Şimdi Ara

İnternetten Para Kazanmanın 3 Kolay Yolu - SESLİ ANLATIM MEVCUT

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
169
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Hafta sonunuz evde boş geçiyorsa, az miktarda olsa para kazanmak isteyenler için bunu anlatıyorum. Direk yöntemlere geçelim;

    1- Link kısaltarak para kazanmak;

    Arkadaşlar bir sürü link kısaltma sitesi mevcut. Ama bu site aralarında tıklama başına en çok para veren site. Ayrıca araştırmama göre ödeme yapmadığı kimse yok. Güvenilir olduğu için bu siteyi kullanıcaz. # Tıkla Siteye Git # önce siteye girelim. Girdikten sonra "Kayıt Ol" tıklayarak kayıt olalım. Kayıt olduktan sonra giriş yapalım. Ana sayfadaki kısaltma yerine linki yapıştırıp kısalt diyerek kısaltabiliriz. Konuya eklediğinizde birisi linke tıklayıp reklamı geç dedikten sonra hesabınıza para aktarılıyor. 1000 Tekil Tıklama'ya 10.00 - 15.00 TL veriyor.

    NOT: Ödemenizi alabilmeniz için Hesap > Paypal Adresi'ni girmeniz gerekiyor. Paypal Adresi'de paypal hesabınıza giriş yaptığınız hotmail/gmaildir.

     İnternetten Para Kazanmanın 3 Kolay Yolu - SESLİ ANLATIM MEVCUT


    2- AppReklam ile para kazanmak;

    Bu sitede ise telefonunuza uygulamaları indirip 5 yıldızlı olumlu yorum yapmak. UYGULAMA BAŞI EN AZ 0.40₺ kazanıyorsunuz.

    NOT 1: Telefonum yok diyorsanız, google'dan "BlueStacks" programını kurarak yapabilirsiniz.

    NOT 2: Yorumlarınız hemen algılanmayabilir. 15 Dakika beklemenizi tavsiye ederim. Yorumlarınızın algılanması için "Google ID"nizi girmeniz gerekmektedir. Hesap > Profil > Google ID. Google ID'nizi öğrenmeyi bilmiyorsanız video'muzu izleyebilirsiniz.

    # Tıkla Siteye Git #

     İnternetten Para Kazanmanın 3 Kolay Yolu - SESLİ ANLATIM MEVCUT


    3- TakipleKazan ile para kazanmak;

    Bu sitede bir sürü para kazanma yöntemleri var isimlerini saydığımda anlayacaksınız zaten. Youtube izleme, youtube beğenme, youtube abone ol, facebook beğenme, facebook abone ol, twitter retweet. Bunları yaparak kredi kazanıyorsunuz. Kazandığınız kredileri paraya çevirip ödemeyi alıyorsunuz.

    # Tıkla Siteye Git #
     İnternetten Para Kazanmanın 3 Kolay Yolu - SESLİ ANLATIM MEVCUT




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ImPaRaTooR -- 13 Aralık 2015; 14:26:28 >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.