Şimdi Ara

İNTERNETTEN XP İNDİRME

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
567
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Benim araştırmalarıma göre bir bilgi bulamadım bilen-fikri olan birileri cevaplarsa çok memnun olurum..
    Konu şu: Bilgisayarı satın aldığımda orjinal LİNUX yüklüydü.. Ve beraberinde Lİnux yükleme cd si vardı.. Hiçbir donanımı tanıtmama gerek kalmıyordu ama güvenlik ayarlaı dahil bir çok şeyi kullanamadığım için zor bir uğraşıdan sonra birisinden xp cd si ve key aldım ve yükledim.. 6 aydan beri bilgisayarım cd ve dvd okumuyor.. Orjinal cdleri okuyor kopya olanları okumuyor.. Cd kapağını açıp temzilik robotuyla içerisinde olabileck tozu temizledim.. Cd-dvd güncelleme işlemlerine baktım yapamayacağım birşey değil ama biraz tahlükeli geldi ayrıca benim DH20A1P hiçbiryerde yok.. cdrom değiştirme işime gelmiyor, disket sürücüsü yok, flashım hiç yok.. ve ayrıca virüsmü ne halt bulaşmışsa pc kontrolden çıktı acil format gerekiyor..
    Şimdii..
    Diyorumki, HD 3 eşit bölünmüş vaziyete.. Birisinde dosyalar, diğreinde xp var diğeri boş..
    bu xp kur dosyalarını bir yerden (mesela internetten) D:\ ye kaydetsem sonra ordan kursam C: ye ve diğer yerleride sonradan silebilsem olabilirmi? Yani dosyaları D ye kaydedip xp yi c ye kuracam, bu dosyaları nerden bulabilirim?

    Paylaşım için teşekkürler..







  • olmaz,
    alternatifler;
    10liraya bir bellek alıp oradan kurabilirsiniz. Bknz: USB DVD Tool
    Önemli belgelerinizi D'ye ya da diğer boş bölüme atarak C'ye tekrar sistem kurarsınız. D'yi ve diğer bölümü uçurmayın yaparken dikkat.
  • yani belleğe xp kopyalayacağım, ordan kuracağım, yani xp yi D yada E ye kopyalayıp hadi şimdi C ye xp kur diyemiyorum? doğrumu amlamışım? USB,CD-ROM donanım, yazılım vs. fiyatlarından haberim var ama benim öğrenmek istediğim esas bilgi olup olmayacağıydı ve teşekkürler..
  • arkadaşım bnmde bununla ilqili bi sorunum war bn şimdi d alanım full boş d ye xp cdsini indirip setup çalıştırarak d ye yeni xp kuramazmıyım açıılırken çift işletim sistemi olarak açılmazmı bunu öqrenmek isdiorm acil lzm qerek :(
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.