depresyonda-insanlar/

    Benim hayatıma çok şey kattı belki sana da biseyler karar :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam benim durumum senden bin beter.Yapma böyle saçma şeyler illa ki bir yol bulursun.Benim mesela şu an ne arkadaşım var ne de sevgilim.Tamamen kontrol altında yaşıyorum.
  • Nick + mesaj uyumu diyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.