Şimdi Ara

İnternetten para kazanmak istiyorsanız buyrun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
483
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bc.Vc Link Kısaltma Servisi
    Bc.vc’ye üye olup herhangi bir linki veya linkleri kısaltarak para kazanabiliyorsunuz.Ödeme alt limiti 5$ olup her hafta ödeme alt limitine ulaşan kişilerin hesaplarına paralar yatırılmaktadır.Ödeme seçeneği olarak banka ve paypal seçeneği mevcuttur.

    Sistem Nasıl İşliyor?
    Kısaltmış olduğunu linklere her tıklayan kişi için sistem bc.vc hesabınıza belirli bir miktar birim ücret yatırıyor kısaltmış olduğunuz linklere ne kadar çok tıklanırsa o kadar çok para kazanabiliyorsunuz.Bu yüzden kısaltmış olduğunuz linkleri bir .çok yerde paylaşmalısınız daha çok para kazanabilmek için.Linkleri forumlarda,sosyal ağlarda paylaşabilir web sitenizdeki linkleri direk değilde kısaltarak yayınlayabilirsiniz.Özellikle film veya program indirme siteniz varsa ve gerçekten de işlek bir site ise tüm linkleri kısaltarak sitenizden hatrı sayılır miktarda kazanç sağlayabilirsiniz.Ayrıca uploaderler içinde güzel bir ek kazanç sistemi olma özelliği taşıyor.Şu an bende bu sistemi kullanıyorum daha önceden Link.TL yi kullanıyordum;link.TL’deki verilen ücret miktarlarındaki aşırı dalgalanmalar sonucu bc.vc’yi kullanmaya başlamak zorunda kaldım.


    Ne kadar kazandırıyor?
    Yabancı Ülkelerden 1000 Tekil Tıklama İçin 4$
    Türkiye’den 1000 Tekil Tıklama İçin 2.5$ kazandırmaktadır.
    Örnek bir kısaltma (google)
    GOOGLE

    Eğer siz de para kazanmak istiyorsanız buyrun üye olun
    bc.vc







  • Tesekkur ederim hocam guzele benziyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • benden internetten para kazanma ile ilgili kaynaklar ariyordum. http://www.dosya.tc/server13/kBhlfa/Kendi__iniKureKitap.pdf.html Güzel bir ekitap. bedava blog açarak nasil para kazanilacaği fln hepsi anlatilmiş linkten indirin arkadaşlar http://www.dosya.tc/server13/kBhlfa/Kendi__iniKureKitap.pdf.html




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.