Şimdi Ara

İnternetten satış yapanlar için çözüm

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.469
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Dopigo.com ; N11, GittiGidiyor ve Hepsiburada gibi pazaryerlerinde satış yapan satıcıların, siparişlerini tek bir ekrandan yönetmesini sağlayan yeni bir platform.

    Ek personele ihtiyacınız olmadan, tek başınıza 3 pazaryerini de idare edebilirsiniz.

    Mağazalarınıza gelen siparişleri gerçek zamanlı olarak Dopigo üzerinden takip edebilirsiniz. Siparişlerinizi onaylayabilir, Fatura ve Kargo teslim fişlerini kolayca yazdırabilirsiniz.

    Fiyat takip sistemi ile rakiplerinizin ürün fiyatları düştüğü anda Dopigo size cebinizden ulaşır. Eğer isterseniz sizin yerinize otomatik fiyat güncellemesi yapar. Üstelik sadece mağazanızın olduğu platformlardaki değil, diğer pazaryerlerindeki rakiplerinizi de takip edebilirsiniz!

    Artık web sitesi kurmanıza gerek yok! E-katalog hizmeti ile ürünlerinizi müşterilerinize ulaştırabilirsiniz. Toptan satışlarınız için ürün bilgilerinizi ulaştırmak artık çok kolay!

    Kategori eşlemesi ile uğraştığınız günler de sona erdi, Dopigo ile kategorileriniz otomatik olarak eşlenir.

    Üstelik Dopigo 14 günlük ücretsiz deneme süresi sunuyor.

    Ayrıntılı bilgi için sitemizi ziyaret edebilirsiniz.
    https://www.dopigo.com/







  • Ayrıca Youtube kanalımızdaki yeni videolara gözatmayı unutmayın! Dopigo nedir, ne işe yarar görebilirsiniz.

    https://www.youtube.com/watch?v=QCR-vGJf-24
  • Dopigo eticaret entegrasyon firmasını tavsiye etmiyorum. kullanımı kötü, özellikleri eksik ve karışık geldi. 1 gün sonra iptal etmeme rağmen ücret iadesi yapmadılar. ücretsiz deneme olayı fiyasko çünkü sitesinde bile net yazmıyorlar. Deneme üyeliğin sadece 5 platform ve her platformda 1 ürün için sınırlı olduğu yazılmıyor.

    Üye olduktan sonra görüyorsun ki sadece 5 platform deneye biliyorsun ama aslında 6 platform var. üzerine hepsine sadece bir tane ürün gönderiyorsun. Bu şekilde ben nasıl deneyeceğim. Bende bir aylık almaya karar verdim. Deneyim memnun kalırsam kullanırım dedim. Ama olmadı bir kaç saate zaten anladın ki çok kötü istediğin gibi değil

    eee bir ürünü denemeden de satın alamazsın değil mi? 1 gün sonra iptal ettirdim.

    Neyse kullandığım kadarı ile bana uygun olmayan eksikleri görünce hemen kaçtım.

    Öncelikle aşırı karmaşıktı. Kullanım zor olmuştu. Bunu prapazar entegrasyon (en kolayı ) ve sentos entegrasyon ile kıyasla yaptım.

    Örnek bir ürünü hem alıcı öder hemde satıcı öder şeklinde açamıyorsun. Tek tek ürün giremem ki,

    sadece stoğu olan ürünleri göremiyorsun hepsi önünde filtreleme sıkıntılıydı.

    en önemlisi stok kodu eski varsa onu kullanamıyorsun illaki sistem benim ürettiğimi kullanacaksın diyor benim muhasebe programım var bugüne kadar hazır bir listem var neden değişikliğe gideyim. müdahale edemiyorsun.

    ürün başlığı bütün pazar yerine de aynı oluyor ben n11 de farklı gittigidiyor da farklı, trendyolda farklı, amazondan farklı olsun istiyorum seo için feya farklı paketler yapacam olmaz mecbur aynı başlık olacak diyor çok kötü,

    elektronik fatura entegre oldukları firmanın kontörleri benimkine göre yüksekti bunu öğrenmeden üyelik başlatmamak zaten başlı başına yanlıştı sitesinde zaten kontör fiyatlarını listelemekten kaçınmışlardı

    Türkiye de normal şeyler bu yüzden bilerek hemen yıllık paket almamıştım. Aylık alayım beğenmezsem devam etmem diyordum. Daha 1 günde belli etti kendisini dedim bir gün kullandım iptal ediyorum. Parayı biz aldık vermeyiz öyle bir şey yok dediler. Kullandığım kadarını kesip kalanı iade etmelerini beklerdim. Dışarıdan görülen ile içerisi maalesef aynı değil.

    Ürün zaten kullandığın kadar öde sistemi ben programı kopyalayam ki en fazla deneyebilirim ne kadar kötü olduğunu biraz pahalıya öğrendim.

    kısacası arkadaşlarıma bu ürünü tavsiye etmiyorum




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.